Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 58 59 60 61 62 Dalej »

Cześć.
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć.
FilipM3 Offline
Pong
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
15-05-2012, 00:05
Cześć.

Nazywam się Filip, mieszkam w Żorach niedaleko Rybnika/Katowic. Interesuje się militariami, troszku szkicami - lubię rysować jakieś bronie palne na kartkach. Dobra, do sedna:

Moja platforma? PC. Nie jest to komputer najwyższych lotów, ale choć na minimalnych ustawieniach to zagram bez zacinki w każdą grę. Jak na razie...
Może coś o tym co lubię w grach. Od dawna lubię smaczki akcji/FPS. Szczególnie Call of Duty - mówcie sobie co chcecie, ale mało gier ma dziś takie hollywood'skie scenki. Takie gry lubię od dawna.
Może nie od dawna, ale od dłuższego czasu podpasowały mi klimaty post-apo. Stalker, Metro - chyba najlepsze gry, więcej nie pamiętam.
Inne gry trawię. Choć są gry, których gatunków nie lubię, a były po prostu epickie. Czyt. Skyrim, choć fantasy i ta cała magia...

To chyba wszystko co o PC. Za bliżej nie-określony czas jest pomysł kupna przez ojczyma telewizor '42 oraz konsolę Xbox 360.

Jeszcze jak trafiłem na forum - za pomocą CTSG. Polecił filmik z Unboxingu Diablo III, spodobało mi się. Obejrzałem inne materiały, trafiłem na forum. Wuala.

Choć wątpię, jeżeli macie jakieś pytania nie krępować się.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 22:18 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.