09-12-2014, 16:17
Siedziałem oparty o ścianę i wpatrywałem się we flaszkę, którą upuściła Kropcia. Przede mną siedziała córka i bawiła się lalką, którą swego czasu zrobił jej Szaman. Gdy zauważyłem znudzonego Sate, zamachałem do niego, aby do nas podszedł.
- Co jest?
- Posłuchaj tego, Rose powiedz jeszcze raz o tym kto się wczoraj dziwnie zachowywał. - Zwróciłem się do córki.
- Wojt zaczął pić od razu jak wstał, potem się położył w krzakach. Facepalm kręcił się jak bączek, pojler nie odstawał od Ozziego a yamny jak patrzył na Szamana i miał taką samą minę jak facepalm, kiedy go tata z Mentosem związali.
- Czyli wtedy, gdy próbowaliśmy zastosować odwyk.
- Interesujące, a czemu tak przyglądasz się tej butelce? - Spytał Sate
- Zastanawiałem się nad tym bimbrem Wojta, i wygląda na to, że do wieczora się nie budzi, a jak to zrobi, to niewiele będzie w stanie mówić, zresztą popatrz na Kropcie, a ona wypiła z 10% tego co on. A chciałem się go spytać bo pojler stał z Ozzym przy tym krzaku, w którym leżał właśnie Wojt i te głąby go nie zauważyły. A waliło od niego bimbrem na kilometr.
Jako, że pracowałem w wywiadzie, wiem że ktoś nas bacznie obserwuje
- Co jest?
- Posłuchaj tego, Rose powiedz jeszcze raz o tym kto się wczoraj dziwnie zachowywał. - Zwróciłem się do córki.
- Wojt zaczął pić od razu jak wstał, potem się położył w krzakach. Facepalm kręcił się jak bączek, pojler nie odstawał od Ozziego a yamny jak patrzył na Szamana i miał taką samą minę jak facepalm, kiedy go tata z Mentosem związali.
- Czyli wtedy, gdy próbowaliśmy zastosować odwyk.
- Interesujące, a czemu tak przyglądasz się tej butelce? - Spytał Sate
- Zastanawiałem się nad tym bimbrem Wojta, i wygląda na to, że do wieczora się nie budzi, a jak to zrobi, to niewiele będzie w stanie mówić, zresztą popatrz na Kropcie, a ona wypiła z 10% tego co on. A chciałem się go spytać bo pojler stał z Ozzym przy tym krzaku, w którym leżał właśnie Wojt i te głąby go nie zauważyły. A waliło od niego bimbrem na kilometr.
Jako, że pracowałem w wywiadzie, wiem że ktoś nas bacznie obserwuje
![[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]](http://i.imgur.com/Q8KmzuE.jpg?1)