Liczba postów: 50
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
ten story mode to taki mocno interaktywny film, który jakoś nie przekonuje mnie (wolę Mortala

), pewnie dlatego, że nigdy nie byłem wielkim fanem Justice League/DC Universe i komiksów w ogóle
PC + Vita, PS3 w fazie zakupu (odłożone na jesień), 3DS i DS Lite w planach
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Początkowo podchodziłem do tej gry jak pies do jeża ze względu na odpychający dla mnie design postaci, lecz po tym livie chcę to sam ograć. Historyjka może i jest kiczowata, ale mnie zajarała na tyle, że nie mogę się doczekać, by poznać jej dalszy ciąg. Nie spodziewałem się, że będę tak myśleć o bijatyce...
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Tak, polonizacja jest naprawdę robiona na kolanie :P ja padłem słysząc " Obsłużę to " Batmana. A co do gry wygląda na fajną,bijatykę podobają mi się interaktywne areny,starcia kiedy trzeba obstawiać paski mocy wygląda to dość epicko jak na superbohaterów przystało, i wykopywanie na inny poziom areny to wszystko jest naprawdę super, mimo tego jest to Mortal z postaciami DC, dla fanów komiksów pewnie i pozycja obowiązkowa,dla reszty gra warta uwagi, ale nic się nie stanie jak się jej nie ogra, kiedy się posiada MK9.Livestream pomógł mi dokonać decyzji że na razie pass,jak potanieję to na pewno kupię. Pozdrawiam.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Polonizacja to tylko dodatek, najlepiej samemu rozumieć co mówią. Pisałem już o tym na czacie, komiksy w Polsce są tłumaczone słabo i w tym przypadku jest podobnie, nie można spodziewać się cudów.
Gra, choć nie grałem, wydaje się bardzo fajna. Fabuła na pewno też wciągnie jak bagno. Na razie jednak czekam na obniżenie ceny.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Bardzo bym chciał, ale na tę chwilę nie mogę jeszcze potwierdzić. Na wszelki wypadek zerknij o 21:00 na streama. Jeśli będzie, to zacznie się właśnie wtedy.