30-07-2014, 16:05
Przyszła paczka z USA a w niej to 

![[Obrazek: ZMMNRTA.jpg]](http://i.imgur.com/ZMMNRTA.jpg)
![[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]](http://i.imgur.com/Q8KmzuE.jpg?1)
Świeże zdobycze
|
30-07-2014, 17:21
Kolejne zacne nabytki w mojej kolekcji. Zafoliowany polski egzemplarz Jagged Alliance 2 w dużym boxie i oryginalny Soundtrack z gry Planescape Torment.
![]() ![]()
30-07-2014, 20:24
Cześć! Niestety już dosyć dawno pisałem cokolwiek w tym poście, lecz teraz mam idealną do tego okazję.
Są to aktualnie jedyne posiadane przeze mnie edycje kolekcjonerskie, kiedyś niestety sprzedałem dwie inne, czego bardzo żałuję. Trochę miejsca na ścianie korkowej zajmuje mi teraz świetny plakat z Titanfalla. Ciut więcej informacji na temat moich zakupów znajdziecie na moim blogu, liczę na jakieś komentarze. Jaką z wymienionych kolekcjonerek powinienem zaprezentować w unboxingu?
31-07-2014, 09:37
To znowu ja. Tym razem kupiłem grę roku 2014
![]() ![]() Goat Simulator chciałem kupić na letniej wyprzedaży na Steamie, ale liczyłem na większą przecenę. Koniec końców kupiłem tę grę w biedrze :PC:
31-07-2014, 12:17
Też stałem się posiadaczem Symulatora Kozy
![]()
Moja dzisiejsza zdobycz.
![]() ![]()
31-07-2014, 14:35
Wyniki dzisiejszego wypadu na zakupy
![]()
31-07-2014, 14:44
31-07-2014, 15:21
Ja także postanowiłem pójść do biedronki po jakąś grę. Okazało się że w biedrze było dużżżooo gier (Między innymi aż 3 kozy), lecz niestety nie było Dragon's Dogmy na którą bardzo liczyłem :c Jutro lecę do 2 biedry w moim mieście. Dzisiaj jednak zdobyłem grę o której nic nie wiem
![]() ![]()
31-07-2014, 16:42
Zdobycze z dzisiejszej wycieczki po sklepach.
![]()
31-07-2014, 17:35
Dawno nie dodawałem tutaj swoich zdobyczy, więc trochę ich się uzbierało:
![]() Warcraft III z dodatkiem - 10 zł, znaleziony w antykwariacie. Używka, ale klucz bez problemu przypisał się do konta Battle.net. No One Lives Forever - 20 zł, używka. Red Dead Revolver - 30 zł, używka. Niebezpieczne związki - mój ulubiony film kostiumowy, nie mogłem więc przejść obok niego obojętnie. 10 zł. Wolverine - 7 zł. Świt żywych trupów na BD - 18,99 zł, Empik.com. ![]() Assassin's Creed: Liberation HD - imieninowy upominek. Filmy po 3 zł/sztuka. Znalezione w sklepie z tanimi książkami podczas wypadu nad morze. ![]() Rodzina Addamsów II - 7,99 zł, TESCO. Dark Souls II - 1 zł + wysyłka, gdyż to samo pudełko z płytami bez klucza. Ten dostałem od znajomego. ![]() Oryginalne pudełka do gier, które już miałem w formie cyfrowej, ok. 6-7 zł/sztuka + przesyłka.
31-07-2014, 22:35
Żeby znaleźć ten tytuł musiałem odwiedzić 6 biedronek
DMC ![]() Tylko kurcze plejka zaczęła świrować ;/ ![]()
No to już mam game-plan na najbliższy miesiąc.
![]() ![]() ![]()
01-08-2014, 12:16
Ostatnio 3DS, a teraz to :
![]() Konsolka i gry to miły prezent, a zeszyt znalazłem w Selgrosie za całe 5-6 zł. Była jeszcze różowa wersja z PS Move. ![]() Ps. Przepraszam za jakoś fotografii. Robione mikserem.
Nintendo: Gameboy, Gameboy Pocket, Gameboy Color, Gameboy Advance, Gameboy Advance SP, DS Lite, DSi, DSi XL, 3DS XL, 64, Gamecube, Wii
Microsoft: Xbox, Xbox 360 Sony: Playstation 1, PSX, PS2, PS3, PS4, PS Portable, PS Vita ![]() ![]() ![]() A to wszystko za 6zł ![]() ![]()
01-08-2014, 18:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2014, 18:17 przez Dark Archon.)
Dziś czuję się jak Wielki Pan Redaktor™. Nie tylko japończycy przysłali mi z własnej, nieprzymuszonej woli zegarek do testów, otrzymałem też wersję recenzencką The Last of Us Remastered wraz z naklejką na PS4 (w dodatku dostarczone do rąk własnych w UK, wow!). To dopiero moja druga płytowa promka, więc się jaram jak dziecko.
![]() ![]() ![]()
01-08-2014, 18:15
propsy za beatlesów. mam nadzieję, że jednak nagrasz recke tego zegarka, jestem ciekaw co to za cudo
![]() Mój FC: 4914-4899-3675
02-08-2014, 01:03
Bede grau w gre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokemony i Circle Pad Pro po normalnej cenie z amazona za to Syphon Filter i Gran Turismo 2 po funcie sztuka na car boot sale w zeszłą sobotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ![]()
03-08-2014, 21:28
Dawno niczego nie wrzucałem, ale moje najważniejsze świeże zdobycze jeszcze do mnie nie dotarły, a więc pozostało mi pokazać co wyrwałem do tej pory :3
![]() Smyczka Arhn.eu (brakuje mi już tylko koszulki do kompletu ![]() ![]() ![]() ![]() Dwa Steelbooki od Crixa i subtelnie ukryte CDA ![]() ![]() Najnowszy Wolf, wraz z betą zapowiedzianego Dooma. Szkoda, że nie zagram do 11 sierpnia, ale mam nadzieję, że warto będzie czekać #pielgrzymka ![]() I ostatnia zdobycz, któej niestety nie ma na obrazku, gdyż już grzeje się wewnątrz komutera ![]() ![]() ![]()
04-08-2014, 11:25
Tylko to mi ostatnio wpadało: Wipeout w premierówce
![]()
04-08-2014, 17:57
Dawno nic nie dodawałem, więc nadrabiam ostatnie zaległości.
Z racji inwestycji w sprzęt, gierowe zdobycze nie są jakieś super, ale ja jestem zadowolony. GTA:VC i mortal kombat complete edition z empiku za 35zł za obie. Za takie pieniądze nie mogłem sobie odmówić. Sentinel dostałem od znajomego, a spellforce razem z DSem lite kupiłem za 20zł. DS ma uszkodzony górny ekran i zawiasy, ale może coś z niego jeszcze zrobie (GameBoyDS...?) . Całość okraszona soczystą FIFKĄ na 3DS, która przyszła jeszcze w folii, a kosztowała mnie 20zł z przesyłką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
![]()
04-08-2014, 18:28
Stary stand odszedł, nowy jest over 9000 i 20% spoko od starego i wszystkie bigboxy się mieszczą + głebokościowo rządzi. I jest SŁODKIIIIIIIIII
http://imgur.com/D2TtGnh I nabytki z lipca http://imgur.com/R16nALx + Batman.Zabójczy żart, Antologia.Jest legendą, Rok 1984 Coś się zdjęcia z imgura nie pokazują albo nie umiem tagów.
Myk, myk, myk disco polo, Polo, polo, polo. Myk, myk Elegancja - Francja
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|