W roku 2014 na ARHN.EU działo się bardzo dużo. Chyba wszyscy pamiętamy świetne lajwy Kicakena (w sumie to dzięki nim skusiłem się na zakup gitarki, perkusji, Guitar Hero i Rock Banda). Wspaniały był także wieczór karaoke (03.08.2014) razem z użytkownikami takimi jak: Grodek, Kacpei, Kropcia, Neko, Pojler, Piromaniaq, Snifflus.
Chciałbym podziękować także, za możliwość organizowania Gruniopiątków na PC.
Niezłą zabawę miałem nie tylko na PeCecie ale także na PS3 w grach typu GTA: Online (pamiętna misja "capture the teczka" oraz standardowo "ciapąg"), a także Rock Band i Guitar Hero z Kicakenem i Kacpi01_PL
Oczywiście nie mogę zapomnieć o PGA 2014. Miałem okazję zobaczyć, a nawet dotknąć
niektórych z Was.
I oczywiście na sam koniec zostaje mi do wspomnienia Gramytatywnie 2014
Cieszę się, że mogłem pomóc w uzbieraniu tak ogromnej kwoty na cele charytatywne. Chciałbym podziękować za zaufanie i danie mi funkcji moda na czas trwania eventu. Nie zapomniałem także o wspaniałej TSowej ekipie, w której spędziłem czas oglądając streama 
EDIT:
Oczywiście zapomniałem o najważniejszym - o ekipie na TS z którą grałem w przeróżne gry i gadałem na przeróżne tematy (Wielkimati
Pojler
CELL
Wojtex28
)
EDIT 2:
W tym roku, latem, osobiście poznałem Kicakena, przy okazji wyjścia na jarmark, który się nie odbył
. Ale i tak było spoko.
Chciałbym podziękować także, za możliwość organizowania Gruniopiątków na PC.
Niezłą zabawę miałem nie tylko na PeCecie ale także na PS3 w grach typu GTA: Online (pamiętna misja "capture the teczka" oraz standardowo "ciapąg"), a także Rock Band i Guitar Hero z Kicakenem i Kacpi01_PL

Oczywiście nie mogę zapomnieć o PGA 2014. Miałem okazję zobaczyć, a nawet dotknąć

I oczywiście na sam koniec zostaje mi do wspomnienia Gramytatywnie 2014

EDIT:
Oczywiście zapomniałem o najważniejszym - o ekipie na TS z którą grałem w przeróżne gry i gadałem na przeróżne tematy (Wielkimati

EDIT 2:
W tym roku, latem, osobiście poznałem Kicakena, przy okazji wyjścia na jarmark, który się nie odbył