09-11-2016, 01:53
'Oi Lads!
Lubię czytać dobre książki i grać w gry(A to niespodzianka
) - generalnie przedkładam retro i starsze gry nad nowsze.
Jedyny wyjątek to Blizzard, którego to fanem jestem i raczej jak gram w nowsze gry to od nich :P
Generalnie z książek to fantasty, kryminał, horror
Lubię spijać kawę z mlekiem o brzasku jutrzenki, a także napawać się widokiem cierpienia mych wrogów i gromadzić na zapas łzy ich kobiet. Chociaż to raczej w bonusie
Stary RPGiarz, podobno nieprzydatny do życia romantyk, ale za to kopnięty i z własnym zdaniem- apolityczny, niemoralny, niebanalny.
Warto dodać błyskotliwy, inteligentny, mądry, wspaniały- jako cechy którymi mnie byście pewnie nie opisali
A na serio- lubię słodkie do tej kawy
I swojego 3ds'a i pokemony, które to obecni ogrywam oraz Link'a. Co dodali do konsoli. Oba to w zasadzie remake więć...ponownie wychodzi na moje :P
Co tam jeszcze- nie lubię skarpetek. Chyba tyle.
a z muzyki to tylko fiński black metal ♥
Lubię czytać dobre książki i grać w gry(A to niespodzianka

Jedyny wyjątek to Blizzard, którego to fanem jestem i raczej jak gram w nowsze gry to od nich :P
Generalnie z książek to fantasty, kryminał, horror
Lubię spijać kawę z mlekiem o brzasku jutrzenki, a także napawać się widokiem cierpienia mych wrogów i gromadzić na zapas łzy ich kobiet. Chociaż to raczej w bonusie

Stary RPGiarz, podobno nieprzydatny do życia romantyk, ale za to kopnięty i z własnym zdaniem- apolityczny, niemoralny, niebanalny.
Warto dodać błyskotliwy, inteligentny, mądry, wspaniały- jako cechy którymi mnie byście pewnie nie opisali

A na serio- lubię słodkie do tej kawy

Co tam jeszcze- nie lubię skarpetek. Chyba tyle.
a z muzyki to tylko fiński black metal ♥