Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Multiplatform v
1 2 3 4 Dalej »

Pc vs konsola dla niedzielnego gracza
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Pc vs konsola dla niedzielnego gracza
MartiusR Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 17
Reputacja: 9
23-10-2017, 22:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2017, 22:27 przez MartiusR.)
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że wbrew obiegowej opinii granie na PC wcale nie wymaga jakiegoś dodatkowego zachodu, chrzanienia się z konfiguracją itd. Zrobiłem się ("na starość" :P) bardzo wygodnicki, bo po dniu pracy/tygodniu pracy chcę sobie pograć bez konieczności użerania się z jakimikolwiek "przeszkadzajkami". I szczerze mówiąc - jak dotąd nie natknąłem się właściwie na żadne problemy, a grałem w przeróżne tytuły - od tych "dużych" i multiplatformowych (Mad Max, Cienie Mordoru, Dying Light, Saints Row IV, Batman Arkham Night* Agents of Mayhem i sporo innych) do indie-drobinek i właściwie ani razu nie musiałem robić czegoś więcej niż zainstalować i odpalić grę.

*W tego zagrałem dłuuugo po premierze, więc już w załatanego :P

Jedyne przypadki, kiedy rzeczywiście musiałem pokombinować, to wtedy, kiedy odpalałem jakieś stareńkie tytuły zaprojektowane pod Windowsa 95/98... Ale tu już ciężko mieć pretensje, że niektóre z nich nie działają "od razu" po instalacji (patrząc z drugiej strony - jest to plus PC-ta, że nawet na takim "współczesnym" możesz sobie pograć nawet w bardzo stare gry, wystarczy odpalić DosBoxa (gry dosowe), ewentualnie DgVoodoo (windowsowe) i jedziemy). Zresztą, po to jest GOG, żeby mieć "zmodyfikowane" wersje staroci dostosowane do nowszych systemów Smiling

Więc gdybym miał się nie odwoływać do żadnych teoretycznych argumentów, ale do własnego doświadczenia - to spokojnie poleciłbym PC-ta, z możliwością podpięcia dowolnego kontrolera i grania w co tylko dusza zapragnie.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez Baero - 16-06-2017, 16:36
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez tomzacz - 16-06-2017, 16:37
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez Dekakura - 16-06-2017, 16:43
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez zuzytekalesony - 13-07-2017, 19:50
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez UzbrojonyStefan - 16-06-2017, 16:51
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez MartiusR - 22-06-2017, 23:24
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez Catter - 23-06-2017, 11:32
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez guy_fawkes - 24-08-2017, 01:43
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez MartiusR - 23-10-2017, 22:26
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez zuzytekalesony - 25-10-2017, 17:10
RE: Pc vs konsola dla niedzielnego gracza - przez guy_fawkes - 26-10-2017, 11:26

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 05-06-2025, 04:44 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.