20-11-2016, 18:05
Cześć! Mam na imię Mateusz i jestem na forum już od paru lat. Obecnie posiadam konsolę PS4, na której bardzo często grywam. Pykam także na komputerze, chociaż w mniej wymagające tytuły, ponieważ mój komputer jest z kategorii tych drewnianych. Lubię co jakiś czas odpalić sobie jakiegoś jrpga i popalić swoją e-fajkę dla odprężenia. Czasem przygrywam sobie na gitarzę, interesuję się także kulturą japońską oraz chińską, lubię oglądać anime, jak i grać w japońszczyznę. Odpręża mnie także jazda samochodem - odkąd zrobiłem sobie prawo jazdy, to bardzo często robię sobie różnorakie przejażdżki swoim roverem 25.
Najbardziej lubię grać w gry RPG, JRPG oraz skradanki. Uwielbiam serię Metal Gear Solid, Dark Soulsy, oraz różne gry MMO, np. Final Fantasy 14 lub Guild Wars 2. Nie lubię gier nastawionych stricte na grind, gry, które polegają na zabijaniu milionów przeciwników mnie nużą. Uwielbiam za to grać z innymi graczami - głównie tryby PVP w grach mmo, czy w różnorakie strzelanki, ale także gra co-opowa sprawa mi wiele radości.
Najbardziej lubię grać w gry RPG, JRPG oraz skradanki. Uwielbiam serię Metal Gear Solid, Dark Soulsy, oraz różne gry MMO, np. Final Fantasy 14 lub Guild Wars 2. Nie lubię gier nastawionych stricte na grind, gry, które polegają na zabijaniu milionów przeciwników mnie nużą. Uwielbiam za to grać z innymi graczami - głównie tryby PVP w grach mmo, czy w różnorakie strzelanki, ale także gra co-opowa sprawa mi wiele radości.