Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 58 59 60 61 62 Dalej »

Pstrykacz
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pstrykacz
Pstrykacz Offline
Trololol
*
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 9
Reputacja: 2
Bug  25-04-2012, 15:42
Siemasz. Postanowiłem napisać coś o sobie. Ze wzgląd na to że większość już to zrobiła. Nie mam zamiaru być gorszy Smiling . Nie jestem pewny od czego powinienem zacząć. Interesuje się historia. Uwielbiam muzykę. Najczęściej słucham starych klasyków takich jak : Led Zeppelin , Jumi Hendrix czy też Pink Floyd. Czasem posłucham rapu. Nigdy nie wiedziałem dlaczego ale urosło we mnie wielkie zamiłowanie do zielonego koloru. Podobno zieleń uspokaja może dlatego ? . Każdy lubi jakiś kolor. Happy Jeśli chodzi o sport czy cokolwiek w tym temacie to lubię koszykówkę. I jest to tak naprawdę chyba jedyna dyscyplina o której wiem cokolwiek i którą uprawiam. Tongue_Out_Winking Jeśli chodzi o gry to gram na tą chwilę na xboxie i czasem na pc. Kiedyś choć nie tak dawno bo nie jestem aż taki stary grałem tylko na pc. Nawet nie wiedziałem co to konsole. Brat znalazł w gazecie reklamowej jakiegoś marketu była reklama xboxa 360. Popatrzył że cena fajna gry niezłe i wtedy kupiliśmy. Jeśli chodzi o książki to lubię ''Wiedzmina''. Czytałem trochę '' Gry o Tron " i wiele innych. arhn.eu oglądam od recenzji 3ds a Grinning . Dobrze to pamiętam. Grałem trochę na gitarze. Niedługo do tego wrócę. Dobra chyba opisałem to co chciałem opisać. Mógłbym jeszcze sporo myśli zamienić w tekst ale nie mam dziś czasu ani specjalnego zapału. Jeśli jesteście ciekawi jeszcze czegoś pytajcie. Smiling
Cthulhu
Szukaj
Odpowiedz
MrMateczko Offline
wcale że nie n00b
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
25-04-2012, 15:49
A umiesz pstrykać obiema rękoma?
Szukaj
Odpowiedz
Pstrykacz Offline
Trololol
*
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 9
Reputacja: 2
25-04-2012, 15:50
Nie ale za to umiem pstrykać uszami Smiling
Cthulhu
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 01:35 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.