Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Gry Na Urzędzenia Z Androidem
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gry Na Urzędzenia Z Androidem
Phantom Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
19-01-2013, 01:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2013, 22:08 przez Phantom.)
W tym artykule pojawią się recenzje gier na Urządzenia z systemem android temat postanowiłem założyć ponieważ rynek gier na urządzenia Z systemem Android powiększę się w szybkim tempie niestety pojawiają się te lepsze godne uwagi tytuły jak i totalne dno które zaśmiecą portale typu Google play coraz trudniej wykopać coś godnego uwagi
Więc po tym wstępie chciał bym przedstawić wam pierwszą grę

1-EDGE
Google Play
Gra w której sterujemy kwadratem i przechodzimy coraz to trudniejsze plansze
[Obrazek: 08kSgCedA9arO1zSAvJgCtqtkUa77G__kNOYX217...AWASU=h230][Obrazek: Vt-nZyJnbNP4eqGAwM_ddqr_At0MLkeqib-Z1HQx...8GMho=h230]

2-Hill Climb Racing
Google Play
Jedna z ciekawszych gier o jeździe różnymi pojazdami w trudnym terenie oparta o ciekawa fizykę
W grze sterujemy postacią która zwie się Newton Bill
[Obrazek: X-mKVE7VKpBnoEdU456TeDHFqoOvPw3DhBtmYV6A...YhzwM=h230][Obrazek: B3v3stItsfiT2fqEvAQFPb6270-iGKgJkuaIMZ7x...d6qVo=h230]

3-Sector Strike
Google Play
Futurystyczna gra w której sterujemy statkiem i pokonujemy kolejne sektory w których są coraz to trudniejsi wrogowie
[Obrazek: hLsN5p7JOYcfAPSTOIhJ6GLzud0CEv7g3jseOG5C...Ur6Og=h230][Obrazek: cXeYJ7bccSAvTRbS6v9fGJxA3r6Fw-8BjY_5FcNM...HnMcA=h230]

4-Another World
Google Play
Stary dobry Another World na naszym Androidzie w poprawionej edycji
[Obrazek: QJo4wKnvhMCedR2eiKzKcJ3IyvqYg3Y5CzH73I48...3OymQ=h230][Obrazek: PUVpV1Qulf4lyD4G1M8P7cQ1o57kWa7wdk-aO74k...JNjmo=h230]

5-Tank Hero
Google Play
jak sama nazwa wskazuje jeździmy czołgiem po coraz to trudniejszych mapach na których są coraz trudniejsi oponenci w grze jest naprawdę od groma poziomów wiec zapewnia zabawę na długie godziny
[Obrazek: HPMDtj-kIdFjePIYTY_ptG5RhhfrEOGnfotzW5Tf...Aqvi3=h230][Obrazek: My7Ge7i3Son3lkfe53-uZPLhMO7hXgMAUnD2OiON...nVeH8=h230]

Szukaj
Odpowiedz
Shorty Offline
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
19-01-2013, 01:27
Kiedy? bo nie Mogę się Doczekać, mam smartfona i nie mam w co grać
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Phantom Offline
Pong
*
19-01-2013, 13:37
będę starał się dodawać nowe gry codziennie ale nie zawsze jest to możliwe porostu nie zawsze mam czas
Szukaj
Odpowiedz
Phantom Offline
Pong
*
19-01-2013, 22:08
6-Call of Mini: Zombies
Google Play
Gra typu zombie survival z ciekawą grafiką
[Obrazek: 8nHKRV-B4PzVO5loFMSWLZGmOcRCYyeBh5kXGJQW...PuQ4I=h230][Obrazek: qxd3jBOu5rUuWL3fj456XlxSLsM0yIcexBXIxQBJ...LaDVz=h230]

7-Death Worm
Google Play
Był kiedyś taki film gdzie wielka glizda czy coś w tym stylu zjadała wszystko to jest właśnie gra nawiązująca do owego filmu
[Obrazek: kA3cbAL6VBGMXPj6ANvoJYp4yrS7WDM-3B7Ydukb...MXu2o=h230][Obrazek: 8Z0I1O2cvqGYFrMo8V7NNkdcLS_HsuyVSuQOdxKL...hHVdw=h230]

8-Pool Break Lite
Google Play
coś dal miłośników bilarda gra ma ładna grafiką i dobrą fizykę
[Obrazek: fOUXerTeefdJXZR3F6l-fALUzq4ODlfTR17B4NB0...G9bIg=h230][Obrazek: FzWuwHbohvAFi3j7Oy68yNur9N09S9Vt_qOiClwT...a-rMg=h230][Obrazek: CMPgoPzZ9BAKyzw3AVqJzqJAyjTKnvFdKclOXWdf...d4suw=h230][Obrazek: djskw4H7liuwDk1eDeEq7KsmChuLu_jiYhk3Ywt8...X4Lw0=h230]

9-Gravity Guy
Google Play
Typowa gra zręcznościowa w której sterujemy ludzikiem i odwracamy grawitacje omijając przeszkody
[Obrazek: rEjhu-vLQ8oftZ7Hvq-ZtJIyntmvZF3CvnD_NkCa...DrB3m=h230][Obrazek: T1M0wcxf0c2veEMyrOXaGxNj_wlvuhNSuE5Q-k72...7Vzp8=h230][Obrazek: h0s2zF1OqQIuAD587y016Jl0Ekp4PaJuJaoIHRcz...TO9zg=h230][Obrazek: K7X06vz-w0cITMxCTV5bTRPf8Em-8fJk4Kbc7etG...vUZxw=h230]

10-StarPagga
Google Play
Kosmiczny Shooter nic dodać nic ująć
[Obrazek: rim_HNE78ikNVGtt6wkAcMn07xq9gGEebhsP4-qi...pJ4RA=h230][Obrazek: 97QxHxyPLA0X3SoFIzH1c-oGQNbJzEgPlpjN50x4...kxko7=h230]
Szukaj
Odpowiedz
sekut1626 Offline
GameBoyMaster
**
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
Reputacja: 3
15-02-2013, 00:43
witam was i mam pytanko :P włyszeliście coś o Battlefield bad company 2 na androida ?
coś kiedyś widziałem na necie ale nie znalazłem gry działąjącej :/
Psyduck Mind Blown
Szukaj
Odpowiedz
Phantom Offline
Pong
*
20-02-2013, 21:03
tak ma być na 10 lecie serii ale nie wiem czy już jest
Szukaj
Odpowiedz
Bialy Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
21-02-2013, 17:55
Z tego, co sie orientuje to BC2 ma byc tylko na jabluszka, bo byloby glosno wokol tego tytulu, gdyby byl na Androida.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Phantom Offline
Pong
*
22-02-2013, 15:00
http://www.battlefield.pl/news-3231-Batt...perii_Play
jak widać gra wyszła na androida
Szukaj
Odpowiedz
Bialy Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
22-02-2013, 17:03
Jednak tak, jak pisze w tytule artykulu - wydano to jedynie na Xperie Play. Domyslam sie, ze bylo to spowodowane "symbioza" telefonu z konsola. Po dosc d
lugim czasie oczekiwania, jak i braku wiadomosci jestem mysli, iz BC2 nie jest juz supportowane...
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Damianexis Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
26-02-2013, 18:00
Może ocenisz serię N.O.V.A?
Szukaj
Odpowiedz
Phantom Offline
Pong
*
27-02-2013, 00:11
z chęcią ale aktualnie zepsuł mi się ruter w domu i nie mam dostępu do internetu w telefonie a nie będę latał na miasto żeby wi-fi złapać niestety kolejne gry sie ukażą jak kupie nowy ruter ewentualnie pomyśle nad grami w które grałem i mi się spodobały ale muszę pomyśleć na tytułami ;D
Szukaj
Odpowiedz
Zilla Offline
Pocieszny grubasek
**
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 9
Reputacja: 4
01-03-2013, 01:34
Jurassic Park: Builder
Wydawca: Ludia
Platforma: iOS / Android
Cena: 0 PLN
Skąd pobrać: https://itunes.apple.com/us/app/jurassic...50722?mt=8 i https://play.google.com/store/apps/detai...rassicpark
Trailer: https://www.youtube.com/watch?feature=pl...xXBIzZ4lu8
Opis: Nigdy nie miałeś okazji się sprawdzić jako menadżer wielkiego parku, gdzie głowną atrakcją są dinozaury? Teraz masz okazję. Jurassic Park: Builder to socjalna gra, w której wcielamy się w menadżera wielkiego parku, gdzie główną atrakcją są dinozaury. Tytuł jest bardzo zbliżony do większości facebookowych produkcji i mocno stawia na posiadanie jak najwięcej znajomych grających w tą grę. Nic dziwnego zatem że gra wyląduje wkrótce na samym FB i będzie dostępna dla wszystkich. Ale po kolei.

Cel gry jest prosty: mieć ogromny park rozrywki i w sumie nie ma w tym żadnego wyzwania poza cierpliwością bo w JPB nie da się przegrać ani zbankrutować. Levelujemy nasz park poprzez rozbudowę terenu, wprowadzanie i levelowanie dinozaurów oraz budowanie obiektów, za które dostajemy punkty doświadczenia. Każdy dinozaur i zbudowany obiekt, generuje pieniądze w różnych odstępach czasowych, za które będziemy mogli jeszcze bardziej rozbudować nasz pierdolnik. Dostajemy także questy od postaci znanych z serii i zazwyczaj są to zadania typu przenieś dinozaura z punktu a do punktu b, zbuduj coś, nakarm drapieżnika określoną ilość razy i tak dalej. Za to dostajemy gotówkę, punkty doświadczenia i okazjonalnie jedzenie w postaci mięsa lub roślin, które podajemy naszym milusińskim, by rosły i generowały jeszcze większy przychód. Rozbudowa terenu pozwala nam na posiadanie nowych gatunków dinozaurów, bowiem za każdą rozbudowę dostajemy bursztyn, z którego można wydobyć DNA gada. I tak w kółko. Co jakiś czas zostaje nam udostępniona mini gra, gdzie dinozaury wpadają w szał i trzeba na nie 'klikać' by się uspokajały. Za to także jest dochód. Ponadto nie ograniczamy się jedynie do lądowych zwierząt a także zostają nam udostępnione morskie. Zasada w Jurassic Aqua Parku jest dokładnie taka sama jak na lądzie. Oprócz zwykłej gotówki są także tzw. 'Dino Bucks' czyli waluta w grze, którą można zdobyć także przez levelowanie, posiadanie znajomych grających w to a także za prawdziwe pieniądze. Służy ona naturalnie do szybszej rozbudowy parku oraz kupowania limitowanych dinozaurów. Jeśli graliście w facebookowe tytuły lub lubicie gry przeglądarkowe, to przy JPB poczujecie się jak w domu.

Graficznie gra wygląda ślicznie jak na możliwości tabletów czy telefonów. Kolory są mocne, jaskrawe, kreskówkowe i cieszą oko. Dinozaury wyglądają ładnie, podobnie jak cała reszta otoczenia. To samo się tyczy dźwięku. O ile oprawa muzyczna nie wpada w ucho, tak odgłosy dinozaurów są zapożyczone z filmowego odpowiednika, co sprawia że fani czują się jak w domu.

Jednym z największych plusów, jest to że ta gra naprawdę wciąga. Nie raz się przyłapałem na tym, że sprawdzałem tablet co 10 minut, by sprawdzić czy już mi się coś wykluło lub czy dotarła ilość gotówki, pozwalająca na zbudowanie czegoś kolejnego. Z oglądania dinozaurów również jest nielicha frajda. Animacja stoi na przyzwoitym poziomie, jednak zakres ruchów gadów jest mocno ograniczony.

W kwestii minusów na pewno grze można zarzucić fakt że posiada bugi, nie raz bardzo irytujące np. może nam przepaść cały dobytek. Ludia jednak zapewnia, że jeśli takie sytuacje mają miejsce, to należy napisać do supportu, który pomoże Wam przywrócić dawny park. Reinstalowanie gry, również kończy się tym samym więc warto uważać. Innym częstym bugiem jest niewczytywanie się tytułu. Dla niektórych graczy na minus poleci także monotonia, zwłaszcza dla tych którzy nie grywają w odpowiedniki gier facebookowych, jak i przeglądarkowych. Tacy nie znajdą tu niczego nowego. Jest jeszcze jeden, ogromny mankament. Gra mocno opiera się na facebooku, więc musimy się zalogować do naszego FB by móc pograć w ten tytuł i go rozbudowywać. W prawdzie da się grać jako gość ale ta wersja jest ciut okrojona z dodatków w postaci znajomych. Tak więc, bez 'fejsa' nie pograsz zbyt.

Czy zatem warto? Warto moim zdaniem. Nie płacimy nic a dostajemy grę do której można podejść w chwili wolnego czasu i dobudować sobie to i tamto, mając przy tym frajdę. Jakość wykonania wizualnego na najwyższym poziomie także przemawia za przetestowaniem tego tytułu. Dla tych którzy nie lubią tego typu gier a chcieliby jednak zagrać w ekonomika z dinozaurami, odsyłam do Jurassic Park: Operation Genesis. Ode mnie 8/10.

[Obrazek: 2012-08-10-11-19-53-jpbuilder.jpg]
[Obrazek: jurassic-park-builder.jpg]
[Obrazek: 2.jpg]
[Obrazek: IMG_1883.png]

Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
GlaDoS Offline
Arhn.eu Science
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
03-04-2013, 16:07
Może odświeżmy ten temacik troche.

Nazwa: Pou
Wydawca: Zakeh
Platforma: Android
Cena: 0 PLN
Pobrań: 10 000 000+ w dniu 3 kwietnia 2013
Waga: 13,13 MB
Wersja: Na dzień 3.04.2013 jest ona na wersji 1.2.16
Ocena treści: Dla wszystkich
Link do pobrania: https://play.google.com/store/apps/detai...dS5hcHAiXQ..
Wymagany android: Od wersji 1.2.16 wymagany jest Android 1.6 lub nowszy
Opis: Czy potrafisz zaopiekować się swoim pupilem? Karm, kąp go, graj i baw się z nim. Oglądaj jak rośnie i zdobywa kolejne poziomy dzięki , którym odblokuje nowe tapety i stroje. Jak TY zadbasz o swojego POU ?
* Karm, opiekuj się i patrz jak rośnie Twój Pou!
* Graj w gry w sali gier i zdobywaj Monety!
* Eksperymentuj z Miksturami w Laboratorium!
* Modyfikuj wygląd swojego Pou!
* Wypróbuj nowe stroje, kapelusze oraz okulary!
* Dostosuj tapety w każdym z pokoi!
* Odblokuj Osiągnięcia oraz specjalne przedmioty!
* Odwiedzić i grać ze znajomymi!
Jesteśmy zawsze chętni do słuchania sugestii, aby poprawić Pou oraz dodać nowe rzeczy! Jeśli masz jakiś problem z grą, napisz do nas e-maila, a my Ci pomożemy!
http://help.pou.me Smiling
Podziękowania dla Marka Lidwina za przetłumaczenie gry na język polski!

Screeny:
[Obrazek: j37Qg_JGC0-lLum3y-wroMDT29OVotKVQ8Xweb_C...tF6G-=w705]
Szukaj
Odpowiedz
kexus512@ Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 13
Reputacja: 9
23-11-2013, 23:37
jeśli można to dodam jeszcze jedną grę,FIFA 14

koszt:0
grafika:10/10
dźwięk:8/10
link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_na

opis(tłumaczono kulawym tłumaczem od googla)Terrifiedpis
Prawdziwych graczy. PRAWDZIWE zespołów. PRAWDZIWE lig. Zapraszamy do najbardziej autentycznego meczu piłki nożnej dla smartfonów z systemem Android i tabletek. Poczuj emocje w każdym przejściu, strzał, i zająć z nowymi przyciskami dotykowymi. Plus, żyć każdą chwilą rzeczywistego świata w piłce nożnej mistrzostwa z EA SPORTS ™ Football Club dniu meczu. Wsiadaj z FIFA 14!
** Ta gra ma doskonałą grafikę i jest mnóstwo ton prawdziwych lig piłkarskich, zespołów i zawodników. Proszę upewnić się, że przynajmniej 1.35GB wolnego miejsca na urządzeniu. **
Poczuć pasję
Wyposażony w 33 lig, ponad 600 licencjonowanych drużyn, a ponad 16.000 graczy. Z angielskiej Premier League i La Liga do niemieckiej Bundesligi i poza nią. Marsz ku sławie w 34 autentycznych stadionów. Plus, po raz pierwszy na komórkę, słuchać komentarzy w języku angielskim, francuskim, niemieckim, włoskim i hiszpańskim!
MECZ MADNESS DAY
Match Day EA SPORTS ™ Football Club pozwala śledzić bicie serca swojego ulubionego klubu. Zagraj razem z rzeczywistymi urządzeniami z najlepszych lig. Każdy uraz, zawieszenie, a zmiana w postaci zespołu znajduje odzwierciedlenie w grze - dzięki któremu będziesz podłączony gdziekolwiek jesteś!
Build Your Ultimate Team
Zarabiaj i handlu, lub kupować i sprzedawać tych FIFA stworzyć własny zespół fantazji. Wybierz swój styl gry, tworzenie, zestawy i wiele innych. Rywalizuj w turniejach, aby zdobyć monety, a następnie wydać je na nowych graczy i elementów do poprawy swojego zespołu. Zagraj na opakowaniach bezpłatnych lub zakup. Do wyboru są nieograniczone!
Nowy intuicyjny przyciski dotykowe
Przytrzymaj i przeciągnij, aby przenieść graczy wokół pola, stuknij, aby przejść, przesunąć się strzelać - i wiele więcej! FIFA 14 na nowe regulacje przepływu dotykowe umieścić emocje grając Unii najbardziej popularnym sportem na wyciągnięcie ręki - dosłownie.
ROCK OUT - styl FIFA
Dysponujący soundtrack zabójca z najgorętszych artystów, z Imperium Słońca do Vampire Weekend. To epicka listę odtwarzania tylko FIFA może doprowadzić cię!
FIFA fanatyków!
Chcesz więcej? Klasyczne tryby takie jak Manager, turniej i skopać(ode mnie:WAT?! SKOPAĆ?) dostępne są w sprzedaży w grze.
Gry kochasz. Gra żyjesz. JESTEŚMY FIFA 14!
FIFA 14 jest grywalna w języku angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim, japońskim, portugalskim chiński, koreański, niderlandzki, rosyjski, i brazylijskiej. Hit grę na całym świecie!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 05:21 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.