Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 ... 43 Dalej »

GRART 2013
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
GRART 2013
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
18-06-2013, 21:49
[Obrazek: 7-fxy6Q0wGI.jpg]
Dorczenzo i Dzej przedstawiają relację z imprezy GRART 2013. Czy gry to sztuka? Czy można zorganizować małą, ale ciekawą imprezę? Odpowiedź brzmi: jak najbardziej!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: GRART 2013
Szukaj
Odpowiedz
Kropcia Offline
Yoshi!
**
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 2
Reputacja: 155
18-06-2013, 22:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2013, 22:42 przez Kropcia.)
Super relacja, teraz rozumiem, co mieliście na myśli w porównaniu do PH Winking
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Szukaj
Odpowiedz
Budek Offline
e-sport is my life
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
18-06-2013, 23:11
Boże, ja łysieję ;__;
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Lecter Offline
Specjalista ds. beki z typa
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 5
Reputacja: 87
18-06-2013, 23:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2013, 23:59 przez Lecter.)
Imo najmocniejszym punktem imprezy były te prelekcje, które (przynajmniej w większości) były zrobione na bardzo wysokim poziomie. Szczególnie pierwsza - Gry a Muzyka, gdzie człowiek podał w podpunktach historię rozwoju muzyki w grach, następnie skupił się jak wygląda obecnie scena muzyczna w grach i w jak się rozwija. Następna, Gry a Literatura, też była bardzo fajna, gdzie prowadzący (pozdrawiam ichabod Heart) przede wszystkim skupił się na grach, gdzie treść jest najważniejsza (przygodówki i tekstówki. Też wspomniał paroma słowami o klasycznych rpgach, jak Planescape: Torment). Ostatnia, Gry a Obraz była strasznie meh, bo osoba, która opowiadała, za bardzo skupiła się na opowiadaniu o tym na czym dana gra polegała, zamiast streścić to do dwóch zdań i ogółem opisać techniki filmowe stosowane w grach komputerowych.
Ps. jeżeli ktoś by chciał, to mam link do prelekcji Gry a Muzyka.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
keis Offline
Empikowiec
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
19-06-2013, 01:11
Świetny materiał Grinning. Super się słuchało i oglądało Grinning. Dzięki.
Szukaj
Odpowiedz
Ismpof Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
19-06-2013, 11:39
Bardzo fajna relacja Winking
Dzięki za miłe słowa, a propo mojej muzyki (I set my pixels on fire). Chciałem dodać, że moja sceniczna postawa wynika tylko ze względu stresu, który towarzyszy mi podczas występów. Normalnie umysł mówi "rusz się!", niestety ciało działa w przeciwną stronę Winking Może to kwestia obycia ze sceną, a może już pozostanie mi taki sceniczny wizerunek. Chcialbym po prostu przez występy pokazywać ten rodzaj muzyki i zachęcać inne osoby do tworzenia, gdyż jest to świetna zabawa Smiling

Pozdrawiam Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
19-06-2013, 11:56
O, miło Cię widzieć na forum, witaj Smiling Sam koncert, pomysł i muzyka były genialne, a zachowaniem na scenie raczej nie powinieneś się przejmować Grinning Wiadomo, skupienie i stres na pewno robią swoje, trudno żebyś skakał na wszystkie strony z konsolą w ręku i jeszcze ogarniał które przyciski wciskać Smiling Chętnie wybiorę się na kolejny koncert! Btw, od ilu lat tworzysz taką muzykę? Nie miałeś kiedyś przypadkiem strony internetowej? Grinning Bo wydaje mi się, że kiedyś na jakąś trafiłem.
Szukaj
Odpowiedz
Ismpof Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
19-06-2013, 12:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2013, 12:59 przez Ismpof.)
Plusem jakiegoś ruchu na scenie byłby zapewne nieco lepszy kontakt z publicznością Smiling Widziałem nagrania z różnych imprez i ma to też swój urok, ale może jeszcze wszystko przedemną Smiling
W sumie od 2,5 lat, ale moje pierwsze utwory nie były wysokich lotów Smiling Od czegoś trzeba jednak zawsze zacząć Smiling Nawet obecnie dostzregam rzeczy, które teraz bym zmienił w niektórych utworach, ale jak to się mówi człowiek uczy się na błędach Smiling Najważniejsze by robić nowe materiały i postępy wraz z nimi Smiling Teraz staram się przykuwać dużą wagę do pewnych kwestii.
Jeśli chodzi o projekt muzyczny to strony jako takiej nie miałem Smiling Jedynie konta w serwisach oferujących udostepnianie własnej muzyki. Po za tym udzielam się jeszcze na małym blogu Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
19-06-2013, 18:04
Świetne relacja. To świetne, że zorganizowali taką super imprezę i mam nadzieję, że będę mógł kiedyś pojechać na nią.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-05-2025, 14:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.