01-01-2015, 20:57
Ostatnio mam okazję się pobawić nową Lumią (nie znam modelu, ale jakaś nówka) i teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ten system jest "be".
Mimo kompletnie zamkniętego systemu i wychodzenia na (stosunkowo) niewielkiej liczbie sprzętu jest wujowo zoptymalizowany.
Aplikacji tyle, co kot napłakał. Brakuje niemalże wszystkiego, z czego korzystam z powodzeniem na moim sprzęcie z Androidem.
Te apki które zdają się być okej są pierońsko drogie (jak na mobilne apki).
Ogólnie, to o ile nie znam powodów niechęci innych ludzi, to ja ewoulowałem - z ignorantana na niechętnego.
Przy czym przyznaje, że dla kogoś o niewielkich wymaganiach, to te telefony zdają się być najlepszą opcją.
Zdanie może zmienię jak dopadnę do ręki jakieś BlackBerry.
Mimo kompletnie zamkniętego systemu i wychodzenia na (stosunkowo) niewielkiej liczbie sprzętu jest wujowo zoptymalizowany.
Aplikacji tyle, co kot napłakał. Brakuje niemalże wszystkiego, z czego korzystam z powodzeniem na moim sprzęcie z Androidem.
Te apki które zdają się być okej są pierońsko drogie (jak na mobilne apki).
Ogólnie, to o ile nie znam powodów niechęci innych ludzi, to ja ewoulowałem - z ignorantana na niechętnego.
Przy czym przyznaje, że dla kogoś o niewielkich wymaganiach, to te telefony zdają się być najlepszą opcją.
Zdanie może zmienię jak dopadnę do ręki jakieś BlackBerry.
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
![[Obrazek: Jd0gNH]](https://goo.gl/Jd0gNH)
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy