Liczba postów: 28
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Witam mam pytanie czy ktoś może mi polecić laptopa na którym pójdą dzisiejsze gry z dość wysokimi wymaganiami a zarazem którego cena będzie dość przystępna.
Z góry dziękuje
Ps. Jeżeli taki temat się już pojawił najmocniej przepraszam
Liczba postów: 30
Reputacja:
0
do grania lepsze są stacjonarki mniej się grzeją
Liczba postów: 28
Reputacja:
0
Racja zapomniałem budżet od ok tys do tys 1500
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
W tej cenie to sobie pograsz najwyżej w pasjansa. Gaming laptop do najnowszych gier za 1000zł?
Zacznij od 3000-4000zł to będziemy mogli myśleć o tym żeby chodziły na "średnich" albo zainwestuj w desktop. Stacjonarny na chama, zaciskając pasa dałoby się może skonstruować (i też nie licz na "wysokie" w najnowszych grach i nie licz monitora i reszty akcesorów).
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ja osobiście polecałbym ci laptop Toshiba L670-1KO. Odpala Crysisa 2 na srednich wymaganiach bez przycięć.
Do 3 tysięcy polecam Lenovo. Sam mam ideapad y570
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
kolo laptop za 2k do gier lepiej kupic sobie konsole np:xbox 360 lub ps3 .Poszukaj kompów stacjonarnych na allegro so dosy tanie i całkiem dobre .Pozdrawiam
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
@Czeksu ten laptop jest dobry ale podzielam zdanie innych albo konsola albo pc
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
31-01-2013, 17:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2013, 17:47 przez Łukasz Fabian Hanszke.)
Patrząc na tego laptopa to na razie wszystko by Ci poszło bez problemu, trzeba głównie zwracać uwagę na kartę graficzną, bo procesory i3 i i5 w laptopach dobrze sobie radzą, ma też bardzo dużo pamięci - aż trochę za dużo według mnie, bo 8 GB spokojnie wystarcza a więcej to już tylko kwestia "a walnę sobie".
Ja osobiście polecam laptopy serii K Asusa, sam posiadam K53S i na razie z żadną gierką problemów nie miałem.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Mam PS 3 i dobrego PCta, do technikum potrzebuję dobrego lapka do 3.3 tyssiąca.