03-02-2016, 19:13
(02-02-2016, 17:00)LeeRoy napisał(a): Czy bedzie tez dostepna wersja na OS X?
Nie
Z tego co wiem to programowanie na OS X jest trudniejsze, a ja dopiero co zaczynam
(30-01-2016, 00:30)Nysmar napisał(a): te typki na każdej mapie są sto razy trudniejsze

(31-01-2016, 16:19)redstonek07 napisał(a):(29-01-2016, 22:24)Świdr napisał(a): W jakim narzędziu ta gra została zrobiona? Może i ja bym się pobawił w tworzenie gry
Multimedia Fusion Developer 2
(30-01-2016, 00:30)Nysmar napisał(a): Jednak mam za dużo wolnego czasu...Ta gra nie jest przygotowywana przez cały sztab ludzi, tylko przez 1 osobę. Pozatym nie umiem jeszcze tak za bardzo programować.
Napisałeś że gra jest ukończona a ma sporo błędów, oprócz tych które się tu pojawiły to jeszcze można wyskoczyć poza mapę, boss na końcu nie stanowi wyzwania, dotarcie do niego to trzeba się pomęczyć, podczas gdy w finale właśnie boss się nie rusza, a jego "pociski" latają zbyt wolno i z za dużymi odstępami od sb ( te typki na każdej mapie są sto razy trudniejsze). Sam celownik się zacina podczas poruszania postacią.
I tak... tam się serio strzela![]()
No i na koniec to strzelanie, naprawdę sterowanie postacią na "wsad", druga ręka na myszce by celować a strzelanie jest pod "C" ?
*Na końcu piszesz że za 2 część się zabierasz, z mojej strony rada napraw najpierw tą gierkę do poziomu w którym idzie w to normalnie grać a potem twórz kolejne
Do wszystkich: Ja nie zauważyłem "utraty życia za nic"
Ta gra nie jest przygotowywana przez cały sztab ludzi, tylko przez 1 osobę. Pozatym nie umiem jeszcze tak za bardzo programować.
P.S: Ja dotarłem do niego w 1-2 minuty