Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 41 Dalej »

Dobra Gra przez Internet
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dobra Gra przez Internet
patrykpie Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
04-06-2013, 17:23
super jest ghost recon online
Szukaj
Odpowiedz
OIN Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
10-06-2013, 19:00
Jeśli chcesz pograć w FPS'a to Planetside 2 nie wydaje się być złą opcją Smiling Rozgrywka jest niezła, a grafika stoi na wysokim poziomie. Jeśli lubisz karcianki to ja polecam Duel of Champions. Gra się nieźle, a zdobywanie nowych kart nie jest takie trudne Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Wolferek Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Reputacja: 1
10-06-2013, 21:22
Ostatnio wyszedł Ghost Reacon, polecam wam go jako fps'a lub war inc. Jeżeli jakieś strategie to settlers, goblin keeper.
Szukaj
Odpowiedz
Logikus Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
16-06-2013, 02:34
Ja od siebie dodam jeszcze Conquer Online- jeżeli nie przeraża ciebie wszechobecny grind, trudność w znalezieniu dobrego klanu i bariera jęzkowa. Grafika jest typowo mangowata, gra jest niestety bardzo ostro nastawiona na kupowanie przedmiotów za prawdziwą gotówkę, nie oznacza jednak że nie da się w to grać. Ja sam mam bardzo miłe wspomnienia z tej gry. Aha- grasz na rzucie izometrycznym( tak jak w Diablo II).
Jeżeli klimaty rpg ciebie nie odstraszają dobrym pomysłem może być ultima online, a dokładnie jakiś prywatny serwer. Minus ultimy jest jednak taki że trzeba naprawdę ogarnąć mechanikę, jednakże shardy( prywatne serwery) są z reguły nastawione na odgrywanie swojej postaci. Można mieć masę zabawy już z samej rozmowy.
Gierek mmorpg jest masa. Wystarczy że wpiszesz sobie w wyszukiwarkę np" top 10 mmorpg" i masz już z czego wybierać...
Szukaj
Odpowiedz
nusiak Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
17-06-2013, 13:57
Z gier online polecam szczerze Aiona (ale jednak mimo wszytko osobiście gram na serwerze NA, jakoś mnie tak Gameforge zniechęcił do siebie Winking ), z takich do zabijania czasu odpowiednik znanego Elsworda (właściwie gra tak samo od KOG) - Grand Chase, Ragnarok 2, a jeżeli chcesz pograć, żeby się totalnie odmóżdżyć, to Team Fortress 2 jest do tego idealny Smiling

Jeżeli jednak chcesz pograć dłużej, a nie tylko krótką chwilę, to dobrze jest rozpocząć przygodę od najwcześniejszych momentów gry na rynku (sama grałam w Lineage 2 niemalże od samego początku i wyjęło mi to 4 lata z życia Smiling ), poszukaj kluczy do bety/close bety , są serwisy, które non-stop je rozdają. zwykle wiąże się to z jakimiś bonusowymi itemami albo innymi pierdółkami, a można tak znaleźć kilka naprawdę fajnych gier - darmowych, jak i tych płatnych.

Od siebie dodam, że wyczekuję (płatnego) Finala XIV, bo po testach gra naprawdę spełniła moje wymagania i pomimo tego, że będzie trzeba (o ile mi na tą chwilę wiadomo) płacić abonament, to naprawdę jestem gotowa na "tak wielkie poświęcenie", bo gra reprezentuje sobą naprawdę dobry poziom.

Dorzuciłabym jeszcze LoLa, ale jak już wspomniałaś nie przepadasz za nim Winking Więc życzę powodzenia w poszukiwaniu tytułu.
Szukaj
Odpowiedz
trejn Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
17-06-2013, 14:29
Polecam sie wszystkim zainteresowac soldier frontem 2, szykuje sie jeden z najlepszych esportowych fps f2p
Szukaj
Odpowiedz
Zombiey Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
18-06-2013, 09:50
FPS: Ghost Recon Online, Arctic Combat (jak sie pogra z fajnymi ludzmi to nawet taka gra jest fajna), PlanetSide 2, Zombie Panic Source.

Race: Trackmania Nations Forever, NFS World.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 06-06-2025, 10:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.