Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja:
39
Polecam Tibię. Świetna gra! 11/10 GOTY
Jeżeli lubisz gry podobne do LoLa zawsze możesz spróbować Doty 2.
Mój FC: 4914-4899-3675
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja:
39
@up
Przecież mówił, żeby LoLa nie podawać.
Mój FC: 4914-4899-3675
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 53
Reputacja:
176
01-06-2013, 18:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2013, 18:19 przez Insajd.)
Jeśli lol cię zmęczył, to wypróbuj Dotę 2, zasady podobne do lola, jednak różnice w rozgrywce są zauważalne (dota ma "twardsze" zasady). Jeśli nigdy nie grałaś w dotę to warto spróbować, sporo osób przeszło na nią z lola i na odwrót, więc warto przekonać się na własnej skórze. Masa ludzi ma zaproszenia do bety, nawet ja ci mogę jedno podesłać.
Z płatnych możesz wypróbować Awesomenauts, to taka MOBA w 2D.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100
W taki razie może World of Tanks? O ile nie przerażą Cię realia, to tytuł ten sprawia masę frajdy. Warto zainteresować się również takim Rift, które niedawno przeszło na F2P.
Zasadniczo trudno coś konkretnego doradzić nie znając Twoich growych preferencji.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Gra przez internet hmmm... Ja ci polecam Aion lub TERA Online (bardzo fajnie gierki MMO). A jeżeli wolisz coś dynamicznego to Warframe.
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
Reputacja:
-2
No to tak polecił bym tobie Blacklight Retribution,World of tanks(prawdziwa zabawa zaczyna się na VII tierze lub gdy dołączyszz do klanu),War Thunder,Warframe ale nadal to otwarte beaty,team fortress 2.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Chryste... szymon nie rób wstydu.
Eris, zagraj w Team Fortress 2. Może ci się spodobać bo jest pierdyliard trybów gry.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Dlatego Szymon, że Eris chcę żeby serwer żył a nie był pełen botów i neokidów (to do Metka2).
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
Dlatego napisałem minus 10 w skali od 1 (plus) do 10 (plus)
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 6
Reputacja:
4
EVE Online - jeżeli kręci cię kosmos. Gra ma ciekawy klimat gdzie ceny danych towarów ustawiają największe korporacje w grze. Cytując w wiki: "Około 10% rynku kontrolowany jest przez komputer. Reszta leży w rękach graczy".
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja:
-1
ja mogę polecić takie gry: "Spiral knight" jeśli masz ekipę, "Loadout" jak lubisz komiksową grafikę i mocną rozwałkę, S4League całkiem spoko strzelanina a sama gra rządzi się niecodziennymi prawami jeśli chodzi o sklep.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Mam pomyśl, sprawdz gameplaye interesujących tytulow. A te gameplaye które ci się spodobaja to ściągnij te gry pograj w nie i zostaw te które ci sie spodobaly.Wogole na steamie jest mnostwo tytulow F2P
ps. Pisze na telefonie