04-10-2014, 01:01
Witam wszystkich.
Świetny post, miło patrzy się na kolekcje różnych ludzi, czasem aż zazdrość bierze jakie cuda udaje się wam znaleźć.
Osobiście postanowiłem jakiś miesiąc temu zebrać co się tylko da na moje ukochane ps2, przy tej konsoli spędziłem najwięcej czasu i żaden inny sprzęt do grania jakoś nie może przebić u mnie ps2.
Kiedyś czas i pieniądze nie pozwalały mi na kolekcjonowanie, przechodziłem grę i sprzedawałem, teraz zbieram co się da jednak mam parę zasad: Kupuję tylko wersje angielskie, kompletne, w dobrym stanie. Kupuję tylko na bazarach/giełdach/lombardach trzymam się z dala od allegro (przynajmniej na razie), chcę zobaczyć jak wiele gier uda mi się zebrać metodą wyszukiwania w okolicy.
Tak więc oto moja kolekcja (pierwsza gra zakupiona w wrześniu br.)
Guitar Hero gitarki, zakupione za 100zł w komplecie z dwoma grami
Final od X do XII wraz ze spin offem VII
Tekkenki
Dragon Ball
Devil May Cry
Mgs'y, za 3 w wersji subsistance wraz z dvd z filmem chyba duszę bym oddał diabłu. (Dobra oddał bym za wiele mniej
)
Onimushe, shie, shyie ? Tak czy siak dwie części w tym 3 w foli.
Guitar Hero 1,2,3
Taneczne kupione za grosze (7zł sztuka) dodatkowo dokupione 2 maty.
Celowniczki i 2 guny, eyetoy i dwie gry, za całość 35zł
Zdobycze lombardowe, ceny od 5 do 10 zł.
Na koniec parę perełek z których bardzo się cieszę, yakuza, shadow of collosus, tenchu fatal shadows, gry w wersji pokazowej dla recenzentów/na pokazy kupione po znajomości.
Pozdrawiam i będę starał się uzupełniać kolekcję
Może kiedyś postne co posiadam na inne konsole.
Świetny post, miło patrzy się na kolekcje różnych ludzi, czasem aż zazdrość bierze jakie cuda udaje się wam znaleźć.
Osobiście postanowiłem jakiś miesiąc temu zebrać co się tylko da na moje ukochane ps2, przy tej konsoli spędziłem najwięcej czasu i żaden inny sprzęt do grania jakoś nie może przebić u mnie ps2.
Kiedyś czas i pieniądze nie pozwalały mi na kolekcjonowanie, przechodziłem grę i sprzedawałem, teraz zbieram co się da jednak mam parę zasad: Kupuję tylko wersje angielskie, kompletne, w dobrym stanie. Kupuję tylko na bazarach/giełdach/lombardach trzymam się z dala od allegro (przynajmniej na razie), chcę zobaczyć jak wiele gier uda mi się zebrać metodą wyszukiwania w okolicy.

Tak więc oto moja kolekcja (pierwsza gra zakupiona w wrześniu br.)
Guitar Hero gitarki, zakupione za 100zł w komplecie z dwoma grami
Final od X do XII wraz ze spin offem VII
Tekkenki
Dragon Ball
Devil May Cry
Mgs'y, za 3 w wersji subsistance wraz z dvd z filmem chyba duszę bym oddał diabłu. (Dobra oddał bym za wiele mniej

Onimushe, shie, shyie ? Tak czy siak dwie części w tym 3 w foli.
Guitar Hero 1,2,3
Taneczne kupione za grosze (7zł sztuka) dodatkowo dokupione 2 maty.
Celowniczki i 2 guny, eyetoy i dwie gry, za całość 35zł
Zdobycze lombardowe, ceny od 5 do 10 zł.
Na koniec parę perełek z których bardzo się cieszę, yakuza, shadow of collosus, tenchu fatal shadows, gry w wersji pokazowej dla recenzentów/na pokazy kupione po znajomości.
Pozdrawiam i będę starał się uzupełniać kolekcję