Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Morderca #1 - Zakończona - wygrana mordercy
Strony (9): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Morderca #1 - Zakończona - wygrana mordercy
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
10-09-2012, 15:53
Wojowu, inni także rzucają na mnie oskarżenia a nie wiedzą czy mam coś na sumieniu. Dla mnie to idiotyczne. Równie dobrze mogę teraz na Ciebie rzucić oskarżenie, bo przecież pierwszy raz się udzielasz i od razu rzucasz oskarżenia.
Szukaj
Gamemen Offline
Lord Gwyn
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
10-09-2012, 15:53
Idąc ulicą dopalam papierosa nieznanego pochodzenia, który ostał mi się w kieszeni mojego jaskrawo zielonego płaszcza. Nagle słyszę krzyk i chmarę ludzi, którzy stoją wokół jakiegoś miejsca. Podchodzę bliżej. Na ulicy leży trup. Sam już nie wiem czemu mnie to nie dziwi. Przy budynku obok widzę cień oddalającej się postaci, instynkt gliniarza podpowiada mi, że powinienem pójść w tym kierunku. Gdy dochodzę do uliczki nie ma już nikogo, jednak czuję specyficzną woń kadzidała, który jednoznacznie kojarzy mi się z... Avril, jednym z wielu religijnych fanatyków w tym zasranym mieście. Być może ofiara wykryła jakiś spisek w okolicznym kościele, tego już się nie dowiem, jednak nie mam zamiaru przestać tropić. Coś czuję, że ta sprawa, będzie moją ostatnią, ale kolejny mach pozwala mi o tym z łatwością zapomnieć.
Strona WWW Szukaj
Drizztoable Offline
Hyrule king
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
10-09-2012, 15:58
Dark Archon może wszystko, jestem pewien że on stoi za tym, ale w którym rzędzie? Nie wiem sądząc po tym co mówi wielkimati uważam że to może być nie on. wielkimati natomiast ma nie potwierdzone alibi wojwu idzie za tłumem, Avril oszalał. Czy nie ma tu normalnych ludzi?

[Obrazek: 6.jpg]

Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 16:08
Patrząc na wszystko z innej strony, nie mam kogo oskarżyć, ponieważ nic nie widziałem. Tak więc rezygnuje z dalszego oskarżania innych osób bez jakichkolwiek konkretnych poszlak.
Szukaj
knopers Offline
Niedzielny gracz
**
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 13
Reputacja: 15
10-09-2012, 16:10
Moim zdaniem to Dark Archon. Już wcześniej w swoich filmikach pokazywał chęć do zabijania http://youtu.be/rBRx-cESrsw?t=4m18s .Dopilnuje żeby ten psychopata trafił na stryczek.
[Obrazek: fs_overall.png]
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
10-09-2012, 16:11
A Pismo powiada: "I wyrzeknie się swych plugawych oszczerstw nasienie plugawe! I plugawymi słowami będzie nas plugawie przeciw sobie zwracać! Plugastwa rzec będzie i plugawie odwróci się na plugawej pięcie! I plugawie liczyć będzie na splugawienie naszej czujności!" AMEN!!!

*wpada w niewielką, religijną delirkę*
[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
10-09-2012, 17:22
Uważam, że mordercą jest Wielkimati. Zmienia on co chwilę swe poglądy, samemu w nich się gubiąc. Po krytyce ze strony innych, stara się ukazać nam swą niewinność, nie wskazuje zatem nikogo. To dosyć podejrzane, nie uważacie?
Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 17:25
Prawie wszyscy mnie tutaj oskarżają, więc zaczynam się gubić bo nie wiem jednego- dlaczego ja? Nie macie żadnych konkretnych poszlak, a nie wskazuje nikogo, ponieważ ja sam nie mam żadnych wskazówek, więc póki co, nie chcę głosować za człowiekiem, który prawdopodobnie nie jest mordercą.
Szukaj
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
10-09-2012, 17:27
Na początku jednak wskazałeś dwie 'losowe' osoby. Skąd nagła zmiana?
Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 17:29
Well, dowiedziałem się, że mogę głosować tylko na jedną osobę. A te dwie losowe możecie potraktować jako robienie sobie "jaj". Nie mam żadnych poszlak kto to może być. Póki co, wiele osób nie odpowiedziało jeszcze w tym temacie więc to się może jeszcze zmienić.
Szukaj
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
10-09-2012, 17:33
'Robienie sobie jaj'? Nie wiem czy zauważyłeś - tu na szali jest ludzkie życie. Ignorancja tego typu na pewno pomaga Ci w fachu.
Szukaj
Wielkimati Offline
Trololo™
*
10-09-2012, 17:36
To może tak- po prostu na początku wybrałem 2 losowe osoby, jednak potem z braku dowodów umorzyłem postępowanie przeciwko im. Jeśli chcecie- wieszajcie mnie. Ucierpi tylko niewinna osoba, która nawet nie ma żadnego większego znaczenia w tym mieście.
Szukaj
Theriuss Offline
Supreme Master First Class
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 21
Reputacja: 30
10-09-2012, 17:50
Wyszedłem z tej zasranej pracy, układanie kartonów w nowej firmie "supabox", "ta praca będzie wspaniała" mówił, nie mam już siły. Udałem się do ulubionej piwiarni na rynku w celu rozładowania stresu, napięcia i nerwów. "Znaleziono zmasakrowane ciało" , "Ogłuszony Policjant" , niecodzienne plakaty. Widząc to, po prostu to olałem. Przecież to nie pierwszy raz na tym świecie - pomyślałem -. Poszedłem dalej, gdy wchodziłem na rynek ujrzałem dwóch krzyczących na siebie, znałem obydwóch, Wielkimati i Shineko. Jeden nawrzucał drugiemu, ten się bronił. Po co mu to? Na pewno próbuję odchylić od siebie uwagę, oskarżając drugiego. To na pewno będzie Shineko!
[Obrazek: ExE221.png]
Szukaj
ExGamer Offline
Niah!
**
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 10
10-09-2012, 18:33
Zastanawia mnie czemu Avril tak fanatycznie reaguje na to co dzieje się w mieście... Czy nie mamy czasem do czynienia z mordercą, który wyruszył na religijną krucjatę? Zginął człowiek. Avril jako osoba religijna powinien płakać i lamentować nad jego duszą, tymczasem okazuje się, że on oskarża. Kimże on jest, żeby móc to robić? Wymyśla naprędce swoje "cytaty"z Pisma, aby móc nam mydlić oczy. Nie dajcie się zwieść jego fałszywym proroctwom.

BTW: kogo lubi grem, że chciał pomóc w zamaskowaniu śladów...
Strona WWW Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
10-09-2012, 18:40
To nie fanatyzm dziecko! To kara Boża za grzechy nasze! Nasze i wasze! Moje i twoje! Wszyscy po kolei sczeźniemy w piekielnych czeluściach! ALLELUJA! Jedynie wiara i spalenie heretyckiego mordercy pomoże nam w uzyskaniu zbawienia! Spalić heretyka i mordercę!!!!! AMEN!

*macha krzyżem na lewo i prawo*
[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
10-09-2012, 19:17
Moją uwagę poprzedniego wieczora przykuł Dorczęzo, siedzący w barze cały wieczór i pijący najtańszą i najbardziej paskudną whisky jaką podaję "tutejszym". Nie dziwię mu się - sam mi się użalał iż "pracuje w fabryce, sklada te je*ane pudelka, bo za coś trzeba żyć a na lepsze zarobki nie ma co liczyć w tej dziurze". Do mojej speluny przychodzą wyłącznie prostaczkowie, trudno więc o godziwy zarobek w tym przepełnionym biedą i korupcją mieście. Dlatego też raz za razem dolewałem Dorczęzo, mimo długiego rachunku na kreskę zawsze spłaca należności. Jak zawsze, opuścił lokal jako jeden z ostatnich, tym razem, mimo wariującego błędnika wyraźnie gdzieś się spiesząc...
Zamykając bar tuż przed brzaskiem jedyne o czym marzę o głęboki sen aż do południa, dlatego też o nocnym morderstwie dowiedziałem się dopiero koło 14. Tocząc do baru beczkę podłego ale zaczepił mnie WielkiMati i z podejrzanym wyrazem twarzy pokrótce opowiedział wydarzenia dzisiejszego poranka.
Od razu pomyślałem o Dorczenzo...
Szukaj
Kacpei Offline
Wilczy kieł
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja: 78
10-09-2012, 19:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 19:33 przez Kacpei.)
Rano wracając do domu na śniadanie z 20 godzinnej zmiany zauważyłem postać w czerwonym płaszczu krzyczącą coś o każe bożej. Postanowiłem zobaczyć na co zbiegł się tłum. Podchodząc bliżej widziałem obrzydzenie na ludzkich twarzach. Niektóre osoby płakały. Tylko Avril krzyczał coś o woli bożej. Nie było widać po nim smutku, ani obrzydzenia. Zacząłem mu się przyglądać. Po chwili zauważyłem, że za płaszczem miał coś, ale jak tylko zorientował się, że się mu przyglądam to zapiął swój płaszcz. Wydało mnie się to podejrzane.
Szukaj
KlawyKogut Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
10-09-2012, 19:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 19:27 przez KlawyKogut.)
Wróciłem z pracy i jak zwykle rzuciłem się na łóżko. Przymróżyłem oczy i... zasnąłem. Śniło mi się, że szedłem w nocy ulicą kiedy nagle podszedł do mnie jakiś typ bez koszulki. Coś zaczął mówić, ale ja słyszałem tylko jakiś bełkot. Nagle mężczyzna wyjął pistolet i zanim zdąrzyłem zareagować uderzył mnie rękojeścią w głowę. Wtedy zobaczyłem coś podejrzanego. Mimo, że było ciemno, to lampa rozświetliła jego sylwetkę na tylę, że byłem wstanie zobaczyć co miał wytatuowane na piersi. A była to flaga Kenii (Kenji). Sen skończył się w momencie kiedy bandyta strzelił mi prosto w głowę.
Szukaj
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
10-09-2012, 19:39
Idąc do rzeźnika Dzeja po świńskie ryje i inne frykasy "na zagrychę" ujrzałem taki oto napis...
[Obrazek: 316755_10152096986695206_689510255_n.jpg]
Szukaj
Kenji_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
10-09-2012, 19:47
(10-09-2012, 19:25)KlawyKogut napisał(a): Wróciłem z pracy i jak zwykle rzuciłem się na łóżko. Przymróżyłem oczy i... zasnąłem. Śniło mi się, że szedłem w nocy ulicą kiedy nagle podszedł do mnie jakiś typ bez koszulki. Coś zaczął mówić, ale ja słyszałem tylko jakiś bełkot. Nagle mężczyzna wyjął pistolet i zanim zdąrzyłem zareagować uderzył mnie rękojeścią w głowę. Wtedy zobaczyłem coś podejrzanego. Mimo, że było ciemno, to lampa rozświetliła jego sylwetkę na tylę, że byłem wstanie zobaczyć co miał wytatuowane na piersi. A była to flaga Kenii (Kenji). Sen skończył się w momencie kiedy bandyta strzelił mi prosto w głowę.

Nie jest to żaden proroczy sen, nikt nie zginął, także nie sprawdził się.
Zamiast martwić się snami zastanówmy się tym, że niektórzy z nas traktują ludzi z góry. Drodzy mieszkańcy czy uważacie za godne by czołowe osobistości naszego miasta drwiły z prostych ludzi?!
Szukaj
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
10-09-2012, 19:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 19:57 przez Shineko.)
(10-09-2012, 17:50)ExE221 napisał(a): Poszedłem dalej, gdy wchodziłem na rynek ujrzałem dwóch krzyczących na siebie,

Wypraszam sobie, ton mego głosu był jak najbardziej spokojny i do krzyku mu wiele brakowało.
Szukaj
Theriuss Offline
Supreme Master First Class
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 21
Reputacja: 30
10-09-2012, 19:55
O tak, krzyczałeś, słyszałem aż przy Katedrze! Jak mogłeś to zrobić, morderco?
[Obrazek: ExE221.png]
Szukaj
yodek Offline
Fan absurdów
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
10-09-2012, 20:00
Jak ja nie lubię fanatyków regilijnych -.- Dlatego też uważam, że to Avril jest winny morderstwa. Moim argumentem jest to, że to oni najczęściej (myśląc że robią dobrze) są psychopatami, potrafiącymi bestialsko traktować biedne ofiary, myśląc że gdy umierają w bólu/cierpieniu odkupią swe dusze.

Greml albo detektyw mógłby nam powiedzieć czy te rany zostały zadane po czy przed śmiercią.

Swoją drogą to widział dzisiaj kogoś z nich: dzej, 05mateo10, Grodek, Bufoniasty? Nigdzie ich nie widziałem - m.in. - podczas popołudniowego spaceru przez park i główną aleją, wracając z pracy.
Szukaj
Shineko Offline
Perwers naczelny
*
10-09-2012, 20:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012, 20:01 przez Shineko.)
ExE221, zadziwiająco łatwo przychodzi Ci kłamać. Czyżbyś współpracował z w/w Wielkimatim? Niewiadomym jest, czy tego zabójstwa dokonał On samodzielnie.
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
10-09-2012, 20:16
Po całym dniu oskarżeń i wytykania palcami byłem już naprawdę zmęczony. Jakiekolwiek przestępstwa zdarzają się w tej dziurze niezwykle rzadko, dzisiaj ciężko było wychylić nos ze swojego domu lub pracy nie czując się przy tym obserwowanym na każdym kroku. W fabryce dało się słyszeć nerwowe szepty, dziwne rozmowy, a i produkcja musiała trochę spaść. Robiłem co w mojej mocy ale obawiam się, że SUPAPLEX może być niezadowolony...

Wyszedłem z fabryki odpalając papierosa. Przeszedłem obok miejsca, w którym jeszcze dzisiaj rano leżał trup. Zacząłem się zastanawiać czy aby miejsce zbrodni zostało dokładnie zbadane. Co z odciskami palców, co z poszlakami, świadkami? Dlaczego czuję, że nikt nam nic nie mówi? Czy to przypadkowe zabójstwo czy początek serii? Aż strach pomyśleć... Nie mogąc sobie poradzić z natłokiem myśli udałem się do baru. Znowu... Mam nadzieję, że BLEUB uraczy mnie jakąś zniżką...
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (9): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 10-05-2025, 08:30 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.