Hej,
Jestem Tomek i na co dzień zajmuję się pracą w korpo
Interesuję się grami od bardzo dawna, ale przez ostatnie lata straciłem werwę na szpilanie. Bardzo zaciekawiła mnie za to lektura o ekspansji Nintendo na Amerykę i chciałbym czerpać więcej wiedzy z historii branży oraz aspektów technicznych konsol. Sprzęty, które posiadam to PS1, PS2, XBOX (bez kabli, heh), XBOX360 (zepsuty, heh), GameCube, Wii, Wii U, GBC, NDS, 3DS, NES Classic Mini, kilka Pegazusów i innych famiclonów (w większości niesprawne) oraz któryś model pongowej konsoli od Amstrada. Nie zaszkodzi jednak, gdyby mój Secret Santa miał zamiar kupić grę na konsolę, której nie posiadam - szczególnie retro. Nie ukrywam, że przez większość życia byłem Nintendronem a moim marzeniem jest spotkać się z samym mistrzem Miyamoto.
Poza tym lubię od czasu do czasu oglądać wrestling, przy czym bardziej mnie ciekawią rzeczy dziejące się za kulisami. Biografie znanych wrestlerów są zawsze na propsie
Od czasu do czasu kupuję soundtracki z gier wideo, a moimi ulubionymi kompozytorami są Hiroyuki Sawano oraz Susumu Hirasawa, z szerokiej palety gatunków muzyki najczęściej słucham rocka.
Jestem wielkim miłośnikiem psów i lisów oraz sporadycznie interesuję się mango i amino.
Ale potrafię się zadowolić nawet paczką dobrej herbaty
Jestem Tomek i na co dzień zajmuję się pracą w korpo

Poza tym lubię od czasu do czasu oglądać wrestling, przy czym bardziej mnie ciekawią rzeczy dziejące się za kulisami. Biografie znanych wrestlerów są zawsze na propsie

Jestem wielkim miłośnikiem psów i lisów oraz sporadycznie interesuję się mango i amino.
Ale potrafię się zadowolić nawet paczką dobrej herbaty