08-09-2016, 18:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2016, 18:54 przez Chmurowaty.)
No cześć. W związku z tym że ostatnio coraz więcej udzielam się w serwisie kumpli, postanowiłem że podrzucę tu materiały z moim udziałem. RBG powstało najpierw jako teamspeakowy serwer który miał zrzeszać graczy by nie byli
i mogli pograć z innymi. Jednak widocznie im to nie wystarczało i postanowili stworzyć serwis o gierkach. Na stronie znajdują się głównie tekstowe recenzje oraz felietony. No i chłopaki niedawno otworzyli do tego kanał na tubce, gdzie lądują moje materiały. Ja jestem też strasznym laikiem jeśli chodzi o robienie wideo i dopiero szukam swojego złotego środka i obiecałem sobie, że z każdym nagranym materiałem wszystko będzie wyglądało bardziej profesjonalnie niż poprzednio. W związku z tym zostawiam tu swoją najnowszą reckę z Jotun: Valhalla Edition:
Na kanale obecnie znajduje się jeszcze jeden mój materiał, ale zapewniam, że będzie tego o wiele więcej!
Jeśli was troszkę zainteresowałem to zapraszam też na ich stronę, będę się tam na pewno udzielał, a może teksty chłopaków wam przypadną do gustu.

Na kanale obecnie znajduje się jeszcze jeden mój materiał, ale zapewniam, że będzie tego o wiele więcej!
Jeśli was troszkę zainteresowałem to zapraszam też na ich stronę, będę się tam na pewno udzielał, a może teksty chłopaków wam przypadną do gustu.