06-11-2015, 00:23
Nie ma bata, musisz ręcznie poczyścić dyski, do tego polecam program Revo Uninstaller, który usunie pozostałości po zbędnych programach. Polecam również przeskanować komputer jakimś skanerem (sam od czasu do czasu używam Dr.Web Cure it!).
Chociaż moim zdaniem najłatwiej i najszybciej byłoby po prostu chwilę posiedzieć, skopiować ważne pliki na nośnik przenośny, a dyski potraktować formatem i zainstalować na jednym z nich system. Twoje podzespoły jak sam napisałeś mają prawie 10 lat, z doświadczenia wiem, że TF2 nie lubi się z starymi sprzętami, szczególnie teraz gdy Valve wrzuca do niego wszystko co wpadnie im do głowy.
Być może generalne wyczyszczenie coś pomoże, ale nie liczyłbym na zaskakujące rezultaty (tutaj mogę się mylić).
Chociaż moim zdaniem najłatwiej i najszybciej byłoby po prostu chwilę posiedzieć, skopiować ważne pliki na nośnik przenośny, a dyski potraktować formatem i zainstalować na jednym z nich system. Twoje podzespoły jak sam napisałeś mają prawie 10 lat, z doświadczenia wiem, że TF2 nie lubi się z starymi sprzętami, szczególnie teraz gdy Valve wrzuca do niego wszystko co wpadnie im do głowy.
Cytat:nie mogę normalnie robić filmików, bo kilka minut materiału w 720p 16:9 30 kl./s zapisuje się przez 2h, a już nie wspomnę o Full HDMasz na myśli renderowanie? Jeśli tak, to nie ma co się dziwić w końcu twój sprzęt obchodzi niedługo pierwszą komunię świętą

Prawdopodobnie skończyłem z gierkami.