Jak sobie porównać taką konsolkę z tym, co było jeszcze kilka lat temu (a wtedy w hipermarketach królowały podróbki rosyjskich "jajeczek", tyle ze z róznymi popularnymi wówczas bohaterami (Simpsonowie, Power Rangers itd). Animacja, jak można się domyśleć, totalnie sztywna-kilka statycznych ruchów i koniec. O rozgrywce szkoda było nawet mówić. W porównaniu do tamtego sprzętu widać jednak mocny postęp-przynajmniej w gierki z takiej konsoli da się pograć. Choć rewelacji nie ma,to ciężko się spodziewać po takiej cenie jakości choćby porównywalnej z GB Advance (mówię o "growej", nie graficznej). Mnie też zastanawia Archonie, skąd tę konsolkę wytrzasnąłeś za taką cenę-szczerze mówiąc nigdy w marketach nie spotkałem się z taką ceną tego, ani podobnego osprzętu.
W sumie duże propsy za ten filmik i drugą część, bo to chyba pierwszy filmik w miarę dobrej jakości, który pokazuje przegląd zamieszczonych tam gier. Aczkolwiek sprzęt nie dla mnie-mój używany DS Lite sprawuje się póki co nieźle i nie zamierzam go wymieniać na takie ustrojstwo, bo byłby to czyn kwalifikujący się do zbrodni
Swoją drogą Overmax nie zasypia gruszek w popiele-wydali już konsolkę przenośną z, uwaga, ekranem dotykowym, a także jakąś podróbkę tych konsolowych kamerek wychwytujących ruch. Rzecz jasna na stronie producenta nie uświadczymy screenów z gier (nie licząc jakichś pojedyńczych przypadków, kiedy prezentowane jest małe zdjęcie konsolki z włączoną grą), nietrudno się zresztą domyślić, dlaczego :P