Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo v
1 2 3 Dalej »

Konsola przenośna Nintendo
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Konsola przenośna Nintendo
HenriRoi01 Offline
MiG-19MasterRace
**
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 28
Reputacja: 4
29-07-2017, 23:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2017, 23:26 przez HenriRoi01.)
[Krótki spis treści postu]
1. Jaka konsolka ?
2. Jakie gry ?
3. Jakie akcesoria ?
[Życzę miłej lektury Torll ]

Cześć, chce kupić konsolkę Nintendo. Jednakże japońska firma ostatnio zaszalała i wydała 3DS, 3DS XL, new 3DS razem z new 3DS XL oraz 2DS a ostatnio new 2DS XL, ponieważ mam zamiar dzielić się nią z moją 6-cio letnią siostrą, która by była najbardziej opłacalna ? Cena raczej nie gra roli.

Więc, sprawa konsoli już za nami nadchodzi kolejne pytanie dotyczące gier. Otóż że jak już wcześniej napisałem mam zamiar dzielić się konsolką z siostrą, może ktoś mi polecić jakieś dobre wciągające w miarę proste gry jak dla takiej osoby ? Ze mną będzie prościej bo sam sobie coś znajdę i poszukam na forum oraz w sklepach, ale mam pytanie dotyczące virtual console.. co można polecić coś w miarę wciągającego? bo chce zagrać w jakąś gierkę retro, rodzaj gry nie ma znaczenia I can see my house from here! 

Ostania rzecz tyczy się akcesoriów. Jadę za 2 tygodnie daleko więc myślałem nad car adapterem, chce tylko wiedzieć czy się opłaca.
Jeżeli chodzi o pokrowce to jest rzecz tak oczywista że nie trzeba pytać. Ale zapytam się o folie ochronne, czy to ma sens w takiej konsoli ?

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Nyan Cat!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Konsola przenośna Nintendo - przez HenriRoi01 - 29-07-2017, 23:23
RE: Konsola przenośnia Nintendo - przez Kondor - 29-07-2017, 23:45
RE: Konsola przenośna Nintendo - przez facepalm - 30-07-2017, 13:26
RE: Konsola przenośna Nintendo - przez Kondor - 30-07-2017, 13:54
RE: Konsola przenośna Nintendo - przez HenriRoi01 - 01-08-2017, 13:08

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 04:41 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.