| 

Gdzie zdobyć "demonit" ?

| 

| 

15-07-2011, 00:24,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Gdzie zdobyć "demonit" ? 

Witam! 

Moją zabawę z Terrarią rozpocząłem 1 dzień temu , więc jestem jeszcze "newbie". Potrzebuje waszej pomocy , bo nie mam zielonego pojęcia gdzie zdobyć "demonit". Proszę was forumowiczów o pomoc. Z góry thx.   PS. Gdzie polecacie mi się teraz udać w GOLD secie?  | 
		|||
| 

15-07-2011, 09:12,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Re: Gdzie zdobyć "demonit" ? 

Demonite ore możesz wydobyc w małych ilościach z "Chasmów", czyli tych dziur w Corruption, lub zabijając Bossy.  

Co do gold set'a, zależy co masz, a czego nie masz... Możesz zdobyc Grapling hook, zabic te wielkie oczko, Eater'a of Worlds i wtedy nightmare pickaxe zrobic.  | 
		|||
| 

15-07-2011, 12:38,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

po co do bossa grapling hook

| 
		|||
| 

15-07-2011, 21:09,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wystarczy zabić kilka bossów i z nich ci wypadnie Demonit  

| 
		|||
| 

15-07-2011, 21:28,  

| 
		|||

| 
		|||
				jorgen napisał(a):po co do bossa grapling hook On napisał co może zrobić, nie że do bosa jest potrzebny Grapling Hook...  | 
		|||
| 

15-07-2011, 22:55,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

A ja powiem że demonit nie tylko jest w złożach w korupcji ... ja znalazłem normalnie w undergroundzie  

http://www.youtube.com/user/strzala97 zapraszam  

![]()  | 
		|||
| 

16-07-2011, 20:40,  

| 
		|||

| 
		|||
				Roach napisał(a):A ja powiem że demonit nie tylko jest w złożach w korupcji ... ja znalazłem normalnie w undergroundzieDokładnie. Demonite jest rozmieszczony po całej mapie w podziemiach.  | 
		|||
| 

17-07-2011, 12:50,  

| 
		|||

| 
		|||
				Moralezz napisał(a):Roach napisał(a):A ja powiem że demonit nie tylko jest w złożach w korupcji ... ja znalazłem normalnie w undergroundzieDokładnie. Demonite jest rozmieszczony po całej mapie w podziemiach. ale jak sie trafi złoże to w nim jest od 2 do 5 demonite ore, niepolecam szukać go w ten sposób, jak masz dobrą broń to przywołaj Eater of World, a jak słabszą broń to z 10 lens zrób Eye of "cośtam" i rozwal shurikenami, ja za pierwszym razem rozwaliłem je z srebrną zbr, srebrnym hełmem i złotymi spodniami, wypadnie z niego sporo demonitu i zrobisz sobie mieczyk z 16 damage żeby życie miało smaczek , raz  batonik raz  ziemniaczek 

TERRARIA PLAYER  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

pod postem.