(05-04-2014, 18:33)Sereqq napisał(a): Intragen, śledzę Twoje wpisy już jakiś czas, i zastanawia mnie jedno - kupujesz to wszystko na alledrogo czy również w zagranicznych serwisach?
Btw. tej Arcanii to nie radzę Ci otwierać
Na alledrogo i na jebaju

![[Obrazek: metalslug315.gif]](http://www.emugifs.altervista.org/metalslug315.gif)
Wasze kolekcje gier
|
(05-04-2014, 18:33)Sereqq napisał(a): Intragen, śledzę Twoje wpisy już jakiś czas, i zastanawia mnie jedno - kupujesz to wszystko na alledrogo czy również w zagranicznych serwisach? Na alledrogo i na jebaju ![]() ![]() ![]()
06-04-2014, 16:45
Kolejny update.
Wybrane FPSy część 2 Od góry premierowe angielskie wydanie Aliens vs Predator, polskie wydanie Requiem: Avenging Angel w folii, perełka pierwsze amerykańskie wydanie System Shock 2 z lakierowanym odblaskowym frontem boxa i ornamentacją twarzy Shodan (nie widać tego niestety na zdjęciu), amerykański zafoliowany dodatek Cryptic Passage do Blood. Niżej angielskie premierowe wydanie Sin, zafoliowany Doom 2 z serii replay, mało znany i zapomniany Klingon Honor Guard na silniku Unreal oraz zafoliowane polskie wydanie Totally Unreal. Na dole premierowy Kiss Psycho Circus (zawiera dyskietkę 1,44 z patchem od Take2), polskie wydanie System Shock 1 w wersji enhanced od IPS i polskie wydanie Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II z dodatkiem Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith. ![]() Różne wybrane tytuły Polskie premierowe wydanie świetnej gry Omikron z muzyką Davida Bowiego, premierowe angielskie wydanie gry Outcast, zafoliowane polskie wydanie kultowej w niektórych kręgach Original War. Niżej The X-Files: Unrestricted Access od IPS, polskie premierowe wydanie Evil Island oraz Polanie 2 w duzym premierowym boxie. Na dole zafoliowany Giants: Obywatel Kabuto oraz polskie wydanie rtsa Total Annihilation: Kingdoms. ![]() Różne zakręcone tytuły Tytuły od Shiny Entertainment - polskie wydanie Sacrifice oraz MDK 2. Dodatkowo polskie premierowe wydanie Worms Armageddon i na końcu dosyć obskurny tytuł - Wyścig Wykrętów, premierowe wydanie od Manty. Gra była dobrze oceniana przez pisma i miała ciekawą oprawę graficzną, ale została szybko zapomniana. ![]() Kolekcja CD-Action cały rocznik 96. Skompletowany pierwszy rocznik Cd-Action od 1 numeru. ![]() ![]()
Różne tytuły
Od góry pierwsze angielskie wydanie Crusader: No Remorse oraz pierwsze wydanie The Settlers 1 na dyskietkach. Niżej polskie wydanie Pool of Radiance, rzadkie polskie wydanie Command & Conqueror: Renegade w dużym boxie oraz premierowe polskie wydanie Colin Mcrae Rally 2.0. ![]() ![]()
13-05-2014, 17:41
Zacznę od tego, że nie wszystko jest tak zaprezentowane jakbym sobie to wymarzył. Najlepiej byłoby zrobić prezentację pokoju, ale po pierwsze jest on za mały i wszystko jest brzydko poupychane, gdzie się da, a po drugie moja kolekcja nie jest aż tak wielka, by robić z niej pokaz całego pokoju. To po prostu parę gierek i konsol. Ok to zaczynamy.
Na początek prezentuję kosnole jakie posiadam: ![]() - Playstation 3 FAT 80GB - Playstation 2 Slim - niestety z chipem, który przynajmniej przydaje się do gier NTSC - Playstation SCPH 7002 - nowsza wersja szaraka - Playstation SCPH 1002 - jeden z pierwszych europejskich modeli, posiadający wyjście audio RFU oraz zwykłe chinche. Aktualnie czeka na dawcę lasera ![]() - Playstation Portable 2004 Slim & Lite - mało używana, ponieważ nie mam gier, konsola miała iść na sprzedaż, ale jednak została u mnie i czeka na odnowienie kolekcji ![]() - Nintendo Wii - wersja konsoli ze wsparciem Gamecube'a - Gameboy Advance zwykły w stanie idealnym - Gameboy Advance SP - wersja druga czekająca na naprawę płyty głównej Kolejnym wążnym punktem mojej kolekcji są gry: ![]() Tak z grubsza prezentuje się moja kolekcja gier na kosnole ze stajni Sony. Najbardziej dumny jestem z - Grand Theft Auto Collection na PS One, zawierającą GTA, GTA London oraz GTA 2 - Kingdom Hearts I i II - świetnej mieszanki postaci Disney'a z Final Fantasy - 3 gry Naruto na PS2 i PS3 - te na starszą konsole wiążą się dla mnie z nostalgią, cieszę się, że udało mi się jeszcze dorwać - Okami - klasa sama w sobie - Pierwszy Killzone - niby nic specjalnego, a jednak początek większej marki - Crash Nitro Kart - słaba gra, jednak fakt posiadania jakiegokolwiek Crasha w kolekcji napawa mnie dumą - GTA V - gdyby nie ono, nie byłbym dzisiaj częścią Gruniopiątków (Pozdro chłopaki ![]() Kącik Nintendo: ![]() - Wii i moja jedyna gra na tę konsolę: Legend of Zelda: Twilight Princess - 2xGBA i parę gierek, nic specjalnego, symbolicznie dokupione za grosze do konsolek. W przyszłości mam zamiar dokupić nań trochę cartridge'y, wpierw jednak muszę naprawić SP'ka ![]() Parę gier na PC: ![]() Parę gierek z gazet, biedronki, czy innych wyprzedaży nic specjalnego. Oprócz tego na steamie mam trochę tytułów, głównie z wszelakich bundli. Na PC kupiłem jeszcze Guitar Hero z gitarą ( ![]() ![]() ![]() No i to już chyba wszystko. Po szafach wala mi się jeszcze stary Pegazus , a raczej jego podróbka z klawiaturą, parę dyskietek, różne pady do PS1/PS2 - zwykłe i Dualshock'i, jakaś podróbka pada do GC, gdzieś mam jeszcze Move z kamerką i pare joysticków do Atari. Gdybym miał to wszystko pokazać to zwyczajnie nie zmieściłoby się na zdjęciach i już kompletnie nic nie byłoby widać ![]() Tak prezentuje się wyżej opisana kolekcja stojąca obok siebie w jednym miejscu: ![]() Co do przyszłości to niedługo do mojej kolekcji powinno trafić Playstation One Slim, nowy Gameboy Advance i Pokemony. W październiku zamierzam również kupić 3DS'a i Kingdom Hearts Dream Drop Distance( po prostu uwielbiam tę serię). Mam również nadzieję, że wraz z postępem czasu kolekcja będzie stale rosnąć. Marzy mi się również taki zbiór konsol retro jaki ma Dark Archon, ale kto tutaj na forum pogardziłby taką kolekcją ![]() Mam nadzieję, że moja kolekcja się spodoba. Sorki za zdjęcia robione ziemniakiem i ten Spotify w tle za grami, przeoczyłem to... W razie jakiś pytań albo uwag zapraszam na PW ![]()
23-05-2014, 14:25
Kolekcja Pegasus
Dwa Pegasusy IQ502. Ten na górze fabrycznie nowy, a ten niżej używany z czasów postkomunijnych. Dodatkowo pistolet i mnóstwo kartów w tym oryginalne famicomy. ![]() ![]()
23-05-2014, 14:56
Świetna kolekcja, intragen, oryginalne gierki z serii Kunio Kun :megusta, skoro przy temacie Pegasusa jesteśmy to wrzucę swoją mini kolekcję kartridży (którą powiększam jak i gdzie tylko mogę):
A tu moja kolekcja gierek na Pegasusa, kartridży miałem kiedyś dwukrotnie więcej, ale pogubiłem/kolega pożyczył i nie oddał/lub inne niefortunne przypadki. Z gier to mam m.in. Ice Ice Hockey Kunia, Super Contra (kryjąca się pod Darkwing Duckiem), Chip & Dale 2, Contra Force, Rodzina Addamsów czy poczciwe Adventure Island.
![]()
26-05-2014, 18:48
W przyszłości jak się dorobię to będzie gaming room.
Teraz mam gaming półkę.
16-06-2014, 15:00
21-07-2014, 18:22
A to moja kolekcja Assassin. szkoda tylko że najnowszy już się nie ukaże na X360.
![]()
18-08-2014, 11:29
Mała, ale własna. Oczywiście cały czas się poszerza
![]() ![]() ![]() Do tego jeszcze cyfrowo na 3DS'ie: -SteamWorld Dig, -Edge, -PIX3D, -Witch & Hero.
10-09-2014, 23:37
Oto kolekcja gier moja i Furka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17-09-2014, 11:56
A oto efekty mojego półtorarocznego zbieractwa. Na pierwszy ogień idą handheldy.
Najnowszy nabytek. ![]() ![]() Tak, to Brighter. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + PS Plus A teraz stacjonarki: ![]() ![]() I wreszcie PC: Steam + Origin (głównie BF4 i kilka gier, które dawali za darmo) oraz cała skrzynka po bananach starszych i nowszych gier ![]() ![]() ![]() Na koniec mój ulubiony gadżet do grania. ![]()
Mamy właśnie dwudziestą rocznicę PSXa więc postanowiłem zrobić fotkę części mojej kolekcji
![]() Trochę gier się nie zmieściło, ale za jakiś czas pewnie zrobię update. Tekken 3 jest w wersji PAL oraz NTSC-J - przegrałem w ten tytuł setki godzin ![]() ![]() ![]() Szczególnie lubię moje PsOne z monitorkiem SONY ![]() ![]() ![]() Oprócz PSX mam także dosyć sporo STUFFU na PS2, XBOXa, Gamecuba, Wii, DSa, 3DSa, PSP, SNESa, Dreamcasta, Nintendo 64, GBA i chyba tyle. (do tego również PS3, ale jakoś mało na niej gram ![]() PS. Jest jakaś opcja wstawiania miniatur zdjęć na forum, bo w tym temacie ciężko przewijać się przez te ogromne zdjęcia - lepiej by to wyglądało w miniaturkach, które można sobie otworzyć w innym oknie/zakładce ![]()
11-01-2015, 18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2015, 18:39 przez polskabrick.)
Kolekcja gier Pokemon:
23-03-2015, 11:40
(04-12-2014, 23:28)Kejcian napisał(a): Mamy właśnie dwudziestą rocznicę PSXa więc postanowiłem zrobić fotkę części mojej kolekcji UUu jest tam parę tytułów, które chętnie bym zobaczył u siebie ;O 1szy rząd jak i część 2go, 1~4 z 3go i 1 z 4go Me gusta
02-04-2015, 12:49
Moja skromna kolekcja
![]() ![]() ![]() ![]()
03-04-2015, 18:22
co do gier na pegasusa... Mam ponad 330 cartów w tzw. "ładniejszych" obudowach, także jest w co grać, a kolekcja ciągle rośnie
![]() Z racji braku czasu na razie zrobiłem zdjęcia tylko tych "THE BEST" choć kilka niestety pominąłem co przypomniało mi się po schowaniu gier, także smuteczek :P ![]() ![]() ![]() ![]()
15-06-2015, 20:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2016, 14:49 przez flaberobaderous.)
PSP
![]() ![]() PSV ![]() ![]() X360 ![]() ![]() WiiU (dopiero zaczynam zbierać bibliotekę) ![]()
20-07-2015, 21:27
Trochę czasu minęło odkąd ostatni raz pisałem w tym temacie. Moja kolekcja się trochę powiększyła.
![]()
22-07-2015, 18:14
Moje ukochane plastiki na Pegasusa, a że parę perełek wpadło to wrzucam
![]() ![]()
02-08-2015, 22:55
Ponieważ niedługo mój Pokój Gracza™ czekają zmiany, postanowiłem utrwalić go na pamiątkę w istniejącej formie. Panorama jak panorama więc jakość nie jest nadzwyczajna + część kolekcji znajduje się już w innym pomieszczeniu, ale wielopokojowej panoramy jeszcze nikt nie wynalazł :P
Uwaga, duża grafika ma 13MB ![]()
08-09-2015, 14:53
Moje 6 miesięcy z WiiU
![]()
25-09-2015, 21:40
Pure Football-PS3
Dreamcast Collection-PC NBA Street V3-GameCube Harry Potter and The Chamber of Secrets-GameCube
22-12-2015, 23:48
Szału nie ma, ale powoli do przodu
![]() ![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|