Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Pierwszy oczywiście tradycyjnie Pegazus. Potem PC(Wolfenstein 3D  ), potem zmiana PC na coś "nowszego" na Windowsie 98, potem kolejna maszynka do grania na Win XP z 512MB RAM i GeForcem7300GT. Potem nadszedł czas PSP i PSX`a, a właściwie trzy PSX`y. Po paru latach zakupiłem laptoka, z którego korzystam do dziś, PS2 Slim pojawiło się całkiem niedawno, bo rok temu. W Październiku ubiegłego roku dorwałem PS2 FAT do kolekcji, a w lutym tego roku Xbox`a Classic.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 7
Reputacja:
4
Hmm... moją pierwszą konsolą była ruska podróbka jakiegoś Atari gdzie pykałem coś na wzór Space Invaders, a pierwszą "prawdziwą" konsolą był GameBoy, a stacjonarną PS2
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dreamcast, o Boże ile on miał fajnych gier.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Moją pierwszą konsola? Hmmm psx ta mniejsza wersja ,miałem również jakiegoś ruskiego pegazusa.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Pierwszą był bodajże Pegazus, w którym pykałem głównie w Mariana i Chip n' Dale 
Nie jestem jednak pewny co do tego, bo równie dobrze mogło to być moje stare PSX ze wszystkimi grami z Crashem i FFIX
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
25-06-2013, 11:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2013, 11:03 przez DonDomino.)
Moja pierwszą konsolą był PSX (tak ten kloc).
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 21
Reputacja:
3
Moja pierwsza stacjonarna konsola to pegazus i podróbka Atari, a przenośna to ... brick game. Dlaczego miałem dwie stacjonarne konsole ? Bo tak na prawdę kiedy się urodziłem, konsole należały do mojej siostry.
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Moją pierwszą konsolą był GameBoy Color kupiony dopiero w liceum czyli już dawno po jego latach świetności. Nie przeszkodziło mi to jednak świetnie bawić się przy Pokemon Red. Po jakimś czasie Color sprzedałem koledze i kupiłem sobie GB Advance przy którym spędziłem wiele godzin.
Dopiero na studiach kupiłem wymarzone PS2, później X360 który dość szybko padł i został zastąpiony PS3 która służy mi do dzisiaj.
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja:
146
Moją pierwszą konsolą było PS2, które kupili mi rodzice za czasów gdy nawet pisać nie potrafiłem. Pierwsza gra jaką ograłem na tej konsoli to Jak & Daxter: The Precursor Legacy, czyli jeden z ciekawszych ekskluzywów na tą konsole. Pomimo mojego wieku, grało mi się w nią świetnie, i kilka lat później udało mi się ją wymaksować. Do konsolki jestem tak przywiązany, że jej nigdy nie sprzedam, choć propozycji miałem wiele.
Reputacja:
1
Z tego co mi opowiadało starsze rodzeństwo,to pierwszą konsolą był Pegazus.Pamiętam go jedynie z tego,że jak miałem 3 lata to zepsułem go przy pomocy dwóch baterii  w 2010 roku zakupiłem sobie PS3 320GB które wciąż trzyma,ale już niestety zaczyna mi umierać.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Miałem Pegazusa z bazaru, niestety nie był najwyższej jakości produktem i się spalił.
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 17
Reputacja:
24
Moją był PSP 1001 
Ale wcześniej zawsze u dziadka grałem na pegazusie w chip'n'dale
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
Moją pierwszą konsolą był pegazus chociaż prawie go nie pamiętam, potem dostałem GBC od kuzynki jako prezent, później kupiłem PS2 ale szybko go sprzedałem, a w tym roku kupiłem PS1 w idealnym stanie za 30 zł od kumpla z klasy, teraz zamierzam kupić commodore 64C i Amiga'e 1200.
Konsole: GameBoy Color, PS One.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
moja pierwsza konsola to psx później miałem ps2 a teraz mam xboxa 360S, psone i psp.
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Pierwszą konsolą stacjonarną jaką miałem był Pegazus, a przenośną była rosyjska konsolka ze zbieraniem jajek.
3DS Friend Code: 1177 - 7292 - 5620 / Nintendo Network ID: Neisanowski
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 6
Reputacja:
2
Moimi pierwszymi konsolami były "Ruskie Jajeczka" od Elektroniki, klon Atari 2600 oraz Brick Game (Tetris). Kawał świetnej historii! Marzy mi się, upolować kiedyś oryginalną wersją Atari 2600, tą z drewnianą listewką z logiem. Dla mnie ten design jest synonimem i ikoną - retro konsol. Wygląda naprawdę stylowo... Atari 2600
Więcej o moich przygodach z graniem znajdziecie w dziale "Napisz coś o sobie!". Ahoj!
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 15
Reputacja:
-3
11-07-2013, 12:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-2013, 20:39 przez grzesio165.)
Game Boy Color w wersji Kiwi  Później był Game Boy Advance, GB Classic, PS3 (lecz jest w WaWie wiec nie ma jej w sygnaturze) , Wii, X360
Mój sprzęt:
- Game Boy Classic, Color, Advance
- 3DS
- Wii
- PS2 FAT SCPH-39003
- PC
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja:
69
Moją pierwszą konsolą był PSX (ten biały, to chyba wersja slim), razem z trzema oryginalnymi grami: Tarzan, Crash Bandicoot 2 i Piąty Element i całą masą pirackich kupionych od kolesia na targu. Ech to były czasy. Ale teraz brzydzę się piractwem tylko oryginały na allegro kupuje.
Liczba postów: 25
Reputacja:
1
Gameboy color. Był szacun w szkole, bo to była wersja z narysowanym pikachu.
|