15-10-2017, 20:48
W Polsce raczej nie stanieje, bo na nasz rynek nie trafiło dużo egzemplarzy i tylko cena z kosmosu, jaką ustalił Conquest (nota bene czeski podmiot) sprawia, że wciąż są wolne egzemplarze w sklepach. Jak chcesz kupić tanio, to kup za granicą. Ja kupiłem u nas, ale miałem sporo farta, bo wygrałem bon w konkursie i kosztowała mnie raptem kilka złotych. Wielka szkoda, bo zeszłorocznego NES-a Mini kupiłem już w przedsprzedażowych, normalnych 250 zł. To sprzęt raczej kolekcjonerski i jeśli faktycznie bardzo chcesz go mieć, kup go czym prędzej.
Osobiście jak najbardziej polecam, a więcej szczegółów dowiesz się z materiału przygotowanego przez Archona. SNES Mini naprawia niektóre niedociągnięcia poprzednika (np. krótkie przewody padów, tylko 1 kontroler w zestawie), rozwijając świetnie dopracowany system np. o możliwość przewijania gameplaya, niczym flashbacki w rajdówkach od Codemasters, czy od niedawna w Forzie Horizon.
Osobiście jak najbardziej polecam, a więcej szczegółów dowiesz się z materiału przygotowanego przez Archona. SNES Mini naprawia niektóre niedociągnięcia poprzednika (np. krótkie przewody padów, tylko 1 kontroler w zestawie), rozwijając świetnie dopracowany system np. o możliwość przewijania gameplaya, niczym flashbacki w rajdówkach od Codemasters, czy od niedawna w Forzie Horizon.