Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Szczęśliwy posiadacz Ps3 :)
Strony (2): 1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Szczęśliwy posiadacz Ps3 :)
Envy11 Offline
Pong
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 5
Reputacja: 2
16-12-2012, 15:46
Cześć!
Jestem nowy na forum, nowym nabywcą PS3 i w przyszłości pewnie Vity. Eh.. Dawno nie byłem takim laikiem.
Trafiłem tutaj poprzez filmiki z Youtube. Bardzo mi się podobają i muszę powiedzieć Ci Archon, że głos i dykcję masz świetną, zresztą ostatnie kilka dni chorobowego spędziłem na oglądaniu kanału ARHN.EU.
Piszę z wielką prośbą, ponieważ jak wspominałem dopiero co kupiłem konsolkę i zamierzam nadrobić stracone lata gry, bo to moja pasja, a przez koleje losu nie mogłem się jej oddawać. Chciał bym się od Was dowiedzieć w jakie tytuły OBOWIĄZKOWO powinienem zagrać, jakie warte są uwagi, a na jakie po prostu szkoda wydawać pieniądze i tracić czas. Wiem, że list takich tytułów, recenzji i innych informacji znajdę masę w internecie, ale jakoś wielkim entuzjazmem pałam do tego portalu, dlatego napisałem.
Lubię wszelakie gry i cieszy mnie dosłownie wszystko co skacze, strzela czy biega na ekranie, aczkolwiek najmniejszym powodzeniem cieszą się u mnie Fify i inne tego typu gry sportowe, jakoś uważam, że jedna nie różni się od drugiej wychodząc co roku..
Także co według Was powinienem brać na pierwszy ogień? Smiling Obecnie przeszedłem GoW III i mnie tak zaciekawił, że kupiłem sobie pierwszy zestaw GoW collection, MGS 4 i koleś z komisu z grami polecił mi przejść sobie serie Uncharted, dlatego też zakupiłem jedynkę.
Pozdrawiam Was!
Robert.
[Obrazek: bobek011.png]
Szukaj
Piskle Offline
OVO
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 7
Reputacja: 55
16-12-2012, 16:43
Witaj Robert (wole po imieniu, chyba wiesz dlaczego:P) :
*inFamus 2 (bo tylko w ta czesc gralem)
*Seria Little Big Planet
*Killzone 3
i tak z mojej strony
*Borderlands 2
*Assassin's Creed 3

To mala lista propozycji ale jest kilka Winking
[Obrazek: kawalec1111.png]

[Obrazek: 76561198040070947.png]
Szukaj
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
16-12-2012, 16:50
Cześć, Bobek. Bober Księżniczka

Do tej listy dorzuciłbym jeszcze Metal Gear Solid 4, jeśli jesteś fanem tej serii oraz Heavenly Sword. Jeden z pierwszych tytułów na PS3, ale mimo wieku wart uwagi.

Nie zraź się grając w Uncharted. Część pierwsza postarzała się średnio, ale dwójka jest moim zdaniem w Top 5 najlepszych gier na PS3.
Szukaj
Theriuss Offline
Supreme Master First Class
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 21
Reputacja: 30
16-12-2012, 16:56
A Rock Band?
[Obrazek: ExE221.png]
Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
16-12-2012, 17:01
Archon, przecież napisał że kupił MGS4 Laughing
Od siebie mogę polecić...Mortal Kombat, aktualnie chyba najlepsza bijatyka na tę konsolę. Poza tym możesz spróbować jeszcze jakiegoś Killzone'a "od biedy", ale to już w ostateczności
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Envy11 Offline
Pong
*
16-12-2012, 17:17
Spodziewałem się, że mój nick wywoła falę śmiechu, ale cóż Smiling To może i dobrze, każdy mnie jakoś zapamięta.
Dziękuję za podanie przez Was tytułów. Na pewno na tym spędzę trochę czasu. ExE221, Rock Band odpada na razie.. To wiąże się z kupowaniem tych wszystkich dodatkowych kontrolerów, tak? A jak tytuł się znudzi to będzie to wszystko leżeć..
Szukaj
Johnny Offline
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
16-12-2012, 17:20
Nie wiem czy miałeś PS2 i, jeśli tak, to co na niej ograłeś, ale zdecydowanie polecam Ratchet and Clank: Tools of Destruction (może nie jest tak wciągający jak 1, 2 i 3 z PS2, ale zdecydowanie warty uwagi), Ratchet and Clank: Quest for Booty (króciutkie uzupełnienie przed najlepszym) i R&C: A Crack in Time (najlepsza platformówka na PS3 - jest wszystko - od porządnie zrobionego zręcznościowego skakania, po strzelanie, wybuchy i dobrze napisane dialogi - polecam). A jeżeli nie grałeś na PS2, to bierz Ratchet and Clank Trilogy Grinning

Oprócz tego, jako fanboy Fify muszę polecić 13, bo jest po prostu przyjemna. Star Wars: The Force Unleashed również mi się podobało. Przyjemna nawalanka mieczem świetlnym i mocą z niezłą fabułą.
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
Sapiejewski Offline
(Rycerz Sony <3)
**
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 11
Reputacja: 30
16-12-2012, 17:28
Od siebie moge powiedzic Unchartedy 1 , 2 , 3 AC revelations , Batman Arkham City , infamousy
[Obrazek: gaben-o1.gif]
Szukaj
Envy11 Offline
Pong
*
16-12-2012, 17:32
Johnny, również dziękuję za odpowiedź. Co do ps2 właśnie nie miałem zbytnio przyjemności.. Kiedyś pożyczyłem, ale na niedługo i też nie było czasu. Teraz dopiero jest go jakoś więcej dla siebie, więc kupiłem "trójkę", ale można na PSS kupić wiele tytułów ze starszej generacji konsol Sony, więc nie żałuję.
Zassałem demo tego nowego Ratchet and Clank'a Załoga Q? Czy jakoś tak i całkiem dobrze spędziłem z nim czas, dlatego zastanawiam się nad pełną wersją.
Szukaj
Johnny Offline
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
16-12-2012, 17:34
Oj, no to się nie dogadamy. Jak dla mnie Załoga Q to absolutny gwałt na serii (zresztą gwałt długi, bo ciągnięty od 4 za jednego). Chociaż może jeżeli już to ci się podoba, to pełnoprawne części spodobają się jeszcze bardziej... Polecam spróbować z Tools of Destruction, bo w dzisiejszych czasach jest bardzo tania.
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
convert Offline
:medupsta:
**
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 2
Reputacja: 36
16-12-2012, 18:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2012, 18:34 przez convert.)
Red Dead Redemption, Gran Turismo, InFamous, Uncharted, Mortal Kombat.

Nba 2k11, Little Big Planet.

To Ci powinno zająć troche czasu i pewnie wtedy bedziesz juz bardziej wiedział czego szukaszWinking Wiekszość dorwiesz w fajnych cenach w internecie.
Strona WWW Szukaj
pojler Offline
Rycerz Sony
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja: 146
17-12-2012, 14:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2012, 11:35 przez pojler.)
Grand Theft Auto IV(Z dodatkami najlepiej)
Red Dead Redemption.
Uncharted 2
God of War III
Assasin's Creed II

To tyle, Te tytuły posiadam i polecam.
Szukaj
Cytryn Offline
Pong
*
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 6
Reputacja: 0
25-12-2012, 23:29
Osobiście polecam Ci:
-Mortal Kombat(super jak przychodzą znajomi)
-Seria Uncharted(chyba nie trzeba nic pisać)
-Saga God Of War(jak nie miałeś okazji zagrać na PS2 i PSP, to czas najwyższy nadrobić zaległości i przygotować się na Ascension)
-Metal Gear Solid(poprzednie części też wyszły "odnowione" na PS3, a MGS 4, jest super grą)
-Heavy Rain(gra, którą trzeba przejść i zagrać)
-Little Big Planet(platformówka i nie tylko. Gra aby tworzyć gry)
-seria Hero i Rock Band(chyba nie ma osoby, która o nich nie słyszała)
-Rayman Origins(Rayman!! Powrócił do korzeni. Wciągająca platformówka z bajeczna grafiką, którą polecam zagrać ze znajomymi)
-Flower(mimo tego, że to zwykłe latanie płatkiem kwiatka, gra zasługuje na uznanie i kupno. Na PSS w cenie 29 zł)
Większość z nich zdobędziesz w necie po niskiej cenie. Miłego korzystania z PlayStation 3. Winking
Szukaj
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
28-12-2012, 15:38
W mojej opinii to:
- Mortal Kombat (świetna bijatyka i kupa frajdy ze znajomymi)
- Tekken 6 (tutaj to samo)
- seria inFamous (nie jest jakaś taka super ale warto ją przejść)
- seria Uncharted
- Little Big Planet
Jest o wiele więcej super tytułów ale które wypisałem od razu przychodzą do głowy.
Szukaj
Envy11 Offline
Pong
*
06-01-2013, 02:29
Cytryn, dziękuję za obszerną wypowiedź Smiling
Grodek właśnie zastanawiam się nad MK i muszę kupić sobie Tekkena na pewno Smiling
Szukaj
Cytryn Offline
Pong
*
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 6
06-01-2013, 12:20
Mortal jest teraz dostępny dla subskrybentów PlayStation Plus. Sam PS Plus jest również w promocji i kosztuje ok 145 za rok. Sam z niego korzystam i bardzo polecam.
Szukaj
xWisnia_PL Offline
Pong
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
07-01-2013, 10:54
Od siebie polecam takie tytuły jak Heavy Rain, seria Killzone, Little Big Planet, inFamous ale również gry mniej znane takie jak Limbo, Unfinished Swan czy Machinarium Winking
Szukaj
Celion4 Offline
Master of Fail
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
07-01-2013, 17:02
Ja mogę od siebie polecić kolekcję HD Ico & Shadow of the Collosus (must have, po prostu), Street Fighter X Tekken (dosyć przyjemne połączenie Tekken Hybrid i Street Fighter IV) i WipEout HD Fury (bardzo przyjemna wyścigówka, ale myślę, że każdy zna WipEouta). Gry są bardzo dobre i (co najważniejsze) całkiem tanie. Za WipEouta zapłaciłem 40zł, Ico i Shadow of the Collosus 100zł (pamiętajmy, że to dwie gry), a Street Fighter X Tekken 80zł.
Szukaj
Grey Offline
Banned
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
14-01-2013, 21:07
Gratuluję zakupu, bo to swietna konsola. Smiling
Moja list gier Must Have:
1. LBP 1/2
2. Red Dead Redemption
3. Rachet & Clank wszystkie częśći c:
4. Ps Plus (wiem, że to nie gra, ale opłaca się jak nie powiem co :3)
Szukaj
Envy11 Offline
Pong
*
15-01-2013, 12:01
Wszyscy polecają to Red Dead Redemption.. Hm.. Trzeba będzie się przejść do komisu i kupić Smiling
Tymczasem skończyłem wszystkie GoW i zabieram się dziś za MGS 4. :P Po 1 przeszedłem 3 na ps2 i teraz 4... Speechless Jakoś tak.. Ale mam zamiar kupić remake HD collection, tylko stosunkowo drogie te remaki :/ Niby po 2 gry dają, ale 120 zł to sporo.
Szukaj
sebi1225 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 34
Reputacja: 1
19-01-2013, 01:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2013, 01:50 przez sebi1225.)
Odnośnie Red Dead Redemption , gra jest naprawdę świetna , mamy otarty świat , przeróżne mini gry oraz główny wątek fabularny. Mimo wszystko gra przypomina trochę GTA w świecie Westerna . Jak byś planował już kupić do polecam edycje GOTY ( Game of the year) , oprócz samej gry dostaniesz kilka mniejszym dodatków (ciuszki , kilka misji co-op , oraz jakieś tam bronie ) , a oprucz tego jeszcze naprawdę dobre DLC Undead nightmare (oferuje nam- całkiem nowy wątek fabularny oraz zombi Grinning)
Cena takiego pakietu to niecałe 90 zł
A od siebie polecę:
Mortal Kombat : Naprawdę dobra bijatyka , bardzo fajny tryb fabularny !
Sport Champion 2 : (Jak posiadasz MUVE ) naprawdę przy tym można się fajnie bawić :P
InFamous 1&2 - Super fabuła strasznie mnie w ciągła , miły system rozwoju postaci , dużo fajnych misji pobocznych , otwarty świat , możliwość wyboru (jesteś dobry czy zły?)
Little Big Planet 1&2 - Platformówka z ciekawą fabułą , naprawdę dobry dubbing Polski , duże możliwości w tworzeniu własnych poziomów
Resistance 1&2&3 - FPS dziejący się w przyszłości , podczas zakłady , bardzo przyjemnie gra się w tą grę
Killzone 2&3 - Bardzo wciągający FPS , przyjemny system strzelania oraz przyjemna fabuła

Polecił bym ci zakup Ps Plus , na Dzień dobry dostaniesz 11 gier Smiling , a do tego dostęp do bety God of War Ascension Multiplayer , cena na 90 dni to tylko 69 zł , polecam na próbę jeśli się spodoba , można zawsze odnowić (199 zł za 365 dni ).
Gry:
Bioshock 2
Guardians of Middle Earth
Mortal Kombat
Ratchet & Clank: All4One
Cubixx HD
LittleBigPlanet 2
Limbo
Vanquish
Big Sky Infinity
Motorstorm: Apokalipsa
inFamous 2
Szukaj
sonski_77 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
19-01-2013, 22:04
Cześć Smiling
Polecam ci następujące tytuły w które warto zagrać (możesz je kupić w bardzo okazyjnej cenie na www.gametrade.pl gdybyś miał do mnie więcej pytań to napisz do mnie na arhn.eu):
inFamous 2
Mortal Kombat 9
Little big Planet 1 i 2
Uncharted 2 i 3 (ale bardziej polecam 2 :P)
Red Dead Redemption
Castlevania: Lords of Shadow
The Darkness 2
Assassin's Creed II
Bayonetta
Dark Souls
Lego: Lord of The Rings
Motorstorm: Pacyfic Rift
Killzone 3

Szukaj
TheLoras Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
30-01-2013, 21:03
Serie : God of War , Killzone , Uncharted , Gran Turismo
Szukaj
kar95ol Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
30-01-2013, 22:40
Uncharted 1,2,3 (osobiście sam zaczynałem przygodę z ps3 od tej serii. Nie żałuję) ; Gran Turismo 5 (jeśli kręci Cię długotrwałe masterowanie gry motoryzacyjnej) ; Metal Gear Solid 4 (o ile udało Ci się grać w poprzedniczki); Killzone 2,3 ; God of War III (i jeśli nie grałeś w poprzedniczki to I i II z wydania HD Collection); Heavy Rain (pozycja obowiązkowa). Pozdrawiam ^^'
Strona WWW Szukaj
sebi1225 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 34
31-01-2013, 12:09
(30-01-2013, 22:40)kar95ol napisał(a): Uncharted 1,2,3 (osobiście sam zaczynałem przygodę z ps3 od tej serii. Nie żałuję) ; Gran Turismo 5 (jeśli kręci Cię długotrwałe masterowanie gry motoryzacyjnej) ; Metal Gear Solid 4 (o ile udało Ci się grać w poprzedniczki); Killzone 2,3 ; God of War III (i jeśli nie grałeś w poprzedniczki to I i II z wydania HD Collection); Heavy Rain (pozycja obowiązkowa). Pozdrawiam ^^'

Chyba nie czytałeś pierwszego posta , jasno napisał , że ma God of War 3 oraz wersje HD i Metal Gear Solid 4.

Jeśli mogę się tu dopytać , czy Heavy Rain jest wydane w Polskiej wersji językowej ?
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): 1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 27-07-2025, 08:32 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.