Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
Wygląda jak battlefield 3 na sterydach.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Meh, moim zdaniem gorzej wyglądał helikopter spadający pionowo, a zaraz po nim pojawiający się spadochron.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
To jest wersja Alfa gry,bo w niczym to nie przypomina tego co pokazano na E3.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
05-08-2013, 21:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2013, 21:50 przez guy_fawkes.)
Pokazanie gołych ścian ma zachwycać, bo to detale na poziomie ultra? Dla mnie ten materiał nie jest zachętą, a czymś całkowicie odwrotnym. Coś takiego można pokazać niedługo po pierwszej zapowiedzi, a nie zaś w ostatnich miesiącach przed premierą. Szczególnie w pamięć zapadł mi moment z całkowicie pionowym upadkiem śmigłowca i praktycznie totalną degradacją szczątków. Nie ma co, silnik i możliwości jak ta lala. I ta poświata wokół postaci, widoczna nawet bez stania przy ścianie... Rozumiem, że to charakterystyczna cecha tego silnika, ale wygląda groteskowo.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Wygląda to wszystko okropnie.Prędzej bym powiedział,że to BF2
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
Reputacja:
30
Zgadza się - gameplay nie wygląda ładnie, jest wręcz brzydki. Wielu rzeczy nie ma, animacje wyglądają śmiesznie, a ściany są niemal gołe. Problem w tym, że:
a) To nie jest filmik od twórców, więc pisanie takich rzeczy w treści newsa jest zakłamaniem. EA nie reklamuje tym swojego produktu, wygląd czwartego Battlefielda można było zobaczyć podczas trwania E3.
b) To film z BETY, czyli wersji produkcji służącej do poprawy stabilności gry, balansu i kilku innych rzeczy. Tekstury wysokiej jakości, odpowiednie animacje i cała reszta zostaną dodane w późniejszym czasie. Wystarczy sobie przypomnieć betę Battlefielda 3 i rzeczy, jakie się tam działy, a następnie porównać to z końcowym efektem. Co więcej, to wcale nie jest OTWARTA beta (ta jest zapowiedziana na jesień), a raczej filmik, który wyciekł.
Dlatego proszę o wstrzymanie się z werdyktem na temat wyglądu tej produkcji, bo jest to gameplay nagrany z wersji Beta przez jednego z testerów.
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
05-08-2013, 22:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2013, 22:12 przez guy_fawkes.)
Z tego, co się dowiedziałem, to nie jest oficjalny gameplay, tylko nagrany przez testera filmik z jednego z najnowszych buildów. Z jakichś przyczyn wyciekł do Sieci, choć raczej nie powinien. W to jestem dużo bardziej skłonny uwierzyć, niż w fakt, że EA wypuszcza coś takiego z własnym błogosławieństwem.