01-01-2015, 00:32
Mimo, iż konto mam od prawie dwóch lat, a filmy ARHN oglądam od jeszcze dawniej, to dopiero w tym roku wkręciłem się w arhn.eu, forum, shoutbox i w ogóle. Bardzo fajni ludzie i atmosfera- to potrafi przyciągnąć człowieka 
Wreszcie kupiłem moje wymarzone od dawna PSP (a niedawno zdobyłem DSa (a raczej prawie, niestety utknął na poczcie- pozdrawiam Dekakurę
), więc uderzam w mobilną część 7 generacji konsol ze wszystkich stron!)
Obejrzałem najlepszą animacje ever, Frozen.
Wciągnąłem się w Hearthstone, genialna karcianka.
Moja biblioteka konsol i gier powiększyła się znacznie, i Steam, i pudełkowe. Obfity rok, a przyszły mam nadzieję jeszcze lepszy będzie, i tego też Wam życzę.
I to w zasadzie tyle. Pozdrawiam jeszcze Linka, pojlera, Ozzyego i wszystkich forumowiczów, bez Was to nie byłoby to samo!
31.12.2014, Kondor.

Wreszcie kupiłem moje wymarzone od dawna PSP (a niedawno zdobyłem DSa (a raczej prawie, niestety utknął na poczcie- pozdrawiam Dekakurę

Obejrzałem najlepszą animacje ever, Frozen.
Wciągnąłem się w Hearthstone, genialna karcianka.
Moja biblioteka konsol i gier powiększyła się znacznie, i Steam, i pudełkowe. Obfity rok, a przyszły mam nadzieję jeszcze lepszy będzie, i tego też Wam życzę.
I to w zasadzie tyle. Pozdrawiam jeszcze Linka, pojlera, Ozzyego i wszystkich forumowiczów, bez Was to nie byłoby to samo!
31.12.2014, Kondor.