Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
1 2 3 4 5 ... 22 Dalej »

Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014)
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014)
Kicaken Niedostępny
Pan Przypinka $$$
**
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 4
Reputacja: 230
18-12-2014, 00:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2014, 00:38 przez Kicaken.)
Hejo! W końcu, pierwszy raz mogę napisać w tym temacie i nikt nie uzna mnie za randoma, jak rok temu jeszcze! Party!
Zaczęło się skromnie. Dalej kontynuowałem "mapkę użytkowników" jak i aplikację/rozszerzenie rss do przeglądarek. Pomalutku zdobywałem sobię jakiś tam respekt, od czasu do czasu udzielałem się na shoutboxie. A tu z kimś popisałem, a tu gdzieś się wtrąciłem, dni mijały....
  • Zacząłem wchodzić na Teamspeaka, gdzie najpierw poznałem osoby takie jak Snifflus (wtedy jeszcze Byakurai), Kropcie, Benia, Grodka i parę innych osób. Przyjemnie się rozmawiało, było czuć tę więź, tą rodzinną atmosferę...
  • Zachciało mi się zrobienia jakiegoś eventu, padł pomysł, żeby zrobić turniej w Haxballa (pozdrawiam Johnnego, który mnie jakoś w tę stronę nakierował). Wszystko miało przebiegać świetnie, gdyby nie TE CHOLERNE PRZYPINKI!Grempy Cat (He had fun once. And it was awful.)  Nie no żart Heart. Było super, lecz organizacja czegoś takiego nie jest łatwa.
Miesiącę mijały, mijały, coraz lepiej poznawałem osoby jak i klimat forum.

Przyszedł czas na pierwsze spotkanie z użytkownikami forum.
  • Wypadło tak, że najpierw spotkałem się z farmaceutą, który mieszka w tym samym mieście co ja. 
  • Miło wspominam spotkanie, no oprócz tego, że w progu jego drzwi atakowany byłem grami z serii Persony Torll której nie rozumiem i ogólnie był to czas hejtów na forum odnośnie tej gry. Graliśmy w Rock Banda, było super Heart
  • Gdzieś w między czasie również SzamanaPL się spotkało, nie pamiętam już z jakiej to okazji.
  • Miesiąc później, Kropcia i Benio w ramach urlopu udali się do Gdyni, że to nie daleko, to również się udałem i poznałem tych świetnych ludzi! Miałem obawy, gdyż Kropcia za wszelką cenę chciała pomacać moje kolanka Torll Lecz było dużo miłości, razem zwiedzaliśmy miasto, jedliśmy ufopizzę, trzymałem w rękach 3dsa.
Gdzieś tu tu kupiłem Playstation Vitę, Playstation 3, anulowałem preorder na Xbox One, kupiłem kolejne Rock Bandy, więcej piosenek, bankrut.

ARHNGralnia, Luklewogralnia, Leżajskopijalnia 
 nazywać każdy to może jak chcę, było zajebiście!
  • Pierwszy mój taki daleki wyjazd (aż do Częstochowy!) by spotkać się z grupką nerdów i razem grac w gry (hehe jakby samemu nie można było). Zabrałem tonę sprzętu, mieliśmy ambitny plan streamowania tych naszych poczynań w fifkę, rock bandy, raymany. Jak to się skończyło, możecie się domyśleć 
    Torll
  • W Ciapongu w Gdańsku poznałem Johnnego, tego czerwonego, ze śmieszną fryzurą, co lubi Goticzka i Fifkę. Jechaliśmy w jednym przedziale razem i mało co się odzywaliśmy do siebie. Razem, obok siebie, z innymi osobami + psem, bez możliwości wyprostowania kolan..
  • Na miejscu poznałem resztę osób. Luklewa, Parasolkę i Insajda. Świetni ludzie. Wtedy jeszcze nie zdawałem sobie z tego sprawy Smiling
  • Poźniej dojechał jeszczę DzejWielki dzej paczy wraz ze swoją planszówką Tomorrow (o czym więcej zaraz) i Jędrek.
  • Były leżajski, były gierki, były nieudane próby streamowania, NIE BYŁO PRĄDU! Ale był agregat, gdzie pierwsze co zrobiliśmy to podłączyliśmy playstation i graliśmy w fifkę
  • Były frytki karbonowe, były tosty, tosty z szynką i serem, później z samym serem, podwójnym serem, aż takim, że Insajd się nie połapał, że nie było szynki Laughing
  • Był mega wokal dzeja. Był polecany kebab luklewa. Było słuchanie OST Gothica http://i.imgur.com/HQ3m97W.jpg

[Obrazek: GBRxmHh.png]
  • Była planszówka Tomorrow przywieziona przez Dzeja
Nigdy bym nie pomyślał, że gra planszowa może dać tyle frajdy. Graliśmy z dobre parę godzin. 
  • Nikt nie spodziwał się Niuka ze strony Indii, którymi grał Johnny: http://i.imgur.com/6Y5vjt9.jpg
Cytat:Polecam obejrzenie szybkiego timelapsu: https://www.youtube.com/watch?v=qrMILr4PK1M

Również coop w Halo 3 była mega zabawą : https://www.youtube.com/watch?v=zBviA2PA...X8mriRjLAA
PGA! Wooohoo
Pierwszy mój taki wyjazd na wielką imprezę. Byłem sceptycznie nastawiony na same PGA, jechałem by poznać nowe osoby.

Podróż znowu ciapongiem, sam w przedziale, kupowałem bilet weekendowy (to był znak!)
  • W Poznaniu, pierwszą osobę jaką poznałem był KDMentos. Muszelkowe imperium i takie sprawy, miłe relacje mieliśmy między sobą, gdyż pomagał mi załatwić kupno PS2 + pierdoły Smiling 15 minut szukaliśmy innych osób, lecz NIE ZGUBILIŚMY SIĘ!
  • Na peronie jak i poźniej przy fastfoodach poznałem mnóstwo nowych osób. Nie wymienie was wszystkich, bo było was za dużo Heart
Ogólnie takie miałem odczucie, że już wcześniej was znałem, nie było problemu z zaklimatyzowaniem się. Może to przez wcześniejsze stalkowanie na FB i szukanie jakiś informacji na wasz temat Torll
  • Pamiętam jak Link zwracając się do Insajda (z maską dzeja) mówił: "o to ten sławny youtuber, cześć kicaken", a ja stałem obok Angry
//Streszczać PGA nie będę, nie o to chodzi

Dużo dzejów, mandaty, turnieje w mario karty, spelunky, afterparty o 3 nad ranem - no mega, polecam!

Kolejna impreza w której uczestniczyłem to było Gramytatywnie w Katowicach. 
  • Pierwszy raz chyba dłużej jechałem niż Wojtex. 
  • W Gdansku zgarnąłem Johnnego i Smellego. Szczeście chciało, że kupując bilet (nie wiem czy to przez bład czy co) przez prawie całą podróż (9 godzin!) nikt nie dosiadał się do naszego przedziału, w którym panowały spartańskie warunki. Raz 60 stopni celcjusza, wydobywające się z siedzeń, raz -30. 
  • Nocowaliśmy u parasolki, która nas zgarneła. Przygotowała jedzenie, krokiety, które były wspaniałe i do dziś płacze na ich myśl. Był rock band na ujowej gitarze. Blablabla 
  • Samo gramytatywnie miło wspominam. Udaliśmy się do Cybermachiny, która była zamknięta o 10! Nie przeszkodziło nam to w oglądaniu rozpoczęcia, w którym pomógł nam nie zawodny qpsztal ze swoimi 4 routerami Torll
  • Gdy dostaliśmy się do środka zaczeło się, mnóstwo nowych osób: pozdrawiam Pstryka, którego nie mogłem zapamiętać, Pisklę i innych (kolega w paski, jakiś kolega co wydał 2x50zł na losy na LBP i inni).
  • 24 godzinny maraton zaczął się świetnie. Zaprezentowałem światu, a dokładnie osobom w lokalu grę planszową ARHNBiznes - zmodyfikowaną wersję Eurobiznesu. Pomagał mi przy tym Dorczenzo (wymyślając teksty przy kartach szansy)
  • Organizowaliśmy turnieje, w których pomagałem. Zebraliśmy rekordową sumę do puszki (łącznie coś z 900zł!). 
  • Ja bawiłem się świetnie, szczególnie przy CAH mając najlepsze karty ze wszystkich #pdk [Ser Topiony]
  • To by było na tyle. Teraz oczekuje na ARHNwestra!

Cytat:Gdzieś w tych historyjkach mogłem trochę pozmyślać, czegoś nie napisać i ogólnie. Jestem zmęczony i nie umiem pisać. Tak czy siak, pozdrawiam wszystkie osoby, które miałem możliwość dotknąć, wymienić parę zdań czy nawet spojrzeć. Pamiętam i Pamiętać o was będę Heart
Oby kolejny rok był owocny w spotkania.

Gruniopiątki! RockBandowe Niedziele! Wormsy! No wszystko wszystko, dziękuje
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Link - 17-12-2014, 12:17
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Piromaniaq - 17-12-2014, 22:53
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez inquis1t0r - 17-12-2014, 23:01
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Wielkimati - 17-12-2014, 23:36
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Kropcia - 17-12-2014, 23:39
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez SzamanPL - 17-12-2014, 23:42
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Kicaken - 18-12-2014, 00:37
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Johnny - 18-12-2014, 00:38
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Snifflus - 18-12-2014, 01:58
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Stivi - 21-12-2014, 16:28
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez DantePL - 21-12-2014, 18:00
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Maurek - 21-12-2014, 20:00
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Mkali - 23-12-2014, 15:46
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez szezjo - 23-12-2014, 16:39
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez farmaceuta - 24-12-2014, 18:51
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez pelek2002 - 30-12-2014, 17:19
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Kondor - 01-01-2015, 00:32
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez blebu - 01-01-2015, 23:38
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez facepalm - 02-01-2015, 01:00
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez kokoshkv - 02-01-2015, 02:00
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Sate - 02-01-2015, 02:03
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez JaneQPL - 04-01-2015, 04:05
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez parasolka - 05-01-2015, 03:57
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Wojtex28 - 16-02-2015, 00:57
RE: Arhn.EU nasze wspomnienia :) (Wersja 2014) - przez Grodek - 16-02-2015, 02:16

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-07-2025, 14:00 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.