03-11-2014, 19:59
A ja jestem w dosyć dziwnej sytuacji. Chciałbym posiadać jakąś konsolę z rodziny 3ds (aktualnie jestem w posiadaniu DS Lite, parę miechów temu chciałem zakupić 2DS'a, jednak zdecydowałem, że jeszcze się wstrzymam od zakupu) głównie z powodu gier, które na te konsole wychodzą. Mój aktualny "pecet" jest dosyć przestarzałym sprzętem i po świętach chciałbym zakupić nowy sprzęcik (i to nie byle jaki, ale taki z GTX970 na pokładzie). Skombinować dodatkową gotówkę to nie problem, jednak aktualnie gdybym zakupił kieszonsolkę nintendo, to musiałbym zabrać parę groszy z kwoty przeznaczonej na komputer, a to oznacza gorsze podzespoły. W sumie bardzo mi się podoba to co new 3DS oferuje i zastanawiam się nad poczekaniem na europejską premierę. Dodatkowo mam urodziny w czerwcu (więc jakaś gotówka też się znajdzie), a wcześniej (bo w kwietniu) mam bierzmowanie. Zawsze jakiś grosz się znajdzie. Poczekać jeszcze? Kupić używanego 3ds'a? Inne opcje? Btw, jakiej daty premiery europejskiej konsol z "new" w nazwie mogę się spodziewać?
![[Obrazek: y7NOnlI.gif]](http://i.imgur.com/y7NOnlI.gif)