16-01-2017, 23:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2017, 23:30 przez DropboxKenshiro.)
Witam.
Zamierzam zdobyć swoją pierwszą konsolę retro(?).
Zdecydowałem się na GBA. Macie jakieś rady? Pomocne uwagi? Archiwalne przykładowe dobre aukcje? Mam kilka kwestii do omówienia:
1. GBA czy GBA SP? Micro nie wchodzi w grę(kompatybilność wsteczna). Wolałbym model klasyczny(wolę jego układ), ale SP ma podświetlenie. No i cena też gra rolę.
2. Gry razem czy oddzielnie? Nie polować niepotrzebnie na Poki w zestawie i kupić oddzielnie(oj drogo drogo)?
3. Jakieś dobre gry na początek? Duża część tych gier to licencjonowany chłam(mam takie wrażenie) o niewielkiej wartości.
4. No i tu macie miejsce na te rady co na początku mówiłem
Serdecznie pozdrawiam
PS Jakieś szanse na kupno klapki na baterie oddzielnie. Do GBC jest ich pełno.
Zamierzam zdobyć swoją pierwszą konsolę retro(?).
Zdecydowałem się na GBA. Macie jakieś rady? Pomocne uwagi? Archiwalne przykładowe dobre aukcje? Mam kilka kwestii do omówienia:
1. GBA czy GBA SP? Micro nie wchodzi w grę(kompatybilność wsteczna). Wolałbym model klasyczny(wolę jego układ), ale SP ma podświetlenie. No i cena też gra rolę.
2. Gry razem czy oddzielnie? Nie polować niepotrzebnie na Poki w zestawie i kupić oddzielnie(oj drogo drogo)?
3. Jakieś dobre gry na początek? Duża część tych gier to licencjonowany chłam(mam takie wrażenie) o niewielkiej wartości.
4. No i tu macie miejsce na te rady co na początku mówiłem
Serdecznie pozdrawiam

PS Jakieś szanse na kupno klapki na baterie oddzielnie. Do GBC jest ich pełno.