Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 22 Dalej »

Co sądzicie o innych znanych polskich kanałach na yt ?
Strony (2): 1 2 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Co sądzicie o innych znanych polskich kanałach na yt ?
robimi Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
31-01-2013, 20:19
jak w temacie , co sądzicie o np Roju , Wonziu , Rocku czy moskicie , według mnie jak patrzę na ich działalność to dobrzy ludzie ogólnie , wszyscy razem tam z ctsg , madzią itp wydaje mi się , że się znają ale np tivolt czy gimperr nigdy o nich nie mówią i nawzajem , zastanawiam się czy są jakieś spory między nimi czy o co im chodzi Winking
Szukaj
Odpowiedz
likeon Offline
Ping Pong
*
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 8
Reputacja: 32
31-01-2013, 20:29
ogólnie jest tak jak w temacie, czyli źli ludzie robią przypał dobrym, komentują piszą, mówią. takich klocuch niby, bardzo dobry recenzent, ale hejt na niego poszedł. także tak jest jakby jak piszę, że jakaś tam zawiść między nimi tam jest.
Szukaj
Odpowiedz
gerbilos Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
02-02-2013, 02:45
To wszystko się bierze z zawiści i braku profesjonalizmu. Jak wyżej wspomniany przykłąd Klocucha - świetny, profesjonalny recenzent, ale spisek tych wielkich youtuberów trzyma go nisko, wyśmiewa go, bo boją się, że jeśli ktoś potraktuje go poważnie, to wszyscy ich widzowie pójdą do niego. Zauważcie, że tylko on zna na polskim youtube fachową terminologie i nazewnictwo.
Szukaj
Odpowiedz
nuqqq Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja: 1
02-02-2013, 04:54
Ja tam teraz Polecam polishadam Winking i oczywiście AROezje Winking-(jego stary kanał Areohemix)
Szukaj
Odpowiedz
Mlethys Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
02-02-2013, 21:21
Roja wprost nie trawie za jego darcie się do mikrofonu i ogólny teatrzyk jaki odgrywa na materiałach. Śmierdzi mi to strasznie robieniem "pod publikę" choć nie przeczę, materiały pod względem technicznym ma całkiem ok.
Z osób, które śledzę to CTSG, zaczęło się od let's play'a z Batmana, a teraz jak robi coś co mnie interesuje to oglądam choć nie tak często jak kiedyś.
Kolejnym kanałem jaki mogę polecić to kanał Maćka Makuły, Wonzia. MA dokładnie dwa; Suchy Kanał i Strumienie z Ruczaju. Uwielbiam tego człowieka za poczucie humoru i podejście do świata Winking
Szukaj
Odpowiedz
robimi Offline
Pong
*
Liczba wątków: 3
04-02-2013, 21:26
również uwielbiam Wonzia , za to że pokazuje jaki jest , na stremach z sc2 nie zachwouje się jak taki spokojny człowieczek grzeczny tylko rzuci kurwą co 2 słowa jak przegrywa i tak powinno być , nie udaje kogoś kim nie jest Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Drognan Offline
Pong
*
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 7
04-02-2013, 22:53
Popieram kolegę wyżej Smiling Wonziu jest genialny
Szukaj
Odpowiedz
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
05-02-2013, 16:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2013, 16:44 przez ichabod.)
Pozwolę sobie leniwie skopiować mojego posta z innego forum Grinning

Cytat:Wypowiadam się tylko i wyłącznie z perspektywy widza (więc niech nikt nie wyskakuje z argumentem, że sam bym nie zrobił lepiej, etc. - może nie, może tak, ale to bez znaczenia w tym kontekście) i to wymagającego widza, a jakże! I odnoszę się tylko i wyłącznie do tych youtubowych, wykreowanych na potrzeby kanału person, a nie ludzi stojących za nimi, bo zapewne ci wszyscy panowie to fajni i sympatyczni ludzie, do których osobiście nic absolutnie nie mam (bo albo faktycznie okazali się spoko, albo zwyczajnie nie poznałem) i jeśli krytykuje, to tylko samą działalność youtubową. Jasne? Winking

Rojo - gość, który ma dwie twarze. Pierwsza to bezsensowne darcie ryja podczas gameplayów. Kompletnie nieśmieszne, nie mówiąc już o jakiejkolwiek wartości mrytorycznej. Druga, o wiele gorsza, to zgrywanie eksperta podczas pieprzenia do kamery takiego bullshitu, ze głowa mała. Rojo nie ma nigdy nic rzeczowego ani ciekawego do przekazania, nadużywa słów, których znaczeń nie rozumie, a całe jego przekombinowane i chaotyczne wywody można spokojnie streścić w jednym-dwóch zdaniach. Do tego dochodzi dopisywanie do swojej działalności całej ideologicznej otoczki o integracyjnej funkcji gier czy nazywanie się ludologiem.

Rock - kolejny pan działający na dwóch polach. Pierwsze to wybitnie nieudolne gameplaye, zazwyczaj ubarwiane tak suchymi dowcipami i powiedzonkami, że ciężko taki festiwal lamerstwa wytrzymać. Dodatkowo Rockowi granie idzie dosyć słabo, często miota się bez celu i nie ma zielonego pojęcia jak działa gra, którą właśnie prezentuje widzom. Drugi filar działalności Rocka to nudne i pełne banałów vlogi, gdzie nasz bohater zwraca się do swoich widzów jak do dzieci z upośledzeniem umysłowym. Dodatkowo Rock ma wręcz zerową wiedzę o grach, mimo kreowania się na gracza z długim stażem (do historii już przeszedł jego materiał o Baldurs Gate, nagrywany zresztą, uwaga, w samochodzie, przerywany włażeniem jego synka w kadr...).

Niekryty Krytyk - desperackie, często wręcz żenujące próby bycia śmiesznym.

AdBuster - o ile panowie powyżej są dla mnie nieoglądalni, to muszę przynajmniej docenić to, że mają na siebie jakiś pomysł, są charakterystyczni, łatwo też zrozumieć, skąd się biorą ich widzowie. Rojo przyciąga gimbusy kreowaniem się na pajacującego luzaka z tą poważniejszą (GRY ŁĄCZA A NIE DZIELĄ, MOI DRODZY!) stroną, Rock ma ten swój ojcowski ton i wydaje się sympatyczny i niegroźny aż do bólu, z kolei Niekryty to taki Kuba Wojewódzki dla ubogich. Ale za cholerę nie czaję, kto i po co ogląda AdBustera? Koleś robi "konfrontacje", w których mówi oczywiste rzeczy (reklamy kłamią! omg! media wciskają nam papkę!) w formie, która nie jest ani zabawna, ani rzeczowa. Jego testy są kompletnie niemiarodajne, niczego nie udowadniają, ale ok - w takim "Brainiacu" też robili tego typu doświadczenia i wiadomo było, że chodzi o zabawę, a nie jakąś naukową metodologię. Problem w tym, że ten gość jest tak nieśmieszny, rzuca takimi suchymi dowcipami, a przy tym jawi się jako tak maksymalnie bezbarwna, pozbawiona charyzmy i jakiejkolwiek charakterystycznej cechy osoba, że pewnie nawet Rock by był zażenowany, gdyby trafił na ten kanał. Naprawdę, nie mam pojęcia, o co w tej adbusterowej działalności chodzi - ani niczego ciekawego się nie można dowiedzieć (ba, on nawet często nie wie o czym mówi i widzowie muszą prostować pewne rzeczy w komentarzach), ani uśmiać - do zaorania. Wolałbym już chyba oglądać Niekrytego do końca życia.

Byłem tez ciekaw materiałów SciFun(a?), który jest zdaje się bratem pana powyżej, ale jak zobaczyłem nagłówek kanału...

[Obrazek: 2013-01-18_1447.png]

...to dałem sobie spokój.

Krzysztof Gonciarz jest ok, o ile nie wpada w tę swoją manierę eksperta, wtedy bywa nieznośny. Materiały z podróży - pierwsza klasa, parodie w postaci Gimbusa i K. Kanciarza - całkiem ok, vlogi - nudnawe, ale siary nie ma. Obejrzałem nawet z ciekawości parę odcinków Zapytaj Beczkę i było ok. To nie mój humor (i pewnie nie jest też kierowany do mnie), ale show robiony jest na luzie, dowcipy nie są wymuszone (nie zawsze celne, ale niewymuszone), generalnie nie czułem zażenowania, jak przy oglądaniu NK na przykład.

Dem też jest imo ok. Nie lubię większości jego serii (choć czasami coś mnie potrafi rozbawić), ale mam jakieś tam uznanie, że próbuje robić jakieś nowe rzeczy (choć ostatnio zrobił nowy kanał z gamepleyami, zieeeeew), poza tym udaje mu się utrzymywać w całości z działalności w internecie i wcale nie stał się w związku z tym jakąś smutną attention whore w stylu Rocka. Jest rozpoznawalny, ma swój styl, to się ceni.

Lekko Stronniczy - próbowałem oglądać co jakiś czas, ale niespecjalnie mnie ten show zainteresował. Takie tam pieprzenie do dupie maryni bez sensu, ale żenady nie ma i jak najbardziej rozumiem, że takie luźne gadki mogą mieć swoja widownię. Tym bardziej, że panowie są sympatyczni i ten image równych kolesi do formy show jak najbardziej pasuje.

MaturaToBzdura - nie oglądam zbyt często, bo sam format tego show ma to do siebie, że nudzi się (przynajmniej mi) w zbyt dużych ilościach, ale z tego co widziałem, to nawet mi się podobało. Nie będę raczej fanem, oglądającym na bieżąco, ale jakby mi ktoś zapuścił znienacka, to nie ucieknę sprzed monitora. Nie znalazłem w każdym razie nic, na co miałbym narzekać, formuła jest prosta i czytelna, prowadzący mnie w żadnym wypadku nie irytuje, ale żeby polemizować z zarzutami powyżej, musiałbym chyba obejrzeć tego więcej.

quaz - cóż, obejrzałem kilka recenzji i szczerze mówiąc, nie pamiętam już żadnej. Tzn. pamiętam, że były tam cholernie bezsensowne scenki z samym prowadzącym, ale z treści nie wyłapałem nic. Niech to więc będzie główny zarzut Winking

BrzydkiBurak - lol.

Kamil Scheicht - Parodysta. Ponoć kiedys robił lajwy dla komputerowych noobów, poradniki, etc. Obejrzałem jeden, odnosnie działalności youtubowej i był ubernędzny. Potem nagrywał głównie nudne vlogi o swoim życiu, ale ostatnio długo zapowiadał powrót do tych bardziej "technicznych" materiałów i póki co dalej lecą vlogi.

Vlogersi - kanał założony przez Krzyśka Gonciarza, mający promowac zdolnych vlogerów i sama forme vlogu jako taką. Delikatnie mówiąc - nie udało się. W zasadzie ten kanał zbiera w jedno miejsce wszystko, co w polskim vlogerstwie najgorsze - brak osobowości, brak ciekawych treści do przekazania, brak pomysłów i kreatywności.

Rozmaici letsplejerzy - próbowałem oglądać jakieś materiały polskiej "czołówki", z pominięciem tych nagrywających tylko minecrafta, ale poległem. Część co prawda robi strasznie słaby stuff, nie mając do zaproponowania absolutnie nic (np. Kina), część bardzo fajny, wybierając klimatyczne gry, pasujące do stylu komentarza i barwy głosu (Bungo), inna część jest dla mnie całkowicie neutralna i nie byłbym w stanie powiedzieć odnośnie ich niczego złego, ani dobrego (CTSG), ale ogólnie Let's Play jako format show nie jest dla mnie specjalnie atrakcyjny z samego założenia, więc musiałby się zdarzyć jakiś wybitny materiał, żeby mnie zainteresował.

SuchyKanał / StrumienieZRuczaju - Maciek Makuła ma fajny głos, dobre flow i co najważniejsze, wie o czym mówi - a to na naszym YT naaaaprawde dużo. Obecnie przeniósł się z youtuba na twitcha (zgrany materiał trafia na kanał YT nieco potem) i chyba w takiej formie testowania i opowiadania wrażeń z gry na żywo czuje się najlepiej. Przyjemnie się słucha, sporo konkretnych informacji i subiektywnych opinii na poziomie.

Ufff... to tyle, chyba o nikim nie zapomniałem. Jeśli kogoś brakuje, to znaczy, że albo nie oglądałem zbyt wiele, albo nie mam kompletnie zdania.
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
aspazar Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
Reputacja: -2
05-02-2013, 17:05
Rojo Popularny yt ma już 300k mi się podobają jego serie np. z skyrima
Rock tego pana oglądam tylko jak ma ciekawy wlog lub mam dużo czasu
Niekryty krytyk niestety się skiepścił po ostatnich filmikach
AdBastera oglądam gdy dzięki niemu Vizir w końcu zmienił w swojej reklamie gdzie wsypują tańszy proszek.
SciFun- interesujący pokazanie ludzią zastosowania fizyki
Krzysztof Goniciarz za 3 sezony Wybuchające Beczki polecam jego książkę która jako jedyna w polsce pokazuje branże gier
Dem za ogrnietego człowieka i pomysły na program jest rozpoznawalny w mojej szkole
quaz za to że jako recenzer robi Zaj***** recenzjie i chce mus się to robić
Kamil Scheicht skiepścił się nie polecam najlepsze były jego vlogi z wakacji
Vlogersi żenada tylko 3 filmiki obejrzałem
Lekko Stroniczy zarąbiści ludzie podczas spotkania z widzami jednakże kiepskie filmiki

Szukaj
Odpowiedz
ganon Offline
Pong
*
05-02-2013, 21:18
Znam kilku ale oglądam tylko dobrych-

Quaz- robi najlepsze v-recki w Polsce. Opowiada ciekawie a do tego czasem rzuci jakimś sucharem jak sam określił swoje dowcipy. Laughing

Uncle Mroowa- mój ulubiony YT kanał. Praktycznie oglądam odkąd pamiętam. Niestety- rzadko wrzuca filmy. Jeśli już jednak coś wrzuci- musi to być najwyższej jakości. Jego słynne maratony w których opowiada o wszystkich gracz z danej serii(zrobił już całego Fallouta oraz Zelde, w trakcie Forgotten Realms) oraz filmy na temat mangi są naprawdę do polecenia każdemu. Szkoda że jest tak mało popularny. :/

Rojo- nie oglądam, nie subuję, nie lubię. Koleś który drze mordę do mikrofonu jest jednym z najpopularniejszych Youtuberów w Polsce. :/

Rock- nie subuję ale jego vlogi już są dość fajne i ciekawe. Jego filmów o grach nie oglądam

Niekryty Krytyk- oglądam każdy odcinek, ostatnio spadła niestety jakość żartów bo niekryty bierze na warsztat coraz mniej popularne gó**a. Grinning

Pan Gracz- mało znany kanał. Facet opowiada o starch grach, konsolach oraz robi słynne Kocopoły(znajduje aukcje z kosmicznymi cenami pokazując je publiczności).

Więcej kanałów nie oglądam więc nic więcej nie powiem. Grinning
[Obrazek: 22627.gif]

[Obrazek: 9706.png]

sEbeQ13 z Zelda Central napisał(a):Nie gadajta, tylko grajta!

Szukaj
Odpowiedz
Gazar Offline
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
Reputacja: 2
06-02-2013, 03:01
Pozwolę sobie zrobić swoja listę YouTuberów, którą oglądam i posegreguje ich w dwie kategorie "Znani" i "Mniej znani". Może trochę zboczę z tematu tej dyskusji (i myślę że mnie nikt żadnymi % nie nagrodzi :P ), ale chciałbym pokazać tutaj bardzo ciekawych (moim zdaniem) YouTuberów.

Znani:
AROezja aka Aroehemix - kiedyś nagrywał fajne filmiki z gier(chyba też let's pleye nie pamiętam bo to było dość dawno), teraz nagrywa fajne show (według mnie) pod tytułem "Słów kilka", bardzo barwna postać na YT.

CTSG - chyba wszystkim tutaj znany Smiling . Także bardzo miła osoba na YT. Oglądam go od czasów "majnkraftowych poradników" Grinning Według mnie najbardziej profesjonalne let's playe.

KlocuchRecenzje - no też chyba tego Pana nie muszę przedstawiać. Kupa śmiechu podczas oglądania tego oto "Recenzenta" :P

Bungo - chyba pierwszy let's player w Polsce. Bardzo miła barwa głosu, tak jak i sposób w jaki przedstawia gry.

Ragnarok aka Hati - nie wiem czy wstawić go do kategorii "Znani" czy "Mniej znani", także chyba jeden z pierwszych let's playerów w Polsce. Bardzo miły komentarz oraz ciekawe gry.

Gimper - oglądam go za czasów kiedy jeszcze nie rozsławił się przez LoL'a, także miły komentarz. Bardzo ciekawie opowiada na różne tematy, poczawszy od tolerancji skońszywszy na temperamencie człowieka. Smiling

Mniej znani:
BartekGMalt (BartekGM) - możliwe, że to sławny "Kaszankonator", nagrywa ciekawą serie (z użyciem IVONY niestety Childish ) "Najgorsze gry wszechczasów". Także jeden z moich ulubionych YouTuberów Smiling

Człowiekzwyżyn - bardzo anonimowy YouTuber, zaczynający nagrywać swoje serie let's playów od samego początku istnienia w Polsce takiej formy filmów na YT. Nagrywa serie z baaaardzo starych gier. Moim zdaniem jeden z tych lepszych i niedocenionych YouTuberów.

greenuBih - bardzo miła i baaaaardzo ładna :P dziewczyna, która GRA W GRY! Maniaczka gier na DS'a, bardzo miły głos fajnie się słucha oraz ogląda.

To są YouTuberzy, których oglądam dość regularnie. Reszty nie wymienię i nie ocenię bo się nie interesuję twórczością pozostałych YouTuberów :P
Szukaj
Odpowiedz
Javel Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
06-02-2013, 13:50
Nie gustuje w GP i LP bo są nużące. Korzystam z nich jedynie do pomocy w grze co rzadko się zdarza.

Niekryty krytyk- jego żarty zwalają z nóg. W sensie POWAŻNIE. Są tak suche i nieśmieszne że o matko.
Rojo- Kolejny dziwak
CTSG- Nie oglądam ale jak miałbym wymusić u siebie oglądanie LP to jego.
DżejDżejDżoker- Nie wiem czy mogę go jakoś wymienić. Boi się przyznać że odchodzi.
Klocuch- Nie dla mnie te numery
Gonciarz/Beczka- Fajne show, nie oglądam jednak vlogów
Bremu- Pajac
Nolif666- Idiota który pozbawił się partnerstwa, usunął sławę i ma podnietę z cheatów
Szukaj
Odpowiedz
Shorty Offline
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
06-02-2013, 20:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2013, 20:17 przez Shorty.)
To są inne kanały niż uryn? Terrified

A tak na serio to moje krótkie zdanie:
Niekryty - smutny przypadek
Rojo - był ciekawy kilka lat temu dopóki się nie rozkręcił.
Klocuch - pana redaktora należy szanować i regularnie oglądać. Służy mi jako inspiracja i mentor. Polecam z głębi serca.
Gonciarz - Beczkę oglądam, ale moim zdaniem żarty są na niewiele wyższym poziomie od Niekrytego. Kanciarz i Gimbus mnie nie bawią, nic mnie do nich nie przyciąga. Za to sam Gonciu jest ciekawą osobą, vlogi bywają interesujące. Czasem nawet uda mu się być zabawny (patrz jego filmiki z Demem).
lekkostronniczy - do obiadu jak się patrzy. Bywają zabawni i czasem jakąś fajną ciekawostką walną, nie chce mi się przeglądać tych serwisów, taka droga jest wygodniejsza. Staram się codziennie odpalić, czasem ominę.
AdBuster - moim zdaniem to coś świeżego. Zabawny nie jest, ale sądzę, że zdaje sobie z tego sprawę. Niby każdy wie, że reklamy kłamią, ale fajnie zobaczyć to na własne oczy oraz czasem się pozytywnie zaskoczyć.
SciFun - robi znaaaacznie lepsze i bardziej merytoryczne materiały od swojego brata. Opowiada lepiej, ma lepszą dykcję i milszą barwę głosu. Wydaje się inteligentniejszy.
Wonziu - Bóg polskiej "sceny" YouTube. Jest szczery, inteligentny, jego głos sprawia, że nawet gdyby był naczynia przez 15 minut obejrzałbym to z wypiekami. Poza tym potrafi surowo ocenić nawet swojego kumpla po fachu (Goncia), umiejętność konstruktywnej krytyki każdego się ceni.
quaz - mnie bawią jego żarty ("- Puk puk. - Kto tam? - NFZ!"), są przeciętne, ale bez żenady. Recenzje też stara się robić dosyć niekonwencjonalne i to mi się podoba. Ostatni film o Proteusie był ciekawą odskocznią. Opowiadał spokojnie, ze szczegółami, dzieląc się swoimi odczuciami, emocjami podczas rozgrywki.
Cezik - SPRZEDAŁ SIĘ!!!!!11!11!!111oneone11!!234
Dakann - jak wyżej, ale i tak oglądam Piątek.
Dem - Ogarnij Się właściwie średnio mi odpowiada. Moja ulubiona seria to DEM KONTRA GRY i jego pierwsze, mega amatorskie produkcje. Dwie pumby, to było coś.
Freaky Gamerzz - jedyne let's playe jakie jestem w stanie oglądać (poza Wonziem, ale to co innego) bez wylewu. "O jaaaaa, kryska mi urosła o trzi cyntiymetry, tera bede sie cieszył przez dwa tydnie".
Ichabod - coś tam o jakichś filmach gada czy jakoś tak. Fajne.
Akane - jak wyżej.
PiwnaRecenzja - na początku było ciekawie. Ale szybko się przejadło.
wobecobiektywu - było fajnie, teraz zaczęła się troszku opierdalać i zamiast coś porządnego nagrać to tylko się wydurnia przed kamerą.
Rectiv13 - już nie nagrywają. Najgenialniejsze amatorskie filmy krótkometrażowe w polskim YT:
http://www.youtube.com/watch?v=fvsRN6BuDR4
http://www.youtube.com/watch?v=YBIFCLGUyD8
http://www.youtube.com/watch?v=kjybckUUN48

Mam zamiar śledzić MocnyVlog, wygląda nieźle.
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
golab19952 Offline
Obrońca syberytów
**
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
07-02-2013, 01:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2013, 01:43 przez golab19952.)
CTSG - bardzo przyjemnie Mi się ogląda, oglądam go od czasów Minecrafta, ale teraz bym nie chciał, by do tego wrócił. Gra w to co chce, a nie gra na siłę. I to jest plus.
"Gonciu" - Odkryłem go, gdy opublikował 3 odcinek "wybuchających beczek" i naprawdę przyjemnie się oglądało, dopóki nie wstawił nieśmiesznej w żadnym stopniu postaci "gimbusa" co dla Mnie jest strasznie słabe.
"Burak z internetu" - Tego nie trza komentować.
Gnomek - taki w miarę spokojny, czasem rzuci sucharem i w ogóle przyjemnie się ogląda, aczkolwiek to wydaje się żywszy gdy nagrywa z kim.
RockAlone2k - oglądałem kiedyś, potem po prostu przestałem, bo aż się spać chciało
Rojo - na początku potrafił śmieszyć, lecz to później stało się dla Mnie środkiem na wymioty.
AdBuster - oglądam, aczkolwiek bez jakiegoś większego przekonania. Tak jak jego brata - SciFun'a.
Dem - śmieszy prostotą i skrajną głupotą tego co mówi. I to jest to co sprawia, że fajnie się go ogląda.
Niekryty - no żesz ja pierdolę. Kiedyś naprawdę krytykował (zaginiony w akcji tak np.) potem robił z tego coś zabawnego (telezakupy) i po tym zobaczyłem niesamowity degres... Same nawiązania do erotyki i seksu.
JJay Joker - przyjemnie Mi się oglądało serie z God of War, choć przyznam, że MC też oglądałem. Fajnie było, lecz się skończyło.
ARHN.EU - taki se kanał o tych no, grach, czy coś. Czasem lespleje kręcą i wgl...
Byłoby pełno amerykańskich jeszcze, ale polskich to polskich.
"Towarzyszu Burłak, znaleźliśmy nową dostawę... " ~ Płatonow x10000
Szukaj
Odpowiedz
pojler Offline
Rycerz Sony
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja: 146
07-02-2013, 16:49
CTSG- Miły kolo który nie lubi pod publikę, prekursorem minecrafta na youtubie, którego w sumie materiały z minecrafta oglądałem ale chociaż on nie ciągnie minecrafta w nieskończoność.
Gonciu- przyjemnie się go ogląda ale jak włącza specjalista mode to się go słuchać nie da.
RockAlone2k- wydaję się spokojnym i miłym człowiekiem który lubi komentować wszystko co się dzieje na świecie niestey powoli zaczyna mnie nużyć
Rojo- Kiedyś potrafiłem się z niego śmiać teraz jakoś nie bardzo mi odpowiada darcie się w mikrofon
Adbuster- jakoś w miare go oglądam pomysły na konfrotacje są ciekawe choć co odcinek udowadnia nam to samo co już dawno wiemy że żyjemy w zakłamanym świecie z zakłamanymi reklamami.
Niekryty- w początkach swojej kariery naprawdę mógł się nazywać krytykiem w środku był tak śmieszny że co film lałem ze śmiechu a teraz to już nie to samo (popularność robi swoje)
Klocuch12- jedyna osoba w polskim YT nie licząc arhn.eu która zna terminologie gier śmiesznie się go ogląda
Szukaj
Odpowiedz
NeOnGameR93 Offline
Pong
*
14-02-2013, 20:22
Rojo ma spoko kanał Smiling
Ja raczej prowadzę mniej zaawansowany kanał ;p tzn. mam mniej widzów niestety.
Kanał YouTube : KLIK !

Moja Strona: http://www.gameplayer.ugu.pl/
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
14-02-2013, 20:25
Nie. Rojo nie ma spoko kanału. Rojo jest miłą osobą, ale moim skromnym zdaniem jego kanał nie ma ani wartości rozrywkowej, ani intelektualnej i przypomina oglądanie goryla w Zoo. Ogarnia mnie zażenowanie, gdy ktoś podsyła link do któregoś z jego materiałów.

Do samego Roja nic nie mam. Wydaje się być naprawdę miłym człowiekiem. Najwyraźniej nie dla takich ludzi jak ja tworzy swoje filmy.
Szukaj
Odpowiedz
NeOnGameR93 Offline
Pong
*
14-02-2013, 20:39
@ Dark Archon
No, tak każdy ma swoje gusta i guściki Smiling
Mnie koleś strasznie bawi, choć już troszkę wydaje się monotematyczny. Grinning
Kanał YouTube : KLIK !

Moja Strona: http://www.gameplayer.ugu.pl/
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
KubaK7 Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
14-02-2013, 21:03
Na YouTubi'e oglądam CTSG , Tivolt'a , Aroechemix'a i Kubsona . Nie oglądam Roja po prostu on do mnie nie trafia i TYLE . Rock'a raz na jakiś czas oglądnę jak ma jakiś ciekawy materiał Smiling Ciekawe materiały ma też Gimper chodzi mi głównie o filmiki w których pokazuje postępy w tworzeniu własnego RPG'a. Kiedyś się oglądało JJay'a , no ale nagle znikł z radarów polskiej sceny YouTub'a . Uwielbiam też Klocucha przy jego materiałach naprawdę robi się automatycznie banan na twarzy. Najbardziej nie trawię tych pseudo vlogerów ( MacieCioszki , Gabu , Schneit ). Jak dla mnie Niekryty się trochę wypalił , to nie to co kiedyś .
Polecam zerknąć na kanał Abstrachuje.TV na YouTubi'e . Goście mają fajny pomysł na kanał i ciekawie go realizują I can see my house from here!

[Obrazek: card.png]
Szukaj
Odpowiedz
Perkunas Offline
MuzykalnyGracz
*
Liczba postów: 5
15-02-2013, 04:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013, 04:50 przez Perkunas.)
1. NRGeek- Bardzo interesujący kanał. Prowadzi zróżnicowane serie np retro granie: "To było grane"
omawia piosenki hip- hopowe, które sam niegdyś nagrał i wiele innych.
2. Bungo21- Rozsławił się seriami z różnych horrorów. Obejrzałem wszystkie serie z Silent Hill'a.
3. Mietczyński- Recenzuje filmy, ale ma swój styl. Nie powiela schematów. Szkoda, że rzadko wrzuca filmiki.
4. Hermenegild Gaido- Psychodeliczne Creepypasty.
5. KlocucH MISTSZ I MĘNTOR!!!

Szukaj
Odpowiedz
fftb Offline
Pong
*
Liczba postów: 15
26-02-2013, 01:51
Rock- lubiełem 'jego tuby', za materiałami z gier w jego wydaniu nie przepadam do tego jego ton i ten cały marketing skutecznie mnie odstręcza od jego filmów ale napewno prywatnie jest pozytywny...

Rojo- generalnie podpisuję sie obiema ryncami pod tym co napisał Ichabod

VonZay- Wydaje się być strasznie fajnym gościem o zdrowym podejściu do gier i YT. Uważam, że świetnie prowadzi swoje strumienie (kompletnie nie czuć ściany pomiędzy nim a widzami)

Mogę też polecić kanał o nazwie BlogKonsolowiec -Mają materiały o bardziej publicystycznym charakterze.

Szukaj
Odpowiedz
MusCzekoladowy Offline
Roztentegowywacz
*
Liczba wątków: 4
26-02-2013, 10:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2013, 10:38 przez MusCzekoladowy.)
Wszyscy strasznie chwalą Makułę. Jeśli chodzi o mnie to znam go od dłuugiego czasu, z mojego punktu widzenia wygląda to jakby przez tych wszystkich widzów coś niedobrego się z nim stało. Kiedyś były to sensowne produkcje, dobrze zrealizowane i mimo że pewnie nie przygotowywał się do nagrywania to chaos nie wychodził każdą szparą.
Wonziu nadal ma swój flow ... ale. Jeśli wchodzę na jego kanał i widzę film o zmywaniu naczyń oO To była dla mnie granica nie do przeskoczenia. Myślę że większość starych widzów ma podobne zdanie. A skoro Maciek woli wśród swoich widzów mieć gimbaze - to jego sprawa.
Szukaj
Odpowiedz
Zer0zer0 Offline
Pong
*
12-03-2013, 17:42
Znane kanały ah.. Długo by tu i bez sensu. Ale jako urodzony hejter powiem co mi się nie podoba w kanałach najpopularniejszych ludziów na Polskim YT.

NiekrytyKrytyk - Kiedyś zabawny,jego odcinki oglądało się pare razy a niektóre żarty były naprawde świetne. Później jego filmy były już tylko ciekawe - nie wyłączało się ich w połowie,nie były nudne ale to co podwędził z Nostalgia Critica jakby wyparowało. Teraz jego odcinki są bardziej żenujące niż śmieszne.

JJayJoker - Uumm.. Ile cie trzeba cenić ten tylko się dowie,kto oglądał cie gdy twoje zagrajmy z Loco Roco jeszcze raczkowało. Bez przytłaczającej ilości ludzi którzy płaczą rzewnymi łzami gdy odcinek Minecraft się spóźnia był całkiem ciekawym człowiekiem. Mimo to denerwuje mnie że jest uznawany za alfe i omege będąc w zasadzie mało inteligentnym.

Rock - Facet z brodą o mentalności małej niewinnej dziewczynki. Jego film który miał za zadanie odpowiedzieć na zarzuty pewnego "szkodnika" to tylko potwierdza.
"No ja nie wiem..Na prawde nie wiem.. Ja jestem dobrym człowiekiem.."

Rojo - Zdecydowanie najbardziej pozytywny z tej listy. Człowiek którego ogląda się gdy ma się ochotę posłuchać darcia mordy i suchych żartów. Szkoda tylko,że to co przyciągało do niego ludzi czyli styl kręcenia filmów z jak największą ilością krzyczenia i rzucania mięsem nie wychodzi przy śpiącej obok w pokoju córce która nie dawno się mu urodziła. Ale bardzo polecam Smiling

Sam za czołówkę moich ulubionych kanałów biorąc pod uwage ciekawość treści na nich uważam Arhn.eu,Ichaboda,Gaido,AdBustera,SciFun`a i BrzydkiegoBuraka
Szukaj
Odpowiedz
Mystique Offline
Pong
*
Liczba postów: 22
21-03-2013, 20:22
Ja mogę bardzo polecić kanał DanieelGra. Jest to facet z Gdańska który nagrywa bardzo popularne gry i ma świetny głos. Być może nie ma wielkich wyników w oglądalności lecz warto do niego zaglądać i śledzić ten kanał.
Szukaj
Odpowiedz
Lecter Offline
Specjalista ds. beki z typa
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 5
Reputacja: 87
21-03-2013, 20:35
Polimaty - Wiedza i informacje na tym kanale są przekazywane w tak przystępny i interesujący sposób, że z przyjemnością się go ogląda. Na duży plus zasługuje to, że widać, że twórca tego kanału wkłada w to całe serce i stara się jak najlepiej realizować każdy odcinek (co, jak domyślam się, przy tempie 1 odcinek - 1 tydzień nie jest takie łatwe, jakby to mogło się wydawać). Duża popularność tego kanału sugeruje, że polski YT to nie tylko mentalne gimnazjum oglądające minikrafta, ale też osoby szukające wartościowej treści.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 22-06-2025, 14:58 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.