Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 29 Dalej »

Czas na przygodę! Treasure Adventure
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Czas na przygodę! Treasure Adventure
Kylu Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
28-03-2013, 00:00
Legendy mówią, że wieki temu świat był jednym wielkim kontynentem, w którym to wszyscy jego mieszkańcy żyli w szczęściu. W pewnym jednak momencie dobiegł temu kres i demon, który zaczął nawiedzać świat niszczył wszystko co napotkał. Stary czarodziej wysłany na walkę z demonem stanął na wysokości zadania i przepędził czarta. Ten jednak przed pokonaniem uderzył w jądro planety co spowodowało zatopienie krainy i powstanie 18 wysp. Pewien tego, że demon w przyszłości wróci czarodziej postanowił na tych właśnie wyspach ukryć 12 artefaktów które przyszłym pokoleniom mają pomóc w zwalczeniu złego oprawcy.

[Obrazek: TAGReview001.jpg]
Wieki po tych wydarzeniach wcielamy się w pixelowego bohatera, który wylądował na jednej z tych wysp. Za zadanie mamy przemierzać wzdłuż i wszerz świat przy okazji wykonując zadania, odkrywając skarby i zwalczając wszelakie zło jakie napotkamy. Wyposażeni w papierowy kapelusz, łódź kieszonkową i gadającą papugę stajemy przed światem, który stoi dla nas otworem.
[/align]
[Obrazek: treasure-adventure-game-04-700x524.png]
Indie games, lub jak kto woli gry indyjskie (czyt. wydane przez twórców niezależnych) cieszą się coraz większą popularnością i są ku temu powody. Produkcje te często mimo braku zaawansowanego silnika graficznego i bogatej oprawy wizualnej mają w sobie to „coś”. Podobnie sprawa ma się z Treasure Adventure. Gra oferuje nam wiele godzin spędzonych z kratkowym odpowiednikiem Indiany Johnesa i mimo pixelowej formy wydania grywalność bierze górę. Z pewnością na korzyść takich produkcji działa fakt, że są one tworzone z pasją i przede wszystkim są dostępne w sieci za darmo.
[Obrazek: screenshot.jpg]

Podsumowując gra jak najbardziej jest godna uwagi. Dostępne zadania, ukryte skarby, przeciwnicy z którymi będzie nam dane się zmierzyć z pewnością mogą zachęcić wielu z was do spoglądnięcia na tę oto produkcję.
Szukaj
Odpowiedz
niki Offline
Now with more peanuts!
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
28-03-2013, 17:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2013, 17:30 przez niki.)
To to jest recenzja? Bo nic się z niej nie dowiedziałem oprócz fabuły i tego, że ta gra jest indie.
Ja jestem Nikeas, ale nie pamiętam hasła! : (
Szukaj
Odpowiedz
Kylu Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
28-03-2013, 21:41
Fakt, jest to moja pierwsza pseudo recenzja i teraz czytając to muszę stwierdzić, że mało istotnych informacji zawarłem. Początkowo chciałem w zupełnie inny sposób to zorganizować i zrobić temat z całą serią krótkich informacji na temat produkcji indie, jednak jak widać zmieniłem plany. Troszkę się pośpieszyłem najwyraźniej z dodaniem tego tematu- będę miał nauczkę na przyszłość Smiling Tak czy siak dzięki za opinię i postaram się to tak szybko poprawić jak będę mógł.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 23-06-2025, 01:05 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.