20-08-2014, 20:56
Pegasus to nic innego jak podróbka Famicoma, która służy do odpalania pirackich kartridży. Nie wiem czy kupowanie tego miałoby jakikolwiek sens, bo równie dobrze można pościągać romy i włączyć emulator, a komputer sobie podłączyć do telewizora. To jest mniej więcej tak, jakby ktoś nagrał piracką grę na płytkę, a Ty byś miał od niego to odkupić. Według mnie jest to conajmniej głupie, jednakże takie jest tylko moje zdanie, nie musisz się tym sugerować. A ja czekam na hejty :>
Niestety konsole retro, zwłaszcza te z lat 80 i 90, to sprzęt dość drogi. Oznacza to że naprawdę trudno jest polecić jakąś tanią konsolę, gdyż cena większości z nich waha się w okolicach 100-200 zł. Czasem NESa i SNESa można znaleźć poniżej stówki, ale to już trzeba śledzić jakieś strony aukcyjne.
Niestety konsole retro, zwłaszcza te z lat 80 i 90, to sprzęt dość drogi. Oznacza to że naprawdę trudno jest polecić jakąś tanią konsolę, gdyż cena większości z nich waha się w okolicach 100-200 zł. Czasem NESa i SNESa można znaleźć poniżej stówki, ale to już trzeba śledzić jakieś strony aukcyjne.
blabla