Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › DS v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Nintendo ds lite
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Nintendo ds lite
Mroku89 Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
02-03-2015, 00:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015, 10:45 przez bleub.)
Witam ominelo mnie troche w zyciu jesli chodzi o konsole a mianowicie konsolki kieszonkowe pamietam dziecinstwo przy super nintento i ten klimat przyjemnych gier a nie to co mamy dzisiaj debilizm goni debilizm a do przodu idzie ino grafika. To glowny powod dla ktorego chcialbym nadrobic zaleglosci

W skrocie jak wiekszosc osob chce ta owa konsolke ze wzgled na pokemony czy powspominac mario cZy zelde. Nasluchalem sie ogladajac ostatnio poerwszych pokedzialków na owym kanale archn.eu i naczytalem... Mianowicie chodzi o podrobki... Oocznajac od samych konsol dwa strach do zakupu urzadzen uzywanych ze wzgledu na zuzycie rysy i inne oraz co gorsze gry , lite interesuje mnie by nadrobix gry pokemonowe ktore nie liznałem nawet. Pamietam reda blu yelow green minimalnie golda . Widzialem na allegro paczki owych gier 5 gier pokemonow na gba za 200 zl niby fajowo... Ale ta bez pudelka zdjecia od przodu wiec niewiem czy jest nadruk na szynie i inne pierdoly plus osobne aukcje typu pokemon leaf green i inne uzywki w podelkach za 200zl i czlowieka za przeproszeniem piiiip strzela bo przez to ze ominelo go cos kiedy bylo nowoscia... Niema szans na pogranie a ni niewie nawet jak sie za to zabrac by nie zostac specjalnie oszukanym , przejsc studia kazdej konsoli igier by wiedziec w 100% co jest oszukanstwem ale zostaje sama jakosc... Plus co smutne na allegro niema wielkiego wyboru . Fakt gier pokemonow gba na ds lite jako podrobionych nie przeraza mnie , przeraza mnie fakt ktory byl kiedys na ich kanale wspomniany ze takie gry szybko orzestaja dzialac.
Jest wgl sens kupic ds lite czy niestety podarowac aobie stare pokemony z gba i zucic sie na dsi odrazu ? A tamte w najgorszym wypadku i to niestety pograc na emulatorze...

Btw mam jeszcze jedno pytanie wsumie 2 z czego jedno jest oczywista glupota ale mimo wszystko
1. Czy istnieje jaka kolwiek szansa ze w zakurzonym koncie media markt albo czegokolwiek znajde nowke ds lite? OrAz jak miewa sie slrawa z tzw wymiana pokesow czy wg, laczeniem konsolek kablem ,jest mozliwosc wymiany pomiedzy przykladowo ds claskc a ds lite czy dsi? Oraz jakie znaczenie mamczy to gra z gba czy ds . Z gory dzieki za wypocenie oczu na ten jak ze dlogi wywod ktory moglem strescic w 3 zdania... Starosc ńie radosc Laughing

Miałbym jedną, niewielką uwagę na przyszłość - miło byłoby gdybyś zwracał większą uwagę na interpunkcję swoich wypowiedzi. Dobrze postawione przecinki diametralnie zmieniają odbiór większego tekstu i ułatwiają jego zrozumienie. Smiling
~bleub

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Nintendo ds lite - przez Mroku89 - 02-03-2015, 00:19
RE: Nintendo ds lite - przez JaneQPL - 02-03-2015, 10:23
RE: Nintendo ds lite - przez ZłotyPstryk - 02-03-2015, 10:44

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-07-2025, 17:32 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.