Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 62 Dalej »

Ave!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Ave!
Hikaru007 Offline
Pong
*
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
23-06-2015, 19:29
Witam tutaj zajestrowanych graczy i innych osób, głównie tych o podobnych zainterowaniach i pasjach jak ja Grinning.

Jestem graczem od 1997r kiedy ogrywałem na pegasusie do 2004r
Smiling A dokładniej do 2003, mimo że kompa miałem od 2002r to grałem na pegazusie nadal bo mój wstrętny starszy brat zrobił mi ograniczone konto, a na ograniczonym koncie nie mogłęm instalować pożyczonych od kolegów gierek albo w niektórych grach robić zapisu stanu.

Ale w 2005r gdy rozpoczynałem naukę w gimnazjum to zmienił zdanie i miałem już konto z prawami administratora.
Niemal pod koniec 2009r mój 1szy dzielony z brackim komp popsuł się a bracki nie chciał go odawać do serwisu czy dokupywać nowych bajerów a sam postanowił że kupi dla siebie kompa, tutaj wyrażiłem mocny sprzeciw.

I tak tymczasowo operowałem na laptopie matki, że nagle przypomniało mi się o Playstation 2 o którym marzyłem jeszcze przed otrzymaniem kompa.

Tak też się stało i w grudniu 2009r zakupiłem tą konsolę może i sam bracki i paru moich znajomych mnie mocno skrytykowali że kupiłem PS2 a nie PS3 albo xboxa 360, to miałem gdzieś ich narzekania, do obecnego dnia posiadam Smiling 85 tytułów a ich ilość nadal przybywa.

Obecnie myślę nad zakupem xboxa 360, tylko mam trudność z zbieraniem kaski :P kiedy to skupiam się na kupowaniu gier na PS2 a tak nie zamierzam sprzedawać tej konsoli i gier Grinning.

Dodam też że z znajomi planujemy stworzyć kanał na youtube być może uda tam pozyskać nieco kaski aby zdobyć tą konsolę nieco szybciej.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Ave! - przez Hikaru007 - 23-06-2015, 19:29

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-06-2025, 22:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.