02-01-2015, 02:00
W sumie, nie wiem co mógłbym tu napisać. Pewnie jak dla wielu z Was, był to dla mnie udany rok. Moja kolekcja powiększyła się o kolejne plastikowe instrumenty (nadal bez adapterów :P), i nie tylko. Przy okazji chciałbym podziękować użytkownikowi CELL767, za kilka darmowych gierek na Steama.
Brałem udział w turnieju Haxballa, organizowanym przez Kicakena, podczas którego panowała wspaniała atmosfera rywalizacji. Pozdrówki dla mojej drużyny #bidoof_team.
Byłem na PGA, wyłapałem na nim sporo fajnych gadżetów, oraz w końcu kupiłem Ni No Kuni.
Miło wspominam też, wieczorne przesiadywanie przy Pokedziałkach.
Cóż, nie umiem pisać takich podsumowań/wspominek, więc nie wiem co mógłbym jeszcze dopisać...mhm w sumie, nadal nie kupiłem, i poluję na jakiegoś NESa/SNESa.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w 2015 roku.
Brałem udział w turnieju Haxballa, organizowanym przez Kicakena, podczas którego panowała wspaniała atmosfera rywalizacji. Pozdrówki dla mojej drużyny #bidoof_team.
Byłem na PGA, wyłapałem na nim sporo fajnych gadżetów, oraz w końcu kupiłem Ni No Kuni.
Miło wspominam też, wieczorne przesiadywanie przy Pokedziałkach.
Cóż, nie umiem pisać takich podsumowań/wspominek, więc nie wiem co mógłbym jeszcze dopisać...mhm w sumie, nadal nie kupiłem, i poluję na jakiegoś NESa/SNESa.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w 2015 roku.
![[Obrazek: chicken_run_high_background_widescreen_h...sktop1.jpg]](https://lh3.googleusercontent.com/-VlP3-tvo9pU/Vr5oKzuuPWI/AAAAAAAABbw/rzWYMttAtt0/s356-Ic42/chicken_run_high_background_widescreen_hd_for_desktop1.jpg)