Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 22 Dalej »

Bugi wkradają się podczas ściągania ze Steama?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Bugi wkradają się podczas ściągania ze Steama?
Allemov Offline
recenzent zabawek
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
18-06-2015, 23:00
Hej!

Ostatnio wydarzyło się coś dziwnego.

Graliśmy z młodszym bratem w Lego Jurassic World w kooperacji i w pewnym momencie jednego z leveli gra się zacięła. Przełączenie dźwigni nie spowodowało żadnego efektu i nie dało się nic zrobić.

Pomyślałbym, że coś źle robimy, gdyby nie fakt, że brat pokazał mi gameplay w którym ten przełącznik włącza cutscenkę i przenosi do następnej części poziomu. Spróbowałem z nim przejść go jeszcze parę razy - z tym samym efektem. Potem jeszcze sam próbował i nadal nic.

W końcu poradziłem mu, żeby usunął grę i ściągnął ze Steama jeszcze raz, choć przy naszym łączu to kilka godzin oczekiwania.

Po ponownym ściągnięciu, wczytaliśmy od zapisu i tym razem wszystko zadziałało. Czy to oznacza, że podczas ściągania ze Steama zdarzają się błędy? Często? Jak tego unikać?

Bo teraz mam wrażenie, że wiem co się stało, ale za chiny nie rozumiem dlaczego?
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Bugi wkradają się podczas ściągania ze Steama? - przez Allemov - 18-06-2015, 23:00
RE: Bugi wkradają się podczas ściągania ze Steama? - przez pojler - 18-06-2015, 23:02
RE: Bugi wkradają się podczas ściągania ze Steama? - przez Dark Archon - 18-06-2015, 23:17

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 25-05-2025, 23:36 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.