Liczba postów: 19
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Gdybym mógł to bym chętnie kupił, ale niestety nie mam, i tez trochę rzeczy mi się nie podobam, np. nowy typ, Fairy. Nie pasuje mi ;/ Ale nie patrząc na to, to design nowych pokow i w ogóle te walki mi się bardzo podobają.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja:
146
Z jednej strony Pokemon X-Y i 3DS z drugiej The Last of US, GTA V i PS3 co wybrać? A tak już co do gry to opcja ujeżdżania pokemonów fajnie wygląda i te sceny walki.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 4
Reputacja:
16
Sceny walki według mnie są strasznie nienaturalne bo kto podczas bardzo emocjonującej walki stoi cały czas w miejscu? To wygląda tak, jakby te pokemony były uwięzione w tym kółku i za nic nie mogą z niego wyjść. W 2D nie było to tak widoczne i uważam, że wyglądały one mimo wszystko lepiej. Mam nadzieje, że w następnych pokemonach bardziej dopracują sceny walki.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
10 fanów Nintendo w Polsce już się cieszy ^^
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
15-05-2013, 20:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2013, 20:42 przez zujok.)
Już nie mogę się doczekać, trzeba zacząć odkładać kase. Fajnie gdyby było można latać na pokach po całym regionie nie tylko od miasta do miasta ale jazda na nich to Wielki Plus dla tej generacji.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 5
Reputacja:
87
Jeżeli animacje ataków mają być tak długie, jak tu przedstawione, to lipa. Przecież te walki będą dłużyć się w nieskończoność.