Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
29-06-2012, 17:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2012, 18:08 przez przemyslany.)
Zabijcie mnie, ale Fallout 3 mi się bardzo podobał jako gra. Fanatycy srali ogniem po pograniu- kk, nie wyglądało to tak, jak zapamiętali- ale mi się naprawdę ta gra podobała. Czasami suche dialogi (jak wszędzie), średnia grafika (bywa), ale klimat był jednak fajny a po pustkowiach fajnie się chodziło.
Najgorsza może nie, ale z takich gorszych, w które grałem to Far Cry 2. Ogólnie gra, w swoich czasach, śliczna. W walce też było ciekawie. Ogólnie mechanika mi się podobała. Za to miała jedną wielką, niewybaczalną wręcz wadę - przy wykonywaniu zadań była po prostu NUDNA. Jeżdżenie z jednego końca mapy do drugiego i nuda po drodze sprawiały, że się grać odechciewało.
Z prawdziwie najgorszych to Metin 2. Dobiłem 14 level na dzikach i podziękowałem.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
64
supercar challenge na ps3. Nie polecam nikomu
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
O. Przypomniało mi się. Mam na swojej magicznej półce jeszcze Madagaskar 2, Potwory kontra obcy, i Shreka 3. Pomijam już absurdalność tych gierek. Są masakrycznie krótkie, robione na szybko i chyba"na kolanie". Grafika nie powalałaby z 5 lat przed wydaniem i to w każdym z trzech przypadków. Wszystkie polegają głównie na robieniu tego samego, ino w różnych kombinacjach. Może i lubię gry dla dzieci i prostą rozrywkę typu gier LEGO (  ), ale te gry mnie tak kompletnie dobiły, ze nie kupiłem już po nich żadnej z gier promujących filmy. Przynajmniej się nie wykosztowałem. (promocje w empiku są spoko).
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
dużo jest takich gier, które były najgorsze, ale na zawsze w pamięci mi zostanie niestety Fallout 3. Ja rozumiem nowa generacja and shit, ale do jasnej, ciasnej i podkręconej ja chciałem fallouta, a nie kolejnego morrowinda :x
Liczba postów: 28
Reputacja:
3
Paris Chees czy jakoś tak... Pamiętam, iż był tam poziom, który dało się przejść tylko jeśli zmarnowałeś tydzień grając na poprzednich poziomach by zdobyć kasę na lepsze auto. Pamiętam, że w miarę dobry samochód kosztował 60 000$ a za jeden wyścig dostawało się max 200$... Masakra...
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Hmmm jakby pomyśleć to może kilka gier było...
- Maluch Racer
- Wszelkie gry z płatków śniadaniowych
- Wszelkie gry z McDonalds
- Gry z Bakusiów
- Stubbs the Zombie
I wiele, wiele innych...
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Łatwo wypisać niskobudżetowe najgorsze gry, ja się trochę bardziej postaram i wymienię moim zdaniem klapy większych studiów:
- Assassin's Creed - nudne, powtarzalne, naprawdę nie wiem, czym się ludzie ekscytowali. Grafika była OK, ale... reszta? Panowie.
- FEAR 3 - wszyscy wiedzą, że jedynka była arcydziełem. Dwójka była shooterem na poziomie, co prawda nie to, co było, ale wciąż solidna strzelanka. Trójka zaś... ani nie straszy, ani nie ma klimatu, ani się fajnie nie strzela, ani to nawet ładnie nie wygląda.
- Kane & Lynch 2 - wygląda całkiem nieźle, ma jeden (może dwa) fajny moment, problem w tym, że jest generic shooterem, na dodatek strasznie krótkim.
- Resident Evil 5 - od razu przyznam się, że nie grałem w poprzednie części, ale to... miało być straszne? Miało być grywalne? Pełna głupich pomysłów strzelanka, gdzie możesz kupić broń, ale nie amunicję; bossowie są głupi; bohaterowie zresztą też... Nie, to nie ma sensu nawet jak na japońską grę (a w te trochę grałem).
Tylko cztery tytuły. Tylko najgorsze, i tylko największe firmy, co nie? Jest mnóstwo średniaków, a dobrych gier naprawdę niewiele...
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Call of Duty: World at War - bo ta gra to gówno.
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 13
Reputacja:
15
Postal 3 - w porównaniu do poprzedniej część to jest czyste gówno w, które nie warto zagrać.
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Fallout 3
Deus Ex - Bunt Ludzkości
Magicka
Homefront
Legendary
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja bym chciał ostrzec przed Rajd Na Berlin: Tajna Broń III Rzeszy. Najdziwniejsza rzecz: bazooka która nie wystrzeliwuje rakiet, tylko wybucha. A to dlatego, że będąc rosyjskim "soldatem" mamy podejść pod czołg strzelić i spaść pod ziemię. 0.o
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Postal III - nie wiem jak z tak dobrej rzezi jak poprzednie Postale można było wyprodukować takie gówno?
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Microsoft Flight - Zamknięta przestrzeń, brak wolności jak w poprzednich częściach. Szkoda, że zdecydowali się na F2P
Battlefield 3 SINGLE - multi w tej grze jest super, wciąga na setki godzin. Jednak single - FAIL!! Nudny jak flaki z olejem. Tym razem Panowie się nie postarali. Poprzednia część pod względem single jak i multi trzymała poziom (mam na myśli Bad Company).
Reputacja:
0
Hmm moją najgorszą grą w jaką ogólnie grałem to był Hong Kong 97.Jest to gra okryta niesławą w czasach panowania SNES-a (Byłem jednym z niewielu szczęśliwców którzy mieli tą konsole, jednak byłem też pechowcem ponieważ razem z nią byłą ta gra).Jeśli chcecie ujrzeć to coś (serio nie da się tego inaczej nazwać)zapraszam na YT ^^
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Uprising 44, zdecydowanie
Reputacja:
0
Assassin's Creed - za monotonność, przynajmniej w moim wypadku, strasznie mnie nudziła ta gra
Liczba postów: 22
Reputacja:
1
02-12-2012, 11:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2012, 11:28 przez Markiz.)
Duke Nukem Forever - nie zrozumcie mnie źle, lubię Duke'a i ogólnie gry z nim. Na Duke Nukem 3D spędziłem długie godziny. Jednak ta gra jest zwyczajnie nudna, do tego archaiczna. Jakby została wydana jakieś 5 lat temu to pewnie była by hitem. Szkoda
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
(02-12-2012, 07:20)4c3r napisał(a): Assassin's Creed - za monotonność, przynajmniej w moim wypadku, strasznie mnie nudziła ta gra
Jak dla mnie to właśnie 'zgrzeszyłeś'
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 5
Reputacja:
114
Może AC I nie był najgorszą grą w jaką grałem, ale był strasznie monotonny i dlatego go porzuciłem przed ukończeniem. Spróbuję jeszcze raz to przebrnąć przy okazji zabrania się za AC III.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Close Combat:First to fight. Nikomu nie polecam, za żadne pieniądze
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Pewnie część społeczności mnie za to zlinczuje ale jak dla mnie najgorszą grą w którą grałem ostatnimi czasy jest Dark Souls. Usunąłem ją z komputera po około 30 minutach męczarni. Pewnie jestem za mało harcorowym graczem ale po prostu nie mogłem strawić tej gry, mechanizmu rozgrywki, poziomu trudności, grafiki, klimatu, niczego. Samo wydanie PC nie pomagało, 15 minut zajęło mi ustawienie grafiki, ogarnięcie sterowania i innych opcji.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 6
Reputacja:
55
Potem jest jeszcze gorzej, trust me  ale gra wymiata, serio, serio
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
FlatOut 3. Naprawdę , zepsuli prze świetne samochodówki. Wcale nie zaliczam tego tytułu do kontynuacji!
|