Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Homebrew v
1 2 Dalej »

Moja Gra Bez nazwy
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Moja Gra Bez nazwy
behenate Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
04-09-2016, 11:17
Dzięki za pozytywne odpowiedzi Smiling Jestem zaskoczony, że chciało się wam wymieniać te wszystkie błędy. Większość z nich znałem, ale nie chciało mi się ich już poprawiać, bo byłem już zmęczony pracą nad tą grą. Była ona moim pierwszym projektem, który był dość mocnym startem w świat unity, napotkałem sporo poważniejszych problemów w trackie tworzenia gry, które tak dały mi w kość, że aż odechciewało mi się robić grę i ostatecznie zdecydowałem wrzucić tylko kilka leveli, które prezentowałyby mechanikę Childish Teraz pracuję nad nowym projektem, więc starego już nie będę poprawiał, ale muszę przyznać, że teraz już przyzwyczaiłem się do licznych trudności i łatwiej je znoszę Smiling
@szkodnick jeżeli nadal interesuje cię unity https://www.youtube.com/watch?v=g5QFW12u...0KuFdmv84g mistrzowski wręcz tutorial, jak zrobić taką grę. To na jej podstawie utworzyłem moją i jest praktycznie kalką tego co zrobił gość z tym, że dodałem działo i kilka innych rzeczy już na końcu, kiedy umiałem trochę pisać w unity javascript, Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Moja Gra Bez nazwy - przez behenate - 05-08-2016, 00:51
RE: Moja Gra Bez nazwy - przez szkodnick - 04-09-2016, 01:21
RE: Moja Gra Bez nazwy - przez Kacpei - 04-09-2016, 02:05
RE: Moja Gra Bez nazwy - przez behenate - 04-09-2016, 11:17
RE: Moja Gra Bez nazwy - przez Kacpei - 04-09-2016, 13:12

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 20:45 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.