[Zdjęcia] mój domek (nie skończony)
|
12-08-2011, 16:48,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2011, 13:14 przez zabikt.)
|
|||
|
|||
[Zdjęcia] mój domek (nie skończony)
oto mój nie skończony jeszcze dom w terrarii:
![]() proszę oceniać i dawać propozycję co w nim jeszcze zrobić Edit: mój domek teraz wygląda tak : ![]() Edit2: magazyn skończony, co prawda mały ale narazie wystarczy: ![]() |
|||
13-08-2011, 00:38,
|
|||
|
|||
RE: mój domek (nie skończony)
Bardzo ładny. Myślę że przyda Ci się jeszcze spore pomieszczenie na magazyn a w nim nie tylko skrzynie ale i wszystkie narzędzia potrzebne do craftingu i duża ''arena'' do spokojnej walki z bossami.
![]() Co prawda w Terrarie gram niecały tydzień a w tym świecie dwa dni, to mój magazyn zapełnia się gratami w niebezpiecznym tempie. :P : ![]() |
|||
13-08-2011, 00:59,
|
|||
|
|||
Na szczęście doszły teraz opcje do skrzynek "loot". Itemy się stakuje i na reszcie nastał koniec z bajzlem w skrzynkach
![]() |
|||
13-08-2011, 10:14,
|
|||
|
|||
dziękuje absurdalna twój domek też mi się podoba tylko nie wiem gdzie umiwścić magazyn.
Czy po domem czy zrobić pokój. P.S. po domem mam ogromną kopalnie z siecią jaskiń |
|||
13-08-2011, 12:09,
|
|||
|
|||
Quanzari, pamiętasz skrzynki, jak byliśmy w Blue teamie? Jak się denerwowałeś, kiedy były itemy porozrzucane po wszystkich skrzyniach? ;D Teraz by tak nie było :P
A co do magazynu, proponuję ci wydzielić specjalne miejsce, np. Po prawo od aktualnego magazynu. Wydaję mi się, że masz tam puste miejsce, więc powinno być ok. Btw. Dlaczego w twojej toalecie jest biurko? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości