Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Morderca #1 - Zakończona - wygrana mordercy
Strony (9): 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Morderca #1 - Zakończona - wygrana mordercy
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
09-09-2012, 15:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2012, 20:12 przez Stivi.)
Witam was drodzy użytkownicy w pierwszej grze typu PBF na naszym arhnowym forum. Popularność i wynik tej gry decydować będzie o tym czy ten dział pozostanie z nami na dłużej. Zachęcam do zabawy!

Morderca #1

Mistrz gry: Stivi - Prywatna wiadomość

1. Fabuła gry
Czasy: współczesne
Miasto: San Archonio
NPC: Burmistrz Archon Tęgopały, Konstabl Grem

Miasto San Archonio położone jest na wyspie w okolicach Szkocji. Miastem włada dobry burmistrz Archon Tęgopały, jego siedziba znajduje się w fallicznym budynku w centrum miasta, jego prawą ręką jest konstabl Grem - który zawsze jest na miejscu gdy w tym pięknym mieście wydarzy się zbrodnia. Miasto jest rozwinięte gospodarczo - posiada fabrykę pudełek kartonowych w których pracuje większość mieszkańców. Główną atrakcją w mieście jest duża plaża na której odbywają się różne festyny.

UWAGA!
Każdy z graczy może w swoich postach dopisywać własne historie dotyczące miasta, fabuły czy też swojej postaci.

2. Cel gry

Mieszkańcy:
Zabicie mordercy. W wyniku głosowania lub za pomocą umiejętności mściciela.

Morderca:
Zabicie tylu mieszkańców by głosowanie było niemożliwe(Przy 20 graczach stanie się to gdy zostanie 4 mieszkańców i morderca).

3. Zasady gry
- Podawanie publicznie informacji o roli którą się odgrywa jest zabronione(kara -> ostrzeżenie/ban),
- Martwi nie mogą pisać postów(kara -> ostrzeżenie/ban),
- Łamanie zasad określonych w roli gracza jest zabronione(kara -> ostrzeżenie/ban),
- Wykonywanie akcji przez graczy z rolami odbywa się za pomocą PW do mistrza gry,
- Posty graczy mogą dotyczyć jedynie aktualnej rozgrywki,
- Mistrz gry za pomocą adnotacji może w postach przekazywać informacje służące usprawnieniu przebiegu gry(uwagi, komentarze, upomnienia),
- Osoby nieaktywne/starające się zepsuć zabawę będą mordowane(w grze) i/lub karane ostrzeżeniem/banem,
- Mistrz gry decyduje o wszystkich sprawach nie ujętych w niniejszym regulaminie,
- Podczas trwania gry możliwe są zmiany w zasadach jej przebiegu(zezwolenie na jakąś zabronioną akcję itp),
- Obowiązują zasady ogólne Forum Arhn.eu.

4. Przebieg gry
Gra podzielona jest na dwie fazy, a kilku graczy ma przydzielone role specjalne!

a) Faza dnia
- Faza rozpoczyna się między godziną 6:00 a 12:00 czasu polskiego, a kończy się wraz z ogłoszeniem nocy,
- Początek/koniec fazy ogłaszany jest przez mistrza gry,
- W tej fazie mieszkańcy mogą porozumiewać się ze sobą,
- Podczas rozmów gracze mogą rzucać podejrzenia, snuć domysły - które ograniczone są jedynie waszą wyobraźnią i realiami w których odbywa się zabawa,
- Na końcu tej fazy jedna z osób ginie jako domniemany morderca,
- Domniemany morderca wybierany jest za pomocą głosowania
  • Głosowanie odbywa się w temacie, obok innych rozmów,
  • Każdy głos MUSI być poparty argumentami,
  • Nick gracza na którego głosujemy zapisujemy kolorem czerwonym
  • Jeśli chcemy zmienić głos, zapisujemy tą informację kolorem niebieskim
  • Jeśli chcemy zrezygnować z oskarżania kogokolwiek, zapisujemy tą informację kolorem zielonym
  • Możliwe jest wstrzymanie się od głosu, należy to zapisać kolorem zielonym
  • Podczas remisu w głosach mistrz gry może zarządzić przedłużenie fazy dnia lub odstąpić od zabicia gracza

Kod:
[color=red]czerwonym[/color]
[color=#00BFFF]niebieskim[/color]
[color=#32CD32]zielonym[/color]

b) Faza nocy
- Faza rozpoczyna się między godziną 20:00 a 24:00 czasu polskiego, a kończy się wraz z ogłoszeniem dnia,
- Początek/koniec fazy ogłaszany jest przez mistrza gry,
- W tej fazie mieszkańcy NIE mogą porozumiewać się ze sobą,
- Wszyscy gracze posiadający role w tej fazie wysyłają PW do mistrza gry z informacją o wykonywanej akcji,
- Po końcu tej fazy(rozpoczęciu fazy dnia) morderca może zabić któregoś z graczy.

c) Role
ZDRADZENIE swojej roli innym graczom będzie karane. O rolach informować będzie mistrz gry po śmierci danego gracza.

ZDRADZENIE bezpośrednio informacji uzyskanych po wykonaniu akcji będzie karane. Takie informacje można jedynie przekazywać pośrednio poprzez domysły/spekulacje/oskarżenia - tak jak to robią inni gracze.

Role zostaną rozdzielone przez mistrza gry przed rozpoczęciem gry, a po zakończeniu zapisów.

Akcje specjalne wykonywane są za pomocą PW do mistrza gry!

- Morderca - podczas każdej fazy nocy może wybrać jednego gracza do zabicia,
- Detektyw - podczas każdej fazy nocy może wybrać jedną osobę do sprawdzenia czy jest mordercą
- Jasnowidz - podczas każdej fazy nocy wybiera jedną osobę, jeśli ta osoba zostanie zabita przez mordercę to może wybrać jedną osobę do sprawdzenia jej roli,
- Mściciel - jeśli umrze w wyniku głosowania może zabrać na "tamten świat" jedną wybraną osobę
- Ochroniarz - każdej nocy może ochronić jedną osobę. Jeśli ta osobą zostanie wskazana przed mordercę - przeżyje. Nie może użyć umiejętności na sobie
- Kochanek - każdej nocy może spędzić upojną noc z jednym z graczy. Ten gracz będzie posiadał alibi i nie będzie można na niego głosować podczas fazy dnia. Nie może użyć umiejętności na sobie
- Mieszkaniec - wszyscy pozostali, nie posiadają akcji specjalnych na PW

5. Lista graczy
1. Wielkimati - Morderca - zginął w wyniku głosowania, podrzynając sobie gardło po zagonieniu w pułapkę
2. Manga Ryu - Mieszkaniec - zginął w wyniku głosowania, zakopany po szyję w ziemi i utopiony w deszczu
3. yodek - Morderca
4. dzej - Kochanek - zginął w wyniku głosowania, powieszony na drzewie
5. ExGamer - Mieszkaniec - zginął z rąk mordercy, został poddany torturom przed śmiercią
6. ExE221 - Mieszkaniec - zginął w wyniku głosowania, zgwałcony przez byka
7. knopers - Mściciel - zginął z rąk mordercy, ktoś poderżnął jego gardło
8. Dark Archon - Mieszkaniec - zginął w wyniku głosowania, wyskakując po skatowaniu przez mieszkańców ze swojej wieży
9. Avril - Mieszkaniec - zginął z rąk morderców, przed śmiercią jego głowa przeżyła bardzo intensywny i bliski kontakt ze świętą księgą
10. 05mateo10 - Jasnowidz - zginął z rąk mordercy, jego serce i płuca zostały sparaliżowane
11. Grodek - Mieszkaniec - zginął w wyniku nieaktywności, nagi i oszalały uderzył się w głowę podczas biegu
12. KlawyKogut - Mieszkaniec - zginął z rąk mordercy, jego serce zatrzymało się z niewiadomych przyczyn
13. Kenji - Mieszkaniec
14. Drizztoable - Mieszkaniec - zginął z rąk mordercy, paraliż serca i płuc, 4 monety na oczach, napis na ciele
15. Wojowu - Mieszkaniec
16. bleub - Ochroniarz - zginął w wyniku głosowania, podpalony przez mieszkańców
17. Bufoniasty - Mieszkaniec - zginął z rąk mordercy, paraliż serca i płuc, napis na ciele widoczny w UV
18. Shineko - Detektyw - zginął w wyniku głosowania, przeszyty sprzętem rolnym
19. Dorczenzo - Mieszkaniec
20. Kacpei - Mieszkaniec
21. Gamemen - Mieszkaniec - zginął z rąk mordercy - powieszony na sznurze, na jego ciele wycięto napis "Niezadowolenie"
22. supaplex - Mieszkaniec - zginął w wyniku głosowania, utopiony w worku

EDIT:
Na początek podam link do gry w której brałem udział i która była dobrze prowadzona:
http://board.metin2.pl/board235-free-sty...orderca-1/

Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
09-09-2012, 23:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2012, 19:27 przez ichabod.)

Za pomocą takich adnotacji będę odnotowywał wpisy bardziej "techniczne"

Role zostały rozlosowane, każda wylosowana osoba otrzymała PW z instrukcjami. Jeśli ktoś nie otrzymał PW to jest zwykłym mieszkańcem.

W grze jest DWÓCH morderców.

Przypominam, że nie wolno zdradzać tego jaką się ma rolę(oraz czy się ją w ogóle ma). Kto tego dokona zostanie wykluczony z gry i ukarany na forum.

Życzę dobrej zabawy!

Jest NOC

~Wprowadzenie
Mieszkańcy zapadli w spokojny sen w swoich domach. Jednak konstabl Grem nie próżnował. Patrolował miasto jak każdej nocy, pozornie nie działo się nic nadzwyczajnego. Około godziny 3:00 nad ranem zauważył sylwetkę nachylającą się nad czymś wyglądającym na zwłoki, podbiegł czym prędzej wyciągając jednocześnie broń z kabury. Gdy czarna postać zauważyła konstabla - uciekła, Grem niestety nie zdołał jej dogonić. Dzielny policjant pochylił się nad zwłokami i poczuł uderzenie w tył głowy. Natychmiast zemdlał...
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
10-09-2012, 07:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 07:27 przez Stivi.)

Po tym poście rozpocznie się faza dnia. Podczas tej fazy możecie dyskutować w temacie, oskarżać się i głosować na tego kto według was jest mordercą! Osoba z największą ilością głosów zginie na końcu tej fazy.

Najważniejsze - trzymajcie się zasad i popuśćcie wodze swojej wyobraźni Winking.

W kolejnych fazach w miejsce wprowadzenia będę umieszczał informacje o wyniku głosowania oraz przebiegu nocy!

~Wprowadzenie
Konstabl Grem obudził się nad ranem z ogromnym bólem głowy. Zwłoki które chciał obejrzeć w dalszym ciągu leżały obok niego. Morderca nie pokusił się o ich ukrycie, najwidoczniej chciał zostać zauważony. Grem zaczął szukać śladów. Wokół zmasakrowanych zwłok(które ciężko było zidentyfikować) zauważył dwie pary odcisków butów, co dosyć jednoznacznie określiło ilość zabójców. Nasz bohater chciał zabrać ciało, tak by żaden z mieszkańców nie wpadł w panikę, niestety to miejsce było bardzo ruchliwe nad ranem. W mig ludzie zebrali się wokół ciała, a konstabl nie mógł już nic zrobić. Mieszkańcy pod wpływem emocji zaczęli głosowanie...
Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
10-09-2012, 08:29
Ponieważ póki co nie mamy żadnych konkretniejszych poszlak oprócz tego, że mam 2 morderców...

Well... http://screenshooter.net/8682867/ufxnoqd

tak więc stawiam na Bufoniastego i Gamemena.

Mam nadzieję, że morderca atakując swoje kolejne cele zostawi nam jakieś konkretniejsze poszlaki.
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
10-09-2012, 09:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 09:40 przez Stivi.)

Przypominam, że można zagłosować tylko na jednego gracza podczas fazy dnia i należy to odpowiednio oznaczyć!
Poszlaki i podejrzenia możecie wymyślać!

Szukaj
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
10-09-2012, 10:14
Morderstwo! W naszym miasteczku?! Nie na mojej zmianie!! Jeśli to nie Wielkimati jest :magiemmordercą:, to co robił na miejscu zbrodni całkowicie pierwszy! Już ja się postaram, żeby do końca życia gnił za kratkami!
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
10-09-2012, 10:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 10:18 przez Avril.)
Na rany Chrystusa Wszechmogącego! Niech Duch Święty ochroni duszyczkę tak brutalnie wyrwaną z cielesnej powłoki! Wszyscy tu zgromadzeni niech złożą ze mną ręce i krzykną: ALLELUJA! ALLELUJA POWTARZAM!!! Albowiem to znak, że grzeszni jesteśmy! Albowiem bliskie jest królestwo Boże i napełnia się kielich goryczy i piecze się chleb cierpienia! ALLELUJA! MÓDLMY SIĘ BRACIA I SIOSTRY!!! Albowiem napisano: "Kto winę na rękach ma, ten pierwszy usta swe otworzy." ALLELUJA! Spełniają się słowa Pisma! To Wielkimati pierwszy odezwał się nad zwłokami! Czy nie jest to oczywisty znak?! ALLELUJA! I nie ja pierwszy widzę przecież, że słowa PISMA są prawdziwe!

*unosi ręce w górę i zaczyna głośno się modlić starając się zebrać jak największą grupę ludzi*
[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
10-09-2012, 10:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 10:32 przez Manga Ryu.)
Kim może być tajemniczy zabójca? Brak poszlak, brak świadków... Mam wrażenie, że Wielkimati jest zbyt oczywistym celem, a prawdziwy winny będzie chciał wykorzystać go jako kozła ofiarnego. Nocą nic nie słyszałem- spałem bowiem po ciężkiej zmianie w fabryce.

Jednakże, od kilku dni, KlawyKogut zachowywał się dziwnie. Mam wrażenie, że mamrotał coś pod nosem i miał taki... nieobecny wzrok, zupełnie inny niż zawsze. Stawiam na niego!
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
10-09-2012, 10:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 10:43 przez Dorczenzo.)
Dzien jak codzien. Szedlem rano do pracy skladac znowu te je*ane udelka, bo za cos trzeba zyc a na lepsze zarobki nie ma co liczyc w tej dziurze. Kuźwa, jak ja bym chcial sie stad wyrwac... Moze kiedys. Rozmyslajac o tych dosyc nieprzyjemnych rzeczach nie sadzilem, ze spotka mnie cos jeszcze gorszego. Zauwazylem grupke ludzi pochylajacych sie nad trupem. Cialo bylo wlasciwie nie do zidentyfikowania ale to male znamie na szyi, ten niewielki znak zauwazalny tylko przez kogos tak wrazliwego na szczegoly jak ja... Niemozliwe, czy to byl... Nie...

Swoja droga zastanowilo mnie dlaczego Burmistrz pojawil sie tak szybko na miejscu zbrodni. Czy nie ma lepszych zajec od gapienia sie na zimnego trupa? Zauwazylem tez nerwowe zachowanie mieszkanca Wielkimati, czyzby mial cos wspolnego z ta zbrodnia?
Szukaj
Kenji_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
10-09-2012, 10:57
Bardzo łatwo rzucać oskarżeniami i wszystkie dowody oprzeć na "świętej księdze", której nikt nie widział. Skąd możemy wiedzieć, że nie jesteś zwykłym szaleńcem, słyszącym głosy?
A może to one kazały ci zabijać? Dark Archon bardzo podejrzany z ciebie typ.

Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja: 76
10-09-2012, 11:25
Po porannej herbacie rozmyślałem nad dalszymi losami mojej firmy produkującej pudełka w tej dziurze, zwanej San Archonio. Przeniosłem się tutaj stosunkowo niedawno po tym jak fabryka opon w Walii splajtowała i straciłem pracę. Trzeba było zacząć pracować na własną rękę. Wychyliłem się przez okno zaciągając brudnym powietrzem, gdy...

Co to za zbiegowisko? Jakiś szaleniec krzyczy o końcu świata? I burmistrz w szlafroku! Zbiegłem szybko dwa piętra i natychmiast zorientowałem się, że na bruku leży... Trup! Skądś znam tą twarz... Nie mogę sobie przypomnieć skąd. W nosie zakręcił mi smród stęchlizny, rzuciłem okiem na tłum, który przepychał się między sobą chcąc pooglądać trupa.

Wzrok przyciągnął jeden z moich pracowników, na zmianę blady i zielony, oddalał się szybko w kierunku fabryki. Zawsze cichy i spokojny, wydawał mi się dziwny...

Dorczenzo...

Oddaliłem się do biura w zamyśleniu. Jeszcze tego brakowało - jakiś psychopata grasujący po San Archonio...
Strona WWW Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
Liczba postów: 41
Reputacja: 2
10-09-2012, 14:34
To wiadome, nasz burmistrz Dark Archon zobaczcie jak szybko zareagował a kto może dokonać takiego czynu! Tylko ten potwór.

[Obrazek: 6.jpg]

Szukaj
Dark Archon Offline
Administrators
10-09-2012, 14:46
Ale to nie ja Okay. Byłem w tym czasie zajęty liczeniem pieniędzy w swojej gigantycznej rezydencji na którą pracujecie wy, nędzni wieśniacy.
Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
10-09-2012, 14:56
To może kogoś wysłałeś ty jesteś zdolny do wszystkiego!

Szukaj
Kenji_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
10-09-2012, 15:07
(10-09-2012, 14:46)Dark Archon napisał(a): Ale to nie ja Okay. Byłem w tym czasie zajęty liczeniem pieniędzy w swojej gigantycznej rezydencji na którą pracujecie wy, nędzni wieśniacy.

W sposób jaki odnosisz się do nas zwykłych ludzi, daje wiele do myślenia. Nienawidzisz nas, jesteśmy dla ciebie zwykłymi pionkami.
Nie miałbyś skrupułów w pozbyciu się jak to określiłeś "wieśniaków".
Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
10-09-2012, 15:20
Zaatakowaliście go, jak miał się odnieść? "Proszę państwa, to nie ja, przepraszam za to, że mnie podejrzewacie!"? Dajcie spokój. Jeśli traktuje nas jak śmieci, to tym bardziej nie zaprzątałby sobie głowy, by kogoś zabić. Grałby o zbyt dużą stawkę.

Zróbmy jakieś dochodzenie, niech każdy powie, kim może być morderca, kogo podejrzewa. Ale nie rzucajmy w siebie mięsem i przestańmy walczyć. Dopóki zabójca jest na wolności, wszyscy jesteśmy potencjalnym celem. Jedynym wyjściem jest skrupulatna analiza faktów i poszlak!
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
10-09-2012, 15:27
Ok, zgadzam się ale kto? Skąd mamy to wiedzieć że ja czy ty nie jesteśmy zabójcami? hm... bo zachowania Dark Archona wskazują na to! Będę się trzymał mojej teorii a wy róbcie co chcecie.

Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
10-09-2012, 15:31
MÓDLMY SIĘ! Bóg Wszechmogący wskaże nam winowajcę! "I będzie cierpiał i krwawił z otworów wszelakich na ciele! I otworzy się pod nim ziemia i wpadnie w ognie piekielne! I pożarty przez Gimbusy tam rządzące będzie!" Tako rzecze Pismo! PISMO!
A wy maluczcy nie potraficie tego dojrzeć! Patrzcie oczami mojemi! Oczami tego, który czytał Pismo! Jednak nie zatraćcie WOLNEJ WOLI!!! MÓDLMY SIĘ!
ALLELUJA!!!

*wznosi oczy ku niebu i zaczyna śpiewać hymny błagalne*
[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
10-09-2012, 15:35
Co się tu dzieje to fanatycy religijni też mogą brać udział!? Zignorujmy go bo jak zaraz zacznie snuć podejrzenia o to że "dzieci szatana" go atakują to nie ręczę za siebie, bóg ci nie pomoże, nikt ci nie pomoże może tylko wbić nóż w twoje plecy.

Szukaj
Dark Archon Offline
Administrators
10-09-2012, 15:38
(10-09-2012, 15:07)Kenji napisał(a): W sposób jaki odnosisz się do nas zwykłych ludzi, daje wiele do myślenia. Nienawidzisz nas, jesteśmy dla ciebie zwykłymi pionkami.
Nie miałbyś skrupułów w pozbyciu się jak to określiłeś "wieśniaków".

Nie potrafię cię usłyszeć przez grubą warstwę wieśniaczego fetoru. WYBACZ!
Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 15:39
Nie wiem czemu tak wiele ludzi snuje przypuszczenia, że to ja jestem mordercą. Jak zwykły gimbus może zaplanować morderstwo na osobie, której nawet nie zna? Pierwszy pojawiłem się nad zwłokami, ponieważ rano odprowadzałem moją dziewczynę do domu po dość ciężkiej nocy szycia butów więc dość szybko zauważyłem martwe ciało jak i Konstabla Grema, który to ciało przenosił.
Szukaj
Dark Archon Offline
Administrators
10-09-2012, 15:40
(10-09-2012, 15:39)Wielkimati napisał(a): Jak zwykły gimbus może zaplanować morderstwo na osobie, której nawet nie zna?

Nie wiem co to "gimbus", ale śmierdzi mordem.
Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
10-09-2012, 15:41
(10-09-2012, 15:39)Wielkimati napisał(a): Nie wiem czemu tak wiele ludzi snuje przypuszczenia, że to ja jestem mordercą. Jak zwykły gimbus może zaplanować morderstwo na osobie, której nawet nie zna? Pierwszy pojawiłem się nad zwłokami, ponieważ rano odprowadzałem moją dziewczynę do domu po dość ciężkiej nocy szycia butów więc dość szybko zauważyłem martwe ciało jak i Konstabla Grema, który to ciało przenosił.

Popieram cie przypadki się zdarzają, nie jesteś winny.

Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 15:43
Burmistrzu Archonie, nie wiem także jak ludzie mogą Ciebie podejrzewać. Nie masz żadnych związków z tą sprawą. Jesteś tylko grubasem, który zakochał się w sobie i swojej mamonie. A my biedni mieszczanie mamy coraz miej pieniędzy przez te twoje "podatki". Nie rozumiem po co miałbyś jeszcze kogoś zabijać. Poza tym, grubasy wolno biegają, więc nie uciekłbyś Gremowi.
Szukaj
Wojowu Offline
The Doctor
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
10-09-2012, 15:51
Moje podejrzenia kieruję w stronę tego, którego zwą Wielkimati. Nie dość że był na miejscu jako pierwszy z pierwszych, od razu zaczął rzucać oskarżenia w stronę innych, los tylko decydował których. Daję sobie prawą mą rękę uciąć, że ma coś na sumieniu
TARDIS - Time And Relative Dimension In Space.
W skrócie budka telefoniczna
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (9): 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 12:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.