03-01-2018, 13:19
Taaa ta gierka dalej dobrze wyglądała nawet na rozciągniętym ekranie, co prawda pikselów jest bardzo mało i dalej trzyma się świetnie. Mój tatko w to pogrywał przeszedł całe, tak jak i ja. Każda platforma miała jakiegoś bohatera, a PC miał kota w butach i to dosłownie. Szkoda że tylko na chwile, ale mimo to ludzie pamiętają, jest to świetna platformówka z niebywałym klimatem. Ona zapisała się na kartach historii gier, no mojej także bo mam miłe wspomnienia związane z tą grą.
Podobnie jak z Blood 1 i 2 czy Gruntz'em albo GetMedival to były jedne z pierwszych gier które ogrywałem, na swoim drugim PC w życiu. Gdzie Gruntz albo GetMedival nim zdobyłem pełniaka, grałem w demówki.
Fajnie jest zrobić recenzję gier które ty jako gracz grałeś, możesz się podzielić swoją opinią z innymi ludźmi. Opowiedzieć jak ty spostrzegasz ten tytuł oraz jak się rozwijał i przy okazji jakieś ciekawostki dopowiedzieć.
Podobnie jak z Blood 1 i 2 czy Gruntz'em albo GetMedival to były jedne z pierwszych gier które ogrywałem, na swoim drugim PC w życiu. Gdzie Gruntz albo GetMedival nim zdobyłem pełniaka, grałem w demówki.
Fajnie jest zrobić recenzję gier które ty jako gracz grałeś, możesz się podzielić swoją opinią z innymi ludźmi. Opowiedzieć jak ty spostrzegasz ten tytuł oraz jak się rozwijał i przy okazji jakieś ciekawostki dopowiedzieć.