Liczba postów: 16
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Zdecydowanie najciekawszym elementem całej imprezy był ZTG szkoda tylko że dowiedziałem się o tym dopiero w niedziele, aczkolwiek i tak załapałem się na kilka zajmujących wykładów i projekcje \"Indie Game - the movie\".
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja:
10
Jak dla mnie to na tych targach była "bida z nendzom". Mało gier do obejrzenia, mało cosplayowców. Cienko. Jedyne co zdało egzamin to chyba ZTG i turnieje. I to chyba tyle. Słabo. Głównej sceny nei oceniam, bo "gimbaza everywhere".
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 13
Reputacja:
15
30-10-2012, 19:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2012, 19:04 przez knopers.)
Mi się tam najbardziej podobało stoisko retro gaming i możliwość zakupienia puszki pandory.
Same nerdy w okularkach....... Popracujcie nad sobą. Kto będzie bronił tego kraju!!!!
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
napisałem to w komentarzach, ale powtórzę to jeszcze raz tu..
PGA chce być na siłę inne niż wszystkie około komputerowe targi na świecie, ale młodzież (bo głównie do nich trafia ten materiał) nie chce polskiej wersji All Things Digital, tylko E3, porównując do poprzednich lat, ciesze się, że targi rozrastają się, zwracając uwagę, coraz większych "graczy rynkowych", jednak martwi profil jakie PGA kształtuje, będąc bardziej konwentem około komputerowym, a nie pełnoprawnymi targami rozrywki elektronicznej.
武士の死に様
葉隠