03-12-2014, 21:28
Witam, poszukuję jasnowidza bądź eksperta od spraw Nintendo. Chciałem ja sobie zakupić konsolkę Nintendo 3ds XL, doszły mnie jednak słuchy, że w Azji naprawdę niedawno zaprzestano produkcji tegoż modelu ponieważ wypuszczają tam nowy model "Nintendo New 3ds". Jednak wypuszczają go jedynie w Azji ponieważ jak sami stwierdzili rynek w USA i Europie się jeszcze nie nasycił.
Czy jest tu może ktoś kto ma już jakieś informacje/przypuszczenia/przewidywania czy może cokolwiek innego na temat trafienia tej nowej konsolki do Europy ?
Ponieważ nie wiem czy powinienem się wstrzymać z zakupem bo wprowadzą to do Europy np. już w grudniu albo styczniu. Czy może zajmie im to z rok jak nie dłużej aby "rynek się zdążył nasycić" ?
Będę wdzięczny za wszelkie wróżby :P
Czy jest tu może ktoś kto ma już jakieś informacje/przypuszczenia/przewidywania czy może cokolwiek innego na temat trafienia tej nowej konsolki do Europy ?
Ponieważ nie wiem czy powinienem się wstrzymać z zakupem bo wprowadzą to do Europy np. już w grudniu albo styczniu. Czy może zajmie im to z rok jak nie dłużej aby "rynek się zdążył nasycić" ?
Będę wdzięczny za wszelkie wróżby :P