Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 35 36 37 38 39 ... 41 Dalej »

Gra wyścigowa z kierownicą
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gra wyścigowa z kierownicą
golab19952 Offline
Obrońca syberytów
**
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
Reputacja: 0
09-12-2012, 01:51
Witam.
Czy mógłby Mi ktoś polecić jakąś dobrą grę wyścigową używającą kierownicy (z pedałami [cokolwiek])?? Chodzi o to, żeby dobrze się w Nią grało na kierownicy, i nie doprowadzała do kur**cy. Wdzięczny będę za dobre rady Smiling
Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
09-12-2012, 02:00
Proponuje na początek coś fajnego i taniego. Z wyścigówek - Ja świetnie bawiłem się przy pierwszym Test Drive Unlimited. A Najlepiej do kierownicy się przyzwyczaja grając w symulatory ciężarówek. ETS i ETS 2 są świetne. I w przypadku tego pierwszego tanie.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
09-12-2012, 02:44
Jeśli konsole wchodzą w grę to Gran Turismo 5. Na PC dobre są wszelakie symulatory pokroju rFactor, Race 07 czy LFS.
Szukaj
Odpowiedz
golab19952 Offline
Obrońca syberytów
**
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
09-12-2012, 15:36
bleub - próbowałem z Rfaktor, ale mimo Mych wszelkich starań, gra cały czas różne sobie jaja ze Mnie robiła, grać się nie dało, dlatego leży na półce (a gra była kupiona z myślą o kierownicy Childish )
SmellySocks - poszukam którejś z tych gier, i zobaczę Smiling
Szukaj
Odpowiedz
tomyy39 Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
24-02-2013, 12:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013, 12:57 przez tomyy39.)
poleacm colin mcrae dirt 2 albo 3,need for speed shift 1 albo 2 no i może test drive unlimited Grinning
Szukaj
Odpowiedz
BarHanSolo Offline
Master of Descriptions
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
05-03-2013, 03:10
LFS (Live for Speed) posiada bardzo dużo możliwości konfiguracji kierownicy, ale to jest naprawdę dobry symulator;
jak chcesz coś bardziej zręcznościowego to polecam Rally Championship, ew Xpand Rally;
a jeżeli wolisz Formułę 1 to ja bardzo cenię GP4 (ale to jest starsza gra i nie każdy ją lubi)
Mój blog o filmach:
http://bc-film.blogspot.com/
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
convert Offline
:medupsta:
**
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 2
Reputacja: 36
05-03-2013, 12:17
Jeśli chodzi o to " żeby dobrze się w Nią grało na kierownicy " to łykaj jakis symulator powtórze tutaj o LFS http://www.lfs.net/ , mozesz sciagnac licencje testową i sprawdzić jak Ci sie to podoba, gra jest jednym z lepszych simów w świecie e-racingu. Z kolei jesli mowa o symulatorze rajdów bierz Richard Burns Rally, gra ma juz kilka lat, ale dzięki furtce od twórców scena RBR cały czas żyje, co więcej jest bardzo płodna Winking powstają odcinki przeniesione w 100% z prawdziwych rajdowych oesów, masa modów , mistrzowstwa Polski, Czech itd, gra ma wysoki poziom trudności, jednak satysfakcja jaka jest przejechanie całego rajdu bez zaliczenia rowu Winking wynagradza czas i nerwy potrzebne do opanowania samochodu.

Arcadówki pokroju dirta gorzej współpracują z kierownicami.

No i pytanie ostatnie, które powinno być pierwszym - jaka to kierownica?
[Obrazek: convert1987.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-06-2025, 20:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.