Witaj, miałem dokładnie tą samą sytuację co Ty. Stało się to z 2 tygodnie temu, i po natychmiastowej zmianie hasła, nie zanotowałem żadnych niepokojących działań wbrew mojej woli na koncie. Co do deinstalacji pobranego programu, nie wiem nic o tym, aby ta aplikacja się instalowała na komputerze. Według mnie ona tylko kopiuje wpisane przez Ciebie informacje w polach tekstowych ekranu "pseudologowania". Nie masz się o co martwić, jeżeli posiadasz mocne hasło i będziesz uważał na drugi raz. Pamiętaj, aby reportować tego typu użytkowników. Ja swojego oprawcę zgłosiłem, i został zbanowany po około 4 dniach.
Steam, jestem idiotą :<
|
Witaj, miałem dokładnie tą samą sytuację co Ty. Stało się to z 2 tygodnie temu, i po natychmiastowej zmianie hasła, nie zanotowałem żadnych niepokojących działań wbrew mojej woli na koncie. Co do deinstalacji pobranego programu, nie wiem nic o tym, aby ta aplikacja się instalowała na komputerze. Według mnie ona tylko kopiuje wpisane przez Ciebie informacje w polach tekstowych ekranu "pseudologowania". Nie masz się o co martwić, jeżeli posiadasz mocne hasło i będziesz uważał na drugi raz. Pamiętaj, aby reportować tego typu użytkowników. Ja swojego oprawcę zgłosiłem, i został zbanowany po około 4 dniach. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Steam, jestem idiotą :< - przez TurboBober - 22-08-2014, 12:00
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez Kondor - 22-08-2014, 12:23
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez WolandPL - 22-08-2014, 18:28
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez Dekakura - 22-08-2014, 18:35
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez luklew - 22-08-2014, 18:50
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez TurboBober - 22-08-2014, 23:18
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez luklew - 23-08-2014, 13:17
RE: Steam, jestem idiotą :< - przez Somnus - 23-08-2014, 20:22
|